🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 252
  • 633
  •   1
Отговори
# 630
Може да съм най-праведният човек в живота, но не виждам НИКАКЪВ смисъл да откажеш вербуването и да напуснеш играта доброволно . Изгледал съм няколко трейтърса и никъде не съм видял да се откажат - няма смисъл да си стоял в тази игра, ако ще се откажеш и то точно накрая. Не става въпрос за парите, а затова че ако имаш поне малко желание и хъс за игра, то трябва да се опиташ да наиграеш всички и да победиш ! После,  ако щеш дари всички пари - те нямат особено значение Wink

# 631
Във връзка с четенето от продукцията, да си кажа нещо хипер маловажно, но ме дразни:

На синхроните когато говори Праведен, фона, на който е изписана информацията за него - име, години, роля, е червен, а този на Предател - жълт. Още след избирането на Предателите, това ми направи впечатление и тогава си помислих, че трябва да са наобратно. И продължавам да го мисля... Сезона свърши, явно не са го сменили, а кукувиците в главата ми са сериозни объркани. Joy

# 632
  • София
Аз ли нещо съм пропуснала - Мирелка беше ли в надкаст?
Туй момиче нито в играта го показаха много, нито след това да разкаже как и какво е било от нейната позиция в сенките 😀. Мая не й даде думата в Маските, Неделчо и Туджаров я забравиха.Тя, милата, си изплака очите в играта и смятам, че има какво да разкаже, защото съвсем не е глупава 😉

# 633

Общи условия

Активация на акаунт