🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 310
  • 633
  •   1
Отговори
# 480
Ама то това предателя да стои насреща ти, да го знаят всички кой е и да не го изгонят е върха на тъпотията!

# 481
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Усещам как Бачо ще пипне парите като промива главите на Петкан и Гло.Чистата женска злоба на Гло ще надделее.
Не мисля, не виждаш ли, че играе за праведните? Него не го блазнят парите, а по-скоро това да направи блестяща и запомняща се игра. И се постара, не може да му се отрече.
Хареса ми снощи как ги подпука по домова книга, жалко, че бързо се съмна и му спряха устрема. Исках и Ева да поеме към залеза с другите двама.
Много се смях как Бачорски сериозно се беше притеснил, че Владо може да приеме ултиматума. Физиономията на ВН беше един път, безценна, обаче думите му - от някое друго предаване. Как я разбирал играта, пък как хващал предателите... Rolling Eyes А за това, че опука две трети от праведните, само защото му нарушаваха комфорта, нищичко не каза.
Венци - поредният в колоната на неправещите разлика между игра и истинския живот. Той завалията така до последно не вярваше, че Бачо е предателят, че имам чувството, че не повярва и като го видя. Joy
Другата неадекватна - Ева. Децата щели да я гледат. Много ми е интересно как играе с тях на "Не се сърди, човече". То ни да паднеш, ни да биеш, че на какво ще ги научиш?
Не разбирам за какво реват сега с Жоро, при положение, че те сами докараха нещата дотук миналия път. А сега "Ох, ах, майките, децата..."

И някак не мога да упрекна Глория, че иска да играе с Петканов. Симпатизирам й /на него не/, но не това е причината. Не ми харесва любовната линия, но най-нормално е да играеш с хората, на които имаш най-голямо доверие.

# 482
Здравейте,
не съм писала до сега. Започнах да гледам доста късно и изледах почти всички епизоди на един дъх (без снощният).
Предаването ми стана супер интересно от първият епизод.( не съм гледала чуждите сезони)
Бачорски е уникален! СПОРЕД МЕН играе играта точно така както трябва, но ще го разкрият...
Много харесвах Оля и Мая. От тези които още са вътре харесвам Коджабашев и Ева.
Не мога да търпя Глория и Владо.

# 483
Глория може да играе с когото си иска, както си иска. Първо хвана Предателите. После Капитана и Ева й измислиха стратегия да не ги гонят, тя се съгласи. После Капитана я издъни на малката маса, Ева на голямата, като многократно натъртиха, че тя е измислила всичо, вместо да си траят. И сега се очаква да играе за тях? Няма как да стане това, нито в играта, нито в никой жив живот. Като не сме в отбора на по-Праведните, не ни изнася. Вчера Деси зададе точните въпроси, но не получи отговори, то и няма как да получени нещо различно от "ами аз съм мъж, най-висок, аз решавам".

# 484
Някои писаха, че не харесват намесите на продукцията и това изкривило играта в българския вариант. Шоуто е замислено като трилър и криминална мистерия, която да държи в напрежение до края. Затова в правилата не у нас, а по библия, са заложени доста инструменти за продукцията да избегне ранна развръзка и предизвестен край - явни убийства, завещания на убитите, ками, оракули, нощи, в които убийства не се разрешават, забрана последните изгонени да разкриват дали са предатели или праведни и пр. В нашето шоу използваха някои от тези инструменти точно в моменти, в които изглеждаше, че става твърде предвидимо - явното убийство в деня на играта с арбалета, в която двамата предатели се оказаха най-малко подозираните участници и бяха доволни от себе си; щитовете за всички, спечелени от Глория, когато сценарият на ВН за пазене на двамата предатели до финал изглеждаше сигурен; камата в момента, в който Бачорски сформира мнозинство от 3 срещу 2 гласа. В този ред на мисли, ако другата седмица имат паритет 3 на 3 гласа, не бих се изненадала да използват жребий вместо имунитет за двамата гласувани и да оставят шансът да разбърка картите още веднъж преди финала край огъня.

# 485
Тези инструменти обаче се планират доста по-отрано и не зависят от това как е завършила мисията или какво са се наговорили на беседката по обедно време. Чак толкова гъвкава продукция няма.

# 486
Аз не обвинявам продукцията за намесите, даже сефте ми става тъжно за тези, които взимат решения зад камера Grinning мисля, че отчаяно се опитваха да направят сезона интересен за зрителите и реално успяха с леки намеси да го сторят. Ако не беше форсирането на Бачорски и Мая да убиват някой с целувка, едва ли щеше Глория да ги спипа и праведните още щяха да си се стрелят на лична основа.

Намесите на продукцията ме карат да имам някакъв оптимизъм, че втори сезон няма да е повторение на този. Мисля, че ще са далеч по-внимателни в избора си и на каст, и на предатели, че да избегнат още един сезон, в който ще трябва те да се намесват, за да вкарат интрига в играта. Иначе ако ще се следва отпечатъка на този сезон, ми е трудно да си представя, че има дългогодишно бъдеще. Нека видим.

# 487
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще нямат съмнения,че има втори предател.
Глория подхвърля името на Ева,защото няма как да каже - Аз,Петкан и Бачорски се разбрахме той да ни даде парите. Много добре знам,че е сам предател.

