🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 5 311
  • 122
  •   6
Отговори
# 105
Като цяло, това, което видяхме от Петканов не е на човек, който играе, но пък ми стана приятен колко е загрижен за Глория и се старае да ѝ помогне, доколкото може. Чак не мога да повярвам, че го пиша, но да - Петканов даже ми е симпатичен.

Мисля, че Бачорски ще предложи ултиматум на върл Праведен, за да го убие. Това ще му е отмъщението. И после ще предложи на Глория да стане Предател. Тя, естествено, ще приеме, след цялата тирада на билярда. Искрено се надявам да успее да се справи с напрежението.

# 106
  • София
Мая следи форума още от Острова.
Аз пък искам да питам Ева, Глория или Мая, когато Владо Николов реши да обижда Глория някой дали реагира, дали му направи забележка или всички мълчаха?
Мая каза, че скандала е бил много голям, ВН е наричал Глория "тъпа манекенка"  и затова Петканов си е сменил гласа, за да го "накаже". Нищо чудно конфликтът да е продължил и затова в промото ВН да вика по Петканов, че вече само за него ще гласува.

# 107
Голям загубеняк е тоя Петканов значи Joy
Все едно ще ги държат там с години,  та да имали повече време заедно Grinning

# 108
  • Другата България
Ама разбира се, че това е основателна причина да си смениш гласа на кръгла маса, два - три дни преди финала!
Да накажеш някой, че ти обидил гаджето. Мисля дори по-основателна от онази, на същия някой - “не мЪ кефиш, ще гласувам за теб“.
Поредно потвърждение на тоталната неадекватност на Дани Петканов, абсолютен “фикус“, аз мислех, че Венц е най-забележителната мебел на Бонония, обаче този го бие отвсякъде по състав на дървесна материя, независимо от естеството ѝ.
Той милия отишъл да забърше гадже, огледал се още от самото начало в една видна “мома“, същевременно си подсигурил оставането до колкото се може повече, влизайки в “кръга“ на Бачо, подсигурени хапка и пийка, че и пари дават за тези три неща....ехееееей! Кой би отказал такава оферта!
Предатели??? Какви са тия, откъде се взеха, какъв е този формат, ама и това ли трябва да се прави в него - да се търсят предатели???
А върха на наглостта му е това, което чета - за себе си уредил престоя до края, ама отишъл да се моли и за гаджето, и него да оставят, да са си заедно милите , сякаш след тези две седмици светът свършва и няма да се виждат повече.
КАжи честно!

# 109
Мая като я питаха познавала ли се е с Бачорски каза- не, не сме се виждали. Мисля си, че са си писали/чували покрай общите им познати. Иначе ми хареса подкаста.

# 110
  • София
Че не виждаме всичко, добре, ясно. Ама Мирелка опитва да прави драгия зрител (че и колеги от играта на терен) по-залухан от самата нея. Звездите й го говорели, не ли? Неее, тя знаела всичко отрано и навреме, и дори тренерът й бил личен душеприказчик.
Само дето не ми е ясно защо игра (или - всъщност - не игра почти нищо) тъй, както го виждах от екрана... Събери си вересиите Боже на реалитата.
ПП. И всичко, което било онова, което не било дето го виждаме - а си била тя самата - го говорела на синхрони. Или аз съм спал на повечето нейни - или продукцията я е вкарала в образ, който тя не е. На кого да вярвам. (Тя е 7-ма по синхрони в таблицата от началото на тази ни тема. Чак да не съм забелязал какъв проНицател е? Хайде холан, визирам само себе си.)
Мая обаче, е такъв краен самодостатъчен егоцентрик, че я виждам като герой от сканди трилър. В крайна сметка, има си приятели и близки, има хора, които я приемат. Започвам да посъбирам респект към нея. Но не мога да я харесам.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 22:49 от EmBrother

# 111
  • Stockholm
В Маските Мирелка и Мая се надпреварват коя да вземе думата Joy Мая толков приказлива не съм я виждала никога, била много емоционална в реалния живот, ех този ботокс Joy А Мирелка все недоразбрана, душеприказчика на Ел Капитано Joy Та то направо му личеше, че плакне око с нея, същото важи за Бачо и Мая и естествено Петканов и кака Гло . Не знам дали играха Предатели, но  Бутам напред тази, по която си падам, си го изиграха перфектно.

# 112
Скрит текст:
Че не виждаме всичко, добре, ясно. Ама Мирелка опитва да прави драгия зрител (че и колеги от играта на терен) по-залухан от самата нея. Звездите й го говорели, не ли? Неее, тя знаела всичко отрано и навреме, и дори тренерът й бил личен душеприказчик.
Само дето не ми е ясно защо игра (или - всъщност - не игра почти нищо) тъй, както го виждах от екрана... Събери си вересиите Боже на реалитата.
ПП. И всичко, което било онова, което не било дето го виждаме - а си била тя самата - го говорела на синхрони. Или аз съм спал на повечето нейни - или продукцията я е вкарала в образ, който тя не е. На кого да вярвам. (Тя е 7-ма по синхрони в таблицата от началото на тази ни тема. Чак да не съм забелязал какъв проНицател е? Хайде холан, визирам само себе си.)
Мая обаче, е такъв краен самодостатъчен егоцентрик, че я виждам като герой от сканди трилър. В крайна сметка, има си приятели и близки, има хора, които я приемат. Започвам да посъбирам респект към нея. Но не мога да я харесам.

И аз не мога да я харесам нещо - твърде много се натиска във всяко едно отношение, само и само да е на хората в устата. В интерес на истината има смисъл от тези риалитита за участниците, главно финансов, но и славата, а от там и ангажиментите не е са за пренебрегване. Тази вечер бях на много семпла театрална постановка с двама актьори, които са известни лица от предавания по ТВ - еми беше пълно с млади хора и постановката се играеше в голямата зала на театъра, въпреки, че по всички стандарти си е за камерна зала. Та явно има смисъл да се ходи по риалитита, игри и ТВ предавания.

