🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 7 368
  • 162
  •   23
Отговори
# 150
Надкаст с Мая не ми хареса. Нищо ново и интересно не чух за играта.

Но по повод драконовите мерки, искам да попитам дали сте забелязали, че Ана-Мария в Надкаст като разказваше за екипа и личните пазители каза, че даже те не знаели кои са предателите. И се чудя как е възможно, след като тези пазители стоят едва ли не пред вратите им, а предателите ги изкарват нощем за конклав?
Глория, ако ти се занимава, може и ти да уточниш вярно ли е това твърдение.

# 151
Не съм напълно сигурна, но пазителите твърдяха, че и те самите не знаят кои са предателите. Дали така им е казано да казват или наистина е имало схема, в която те да не знаят, за да не ни подскажат макар и без да искат, не знам.

Но по повод драконовите мерки, искам да попитам дали сте забелязали, че Ана-Мария в Надкаст като разказваше за екипа и личните пазители каза, че даже те не знаели кои са предателите. И се чудя как е възможно, след като тези пазители стоят едва ли не пред вратите им, а предателите ги изкарват нощем за конклав?

# 152
Не съм напълно сигурна, но пазителите твърдяха, че и те самите не знаят кои са предателите. Дали така им е казано да казват или наистина е имало схема, в която те да не знаят, за да не ни подскажат макар и без да искат, не знам.

Привет, Гло. Както писах и преди, за мен ти си моралният победител в играта, защото успя да хванеш предателите. Методите мен не ме интересуват, важното е, че ги хвана. Направи няколко грешки, които надявам се да не си платила с отстрелване преди финал.
1. Беше много емоционална и не успя да си извоюваш лидерска позиция в групата на ВН.
2. Много си приказлива и понякога (предполагам) казваш неща, за които после съжаляваш. Пример - Венци. Не мисля, че той беше човекът, на когото да се довериш знаейки, че той е близък и с Бъч. Скандалът с ВН няма да го коментирам, наистина си изпуснахте нервите, предполагам е имало и винце наоколо, което да е усилило напрежението, освен изолацията и личното его, разбира се.
3. Много очевидно се предложи на Бъч, което е отблъскващо (човек, с его като неговото иска той да избира, а не да го избират). Не зная дали ти е предложил да станеш предател, ще видим утре.
4. Понеже си голяма фурия, предизвикваш недоверие - ВН каза, че си като луд с картечница. Донякъде има право, говоря за играта, не искам да смесваме играта с реала, защото най-малкото не е моя работа да те коментирам в реала, след като въобще не те познавам.
5. Свободолюбива си, а това понякога може да коства главата на човек - на няколко пъти гласува индивидуално и това малко пообърка стратегията на групата.
Поздрави и продължавай все напред и нагоре! Simple Smile

# 153
  • София
Хипотеза - Предателите, които и да са може би имат индивидуални, други пазители за конклавите, за да не се издадат и пред играчите, и пред колегите си Thinking
Възможно е, за да не изтече нещо оттам / пак по балкански/ Wink

# 154
Маските Падат ще бъде този път във вторник веднага след епизода.

Ние сигурни ли сме, че утре НЕ е финала ...
Скрит текст:
И Жорката при Ева каза, че се е снимал в Маските Падат

# 155
  • София
Одрииии, представяш ли си - ние се точим за още два епизода, а те да ни изненадат Scream

# 156
Не, не, няма как да не върви цяла седмица промо когато е финалът. И стайните растения ще разберат кога е последният епизод, спокойно.

# 157
Добре де, тези интересни неща които Гло разказва, мерси за което, че прозорците облепени, че не знаят колко е часа и т.н. ЗАЩО не са показани за минута-две в някой епизод?  Аз на това му викам глупост - да правиш шоу, пък да спестиш да покажеш едни интересни кадри.

# 158
Доколкото разбирам Глория описва хотела в който спят, оттам кадри няма. Но наистина звучи параноично - за книгите разбирам - да не си предават съобщения (имали ли са химикалки?) но часовници, прозорци не разбирам защо са от какво предпазват, освен да психясват учатниците. Интересно ми е и пазачите как фунционират - всеки си има индивидуален и стои като часови денонощно на вратата или охраняват коридора (ако са на един етаж)?

# 159
Кадри са дава ли , но за малко. В стаите кой как си ляга за сън.

# 160
Защо да дават кадри с облепени прозорци и т.н. ?! Стига хора, това не е ББ, а по-скоро сериал.

# 161
  • European Union
Edit: Да споделя разочарованието си. В едно от последните си видеа Кукушев каза, че отсъствал за две седмици понеже се занимавал с “хора, които се избивали посред нощ” и се надявах без да знаем да снимат втори сезон Трейтърс. Днес ми попадна, че ще е водещ на предаване в ютуб, предполагам ще е нещо като Трейтърс, но едва ли нивото ще е същото.
Според мен това е буквално казано. Беше пуснал запис от камера, как някакъв гамен нападна момче от групата, с която свирят. Сбиха се, събраха се хора. Той каза, че музикантът след това се е качил на сцената за концерта, но може да е имало продължение.

# 162
  • София
Скрит текст:
Edit: Да споделя разочарованието си. В едно от последните си видеа Кукушев каза, че отсъствал за две седмици понеже се занимавал с “хора, които се избивали посред нощ” и се надявах без да знаем да снимат втори сезон Трейтърс. Днес ми попадна, че ще е водещ на предаване в ютуб, предполагам ще е нещо като Трейтърс, но едва ли нивото ще е същото.
Според мен това е буквално казано. Беше пуснал запис от камера, как някакъв гамен нападна момче от групата, с която свирят. Сбиха се, събраха се хора. Той каза, че музикантът след това се е качил на сцената за концерта, но може да е имало продължение.

Точно за предаването, на което е водещ говореше. Буквално каза: “Трябваше да се знанимавам с едни особени персонажи, които  се избиваха един друг, но всичко беше в една игра, която ще гледате. Развълнуван съм, надявам се да е станало прекрасно. Предателства. Убийства. Посреднощ.”
А днес ми излезе и постът в инстаграм, където обявяват, че ще е водещ.

Та, да.. Да не разводняваме темата. Ще гледам форматът в ютуб заради Кукушев, но наистина ми се искаше да влезе в Трейтърс. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт