🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 330
  • 633
  •   1
Отговори
# 510
На мен щеше да ми е интересно да гледам изгонване на Бачорски във вчерашния епизод и задала се евентуална ситуация в която има четирима праведни, които не са сигурни дали няма още един предател сред тях, та се дебнат във финала. Но тук не би се получило, защото Петкан е прекалено близък до Бачорски и има пълното знание, че наистина втори предател няма, та и няма как да се получи реалистична параноя между четирима праведни, след като единият от тях има толкова близък достъп до последния предател и разполага с такава информация.
Откъде знаем, че Петканов е наясно, че няма втори предател? Снощи беше сигурен по едно време, че вторият предател е Глория - явно подозира, че има вербуван. Движещият му мотив на Петканов е, че знае със сигурност, че Георги и Ева ще искат да го гонят веднага след Бачорски. Отделно и на второ място, така спасява и гаджето си.

# 511
Надявам се Деси Стоянова да не пропусне да попита Бачорски той на каква база избира кой да победи и той този кръг с Петканов още отвън ли си го е оформил с уговорки, доста нечестна схема за участници като Коджабашев.

# 512
  • Другата България
И аз не мисля, че Петканов знае, че няма втори предател.
Дори не го и предполага.

# 513
  • София
Според мен Дани смяташе в началото, че Глория е избрана, но тя толкова бурно показа, че е праведна, трудно може да се изиграе това колебание какво да прави.

Коджабашев направи всичко възможно да преодолее недостатъка, че влезе по-късно. Няма как да е близък с тях, дори и Ева каза, че дава на него камата, защото той е останал само да играе с праведните. По стечение на обстоятелствата се сближиха съвсем накрая. Добре се пребори Жорката да стигне дотук.

# 514
Петканов си вярва че Ева е "втория" предател и затова казва на Глория да не играе с нея.

# 515
  • София
Относно правилата. Мисля че на 1 страница всичко е обяснено много добре, а и знаете, че аз не съм гледал чужди сезони и когато публикувах нещата тук за първи път ви писах да прегледате написаното и ако има нещо грешно да сигнализирате.

Няма как да разиграя абсолютно всички варианти и ситуации. Те са много.
Мисля че това което е публикувано е достатъчно.
Но с новата тема ще пипна още малко правилата.

Има Бг правила и английските правила за Юкей и Юес сезоните.

Бая труд хвърлих да ги напиша коректно и да подчертая, не съм гледал нито един чужд сезон. Но ето че съм запознат по-добре от хора които са гледали и дори водят подкаст, който се следи от десетки хиляди фенове.

# 516
Outcast дали качи последния епизод, че не го виждам?

# 517
# 518
Според мен пък Петканов си е напълно наясно, че Бачорски е сам, най много да подозира Глория, но това е без значение в техния случай Всичко друго е за пред телевизора, никого не подозират нито той, нито Глория. Подозирам, че всичко ще се развие, както всички очакват освен ако Бачорски не реши друго. Това си е шуробаджанащина и щом такава победа им е сладка, нека я имат Глория и Петканов. Жалко за Глория, защото нейния финал можеше да е истински и запомнящ се, сега е финала на Бачорски с пешките на Бачорски, вярно е, че изнесе сезона, но тея от тая продукция ми е непонятно защо допускат такива балкански далаверки

# 519
Според мен Петканов подозира, който му е изгодно, а дали си вярва - нямам идея.

Ако вземат някак си да изгонят Бачо на последната маса, ще съм познала 4/4:
Скрит текст:
Петканов заради хилядите синхрони, а останалите защото са ми симпатични или са ми били симпатични на някакъв етап.

# 520
Стратегията да се гонят Праведни до последно, при знайни Предатели е много работеща... За правилните Праведни, обаче. Ако си изтеглил късата клечка да не си от правилните, няма значение дали си си отишъл от изгонване на Кръгла маса или от убийство на Конклав. Та Жорката си беше прав да обърне вота срещу Мая, без оглед на това, че нулира резултата и обърква стратегията. Същото се отнася и за Глория - напълно права е да играе с човек, който не я е обиждал и нападал и не я е предал публично. И Петканов разбирам - иска си кеша човека, замириса му на финал, видя възможност. Бачорски следва линията си на "фойерверки и шоу, котенце", чийто основи положи още от първия епизод. Не съм му фен, многократно съм го писала - не ми харесва колко се постара да завземе светлината на прожекторите и нямаше шанс да видим друг, но последния епизод ми хареса. Единствената, която не разбирам съвсем е Ева. В някаква игра с награден фонд сте. Такива избухвания, намилания, нападки, че и лични, нямат място там. Влизаш и ставаш играча Х, толкоз, ама майка ти, ама децата ти, ама учинайката, няма нужда от толкова патос. Последните няколко епизода, Ева много бързо губи симпатиите ми, докато се стигна до положение да ми е категорично на двата минуса (по Дяволо).

Не знам защо си мисля, че ще финишират трима - Глория, Петканов и Жорката..

# 521
Надявам се Деси Стоянова да не пропусне да попита Бачорски той на каква база избира кой да победи и той този кръг с Петканов още отвън ли си го е оформил с уговорки, доста нечестна схема за участници като Коджабашев.
Абе и без уговорки Бачорски прави най-доброто за себе си в случая, не мога да разбера какво му скачате някои. Да седне и да си чака заколението ли?
Ако беше предложил на Георги и Ева заедно да отстранят Петканов и Глория и да го закарат на финал, те щяха ли да се съгласят? Малко вероятно. Те са по-праволинейни, неслучайно щяха да са следващите след Владо и Венци, ако продукцията не го беше спряла.
Човекът гледа да остане максимално дълго и ако може да стане някое чудо на финала. Естествено, че ще играе с Петканов и Глория. Не щото много иска да ги види победители, а щото те ще му свършат по-добра работа.

# 522
Бачорски беше топ в епизода вчера, човекът знае, че почти сигурно няма да спечели и си прави кефа. И въпреки всичко не спира да играе. "Ева, случвало си ти се е да искаш нещо и да не го получиш?" "Не" "Е днес ще ти се случи." Хахахаха, велико, смял съм се с глас, заедно с Бачорски. Моралистките и възмутените- ако не беше той качеството на сезона спадаше наполовина.
Иначе, гледайки вчерашния епизод мнението ми е, че в сравнение с истеричната Ева и неуравновесената Глория тримата мъже са цвете за мирисане. Дори Петканов предпочитам да спечели пред тези двете. Коджабашев каквото и да говори с изгонването на Мая си провалиха сигурна победа на праведните. Сега Бачорски им се смее и им гледа сеира.

# 523
Моля, някой да ми обясни, ако може и цветно как щеше да се изиграе това, ако Мая и Бачорски бяха оставени до края и как щяха да бъдат изгонени и двамата, за да спечелят праведни?
Понеже все чета как Ева и Жоро объркали всичко. И нали това бе първоначалния план на Владо.
Ама стъпка по стъпка ми го разкажете, опишете.

# 524

Синхроните до епизод 11 включително.

Общи условия

Активация на акаунт