На мен друго ми стана интересно в маските - ВН е групирал участниците като възмоножност от всяка група да има предател - какво казаха Мирела и Мая - прити фейсове, актьори, играчи и известни от социалните мрежи. Сега се мъча да се сетя от коя група нямаше предател? От актьорите имаше, от играчите имаше, Бачорски ми е интересно в групата на прити фейсовете ли влиза? Ако да, то тогава май само от известните от социалните мрежи нямаше предател. А, не! Георги, първия предател от социалните мрежи ли е известен? Май да. Ти да видиш този ВН, как добре ги е подредил!

# 113
Много високомерно и пренебрежително към Мирела поведение на Мая в Маските. Тя не допуснала никакви грешки (повтори го поне 2 пъти) всички проглеждали след играта, Мирела в никакъв случай не можела да я заподозре, щото няма капацитет за това, ама следващия път щяла да се справи по-добре, преструвала се, че не знае за групата на "готините", Владо само си търсил поводи да я нарочи. Явно му е набрала и не съм сигурен дали наистина е нарекъл Глория "тъпа манекенка" поне докато не го потвърди още някой, допускам, че или го е разкрасила или не е било публично. Поне си призна, че по-добре се чувствала като предател, тук и' вярвам напълно, просто е била самата себе си както сега е модерно да се самохарактеризират

# 114
На Мая самочувствието ѝ е високо в небесата. Но играта ѝ далеч не беше перфектна. Нека остави на зрителите да я оценим, както и на останалите участници, няма нужда да се самовъзхвалява. И в крайна сметка ако беше играла без грешки, щеше да е до финала там. Според мен тя не може да преглътне, че отново беше надиграна. Беше жалка в опитите си да изкара Жорката предател на последната маса. И да го накара да се чувства виновен, че играе за отбора на праведните, спасявайки собствената си кожа. Честно казано не ѝ вярвам, че не се познава с Бачорски, както и не ѝ вярвам, че е толкова емоционална, колкото твърди. Тя и в Надкаст, и в Маските падат, се показа като студен човек. Отношението ѝ към Мирела беше изключително надменно, дори не я оставяше да се изкаже. Явно Мирела не е от “готините”, които и са са те. Пък може и Мая да ѝ завижда чисто по женски за естествената красота, знае ли човек, нещо такова усещам. Мирела си каза няколко пъти за подозренията към Бачорски и то още в началото, а в последните епизоди и за Мая. Възможно е и да е вярно това, че се е правила на умряла лисица. И бидейки толкова емоционална и естествена, съм склонна много повече да ѝ вярвам, отколкото на човек като Мая. Вярно е, че това е игра, но в крайна сметка човек трябва да вложи и малко от себе си, за да успее да има добра социална игра и да се докосне до останалите играчи, а и до зрителите. Това ни показа нагледно Бачорски. Не като Мая, да твърдиш, че си изключително забавна и емоционална, а да виждаме пълно дърво. Сори, Майче, ама в Гривните повече ти се получи с манипулацията и изпъкна като по-добър стратег и сив кардинал. Тук ако не беше избрана за предател, играта ти щеше да е абсолютно равностойна с тази на Мирела и щяхме да забравим, че си участвала.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 00:33 от Greatness

# 115
  • София
Имам просветление - Бачорски ще изнуди Коджабашев 🧘🏻♀😂
Никой няма да го очаква, не е от неговия кръг и ще наклони везните към предателите 😜

# 116
Харесвам Мирела, но в случая Мая добре й каза. Тъпо е, сега да ти измисля разни неща, и само губи от това. Както АМ каза, мислила е за имиджа си и рекламодателите, аз не мисля че образът в предаването й навреди, но това че сега се прави на друга може е да повлияе. Иначе Мая е надменна и не й вярвам, че е емоционална, просто е лисица за разлика от Мирелка.

# 117
  • софия
Аз съм изненадана от Мая в Надкаста какви ги наговори. На мен не ми хареса изобщо.
А Неделчо вика по едно време -добре, няма да те подхлъзвам  повече, че току виж разберем наистина откога се познавате с Бачорски.
Ама това беше забавната част.
Тук също, както и при АнаМария казаха, че
Скрит текст:
е единствената играла и от двете страни
подкастът на Ева с Жорката също ми се стори твърде
Скрит текст:
праведен

От ексклузивните кадри - правилно ли чух, ВН е сърдит на Петкан - заради Гло изпуснали невероятната възможност да са шестима праведни на финал??? Rolling Eyes
Тия май са забравили да  дадат последната страница от правилата на  горкия човек Joy

# 118
Чакайте малко, тази любовна история съвсем не е безобидна за играта. По правилата на Библията участниците нямат изобщо право да комуникират помежду си извън камерите, има екип от хора, които ги следи изкъсо когато са извън кадър и следят стриктно да не общуват. В хотела също нямат право да преспят в една стая. Двойка влюбени, ако имат време за интимности и лични приказки, биха си казали един на друг кой в каква роля е, и това проваля играта. Бачорски дали го е имал това предвид, когато вербува? Ако той избере единия, другият автоматично ще научи, а това силно накланя везните в полза на праведните.

# 119
Явно не го забранява Библията. В чужди сезони съм гледал майка и дъщеря, братя, годеници, крият отначало от останалите но понякога ги разкриваха. Обикновено са и от двете страни отначало или впоследствие. Не са си признавали предател на праведен, но някои се усещаха. Имаше случаи и на убийство на единия от другия

Общи условия

Активация на акаунт