А Ева с право се сърди на Глория,защото досега играха заедно, Ева наистина се е застъпвала за нея на няколко пъти и когато стигнаха финала и кой ще взема парите, Глория подви опашка,за да не дели с нея,а да дели с Петканов.
Не знам защо Ева се обижда в темата
и дори не разбирате какъв й е проблема.

Не знам дали е прецедент,но това е най-скучният и предвидим Трейтърс,който съм гледала (а вече станаха над 12 сезона). Последните 3 епизода можеха да ни ги спестят и жалко,че нито Владо,нито Венци приеха поканата.
Ако бяха 6 на финал,съвсем други сметки щяхме да гледаме сега.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 16:29 от Adoralova

# 488
Ева успешно успяваше да ме дразни от началото до края на това предаване. Нахална, шумна и неадекватна.

# 489
Намесите на продукцията ме карат да имам някакъв оптимизъм, че втори сезон няма да е повторение на този. Мисля, че ще са далеч по-внимателни в избора си и на каст, и на предатели, че да избегнат още един сезон, в който ще трябва те да се намесват, за да вкарат интрига в играта. Иначе ако ще се следва отпечатъка на този сезон, ми е трудно да си представя, че има дългогодишно бъдеще. Нека видим.

А аз се опасявам, че някои от великите "стратегии" като Владовата ще обраснат с дълбоки корени и бъдещите състезатели точно към това ще се стремят - да пазят отдавна разкрити предатели до края.

# 490
За пръв път се зачетох във фейсбук страницата на шоуто и много ясно си личи нещо, което се наблюдава и тук. Една част от публиката не може да разграничи това, което знае тя, от това, което знаят/не знаят неинформираните (праведните) в играта. В момента това са тези от зрителите, които повтарят защо не послушат Ева и Георги, да изгонят Бачорски и четиримата праведни да си разделят парите. Наистина не го разбирам това мислене. И Ева, и Георги смятат, че има втори предател - Петканов, и ще искат да го изгонят веднага след Бачо. Ако успеят, ще видят, че е праведен и ще продължат с елиминациите, защото подозрението, че ще загубят всичко, ако е останал дори един предател, няма как да се изпари. Сега го играят на чест - обединяваме се праведните и гоним Бачорски, но буквално в следващия миг са отново пред дилема. Ева играе видимо без да мисли с един ход напред, но Коджабашев със сигурност го вижда. Докато има подозрение за още един предател, всеки играе за себе си и приказките праведните играем в отбор заедно са или параван, за да оцелееш (Георги), или наивност (Ева).

И всичко това стана, защото продукцията изигра мръсен номер - след като участниците се запознават в началото на играта с Библията, следваше да им кажат, че има изменения в същата тази Библия и ултиматомите ще са само ДВА. При това положение резултатът щеше да е ясен. Но...балканска история и то мръснишка, в случая от страна на продукцията и...външна намеса - на собствениците на формата. Ами не е честно пък! Щом ще променят правилата е редно не само публиката да го види това, а и участниците. В крайна сметка всички тук говорим от гледна точка на това, че знаем за промяната, а те всъщност - не! И за това коментарите са такива, каквито са.

# 491
Аз съм потресена първо от тъпотията на Владо Николов и неговата болна привързаност към Бачорски, добре, че си замина снощи и най-неприятен ми е фикуса Даниел Петканов, който изобщо не заслужаваше да стигне до финал а това трябваха да са Гъмов и Иван Юруков. Сега заради това мекотело и неговата възлюбена ще прецакат играта на Праведните. Най-добрият играч Коджабашев. Най-големият селски хитрец и итригант Бачорски.
Надявам се все пак да има обрат и да спечелят Ева И Георги!

# 492
  • София
Цитирам Diavolo:
Така че виждам и финал с победители Глория и Коджабашев.
Hands Thumbsup
Хубавото на това реалити е, че има различни варианти за игра. И всяко действие има последствия и промяна в стратегията Blush
Предимството на Бачорски, освен социалната игра, е, че мисли бързо.
Да видим какво ще измислят нашите герои Joy

Май последните два епизода се случват в един ден / с две нощи/

# 493
И ако продукцията може да прави каквото си поиска, когато си поиска и както си поиска, защото предаването е Х дни, мисля, че трябва да го добавите в правилата на 1-а страница...и не прочетох нищо за финлната маса - ако има 2 ма предатели как праведните печелят...ако има само праведни - какво се случва?
Ако трябва да съм честен - в Игри на волята продукцията видимо се напасна след първите сезони и намесите ми се виждат по-справедливи. Може и тук така да се получи. Някога и донякъде.

# 494
И ако продукцията може да прави каквото си поиска, когато си поиска и както си поиска, защото предаването е Х дни, мисля, че трябва да го добавите в правилата на 1-а страница...и не прочетох нищо за финлната маса - ако има 2 ма предатели как праведните печелят...ако има само праведни - какво се случва?
Ако трябва да съм честен - в Игри на волята продукцията видимо се напасна след първите сезони и намесите ми се виждат по-справедливи. Може и тук така да се получи. Някога и донякъде.

Освен това Бъч нали иска да е супер-дупер? Защо не им каза, че е дал само два ултиматома, да го видим тогава какъв е играч? Хайде холан, избутаха го и него до финал. Не ме кефи този човек, казвам си го направо.

Общи условия

Активация на акаунт