Отговори
# 120
Хубавец изглежда младок.

# 121
И на мене ми хареса футболистчето, но колко истина има в инфото, не се знае.
Аз и тази нощ ще страдам с Ийт Козан Иджлял го нокаутира.
Софи, още не са качили дублиран на бг език епизода с партито.
Предлагам ти това:

- Ооо, г-н Ийт, как е? Хареса ли ви рибата?
- И то много... На теб?
- Нашата не беше толкова хубава. Ами да, мен никой не ме храни...

# 122
Добро утро!

# 123

Nature Sunrise Flowers Maple Leaf

ДОБРО УТРО
и усмихнат ден*
Yum
Толгахан, тази радост за окото
е в страхотна форма и е крайно време
 пак "да страда" на снимачната площадка
 в екшън хит и да забрави за гелосания перчем

https://www.instagram.com/p/DQ1jAoriFGP/?hl=bg**

# 124
Здравейте, момичета!

"Животът е един, а дните много, дали ще тичаш или просто ще вървиш, важното е да не го проспиш."

Нека днес ни се случват само хубави неща, да срещаме повече усмихнати и позитивни хора и да ни върви във всички начинания!
Успешен вторник!

Софи, много се надявам, че след празниците Толгето ще ни изненада с нещо ново.
А дотогава ще се радваме на другите любимци.
Заинтригува ме линка, който си пуснала за Чачо. В стари интервюта той беше споделил, че не би се оженил за актриса, но арабите явно сега са решили да му припомнят казаното.

Чаатай Улусой предизвиква спорове с изявлението си: „Не бих се оженил за актриса!“

Турският актьор Чаатай Улусой предизвика широк дебат след откровено и неочаквано изявление, в което заяви, че е невъзможно да се ожени за актриса.
Чаатай обясни, че причината за позицията му е неспособността му да приеме идеята съпругата му да участва в емоционална сцена с друг мъж, добавяйки:
„От моя гледна точка, не бих позволил на никого освен на себе си да я докосва.“
Изявлението му разпали социалните медии, където мненията бяха разделени между тези, които видяха думите му като естествена ревност и израз на любов и уважение, и тези, които го смятаха за противоречиво и сковано мислене, особено след като той преди това е играл с голям брой актриси в романтични произведения.
Заслужава да се отбележи, че Чаатай е смятан за една от най-изявените звезди в Турция и е участвал в много успешни сериали, които са го събрали с известни актриси, което направи неотдавнашното му изявление фокус на широко внимание сред феновете му и последователите на турската драма.

# 125

Heart Eyes

И Аслихан много си е повярвала като шаманката..
 но идва НГ а с нея и нов късмет за Чаго
Joy
https://www.instagram.com/p/DQe3DrSjEAH/?hl=bg

# 126
Софииии 🍷🔥🔥 право в целта си ама и това ще мине и замине. Поне така се надяваме и таим надежда че няма да изглупее колкото и влюбен да е. Такива тихи и скромни които са си поверявали са най опасни. Може да е красавица но има неща, които дразнят и се забелязват и доста народ не я харесва но има разбира се такива, които въздишат и го харесват като реална двойка в живота. В крайна сметка той си решава с коя да си ляга и има връзка. Всеки има право на избор добър или лош и как да си живее живота. Ние нищо не може да направим и ще трябва да се съобразим и щом се чувства щастлив и доволен така да е.  

После ще пиша повече, че сега имам задачки и наминах набързо.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 15:04 от femmi2

# 127

Heart Eyes

И Аслихан много си е повярвала като шаманката..
 но идва НГ а с нея и нов късмет за Чаго
Joy
https://www.instagram.com/p/DQe3DrSjEAH/?hl=bg
Въй, Софи, направо съм шокирана. Харесах си Аслъханче за снаха, опитвам се и на Феми да обясня, че Чачо най-после си е намерил скромна и красива изгора, че посещението на снимачната площадка е естествено и нормално, а то...
Явно остарявам по-бързо, отколкото си мисля. Stuck Out Tongue Winking Eye Не съм свалила розовите очила за виртуалния свят.
А уж съм реалист в живота...

Скрит текст:
Според няколко репортери зад кулисите:
В нощта, в която се записва сцената с целувката между Чаатай Улусой и Демет Йоздемир за сериала „Ешреф Руя“, Аслъхан Малбора, която по това време е била годеница на Чаатай, разбира от продуцентския екип, че сцената е била малко по-интимна, отколкото е очаквала.

На следващата сутрин Аслъхан се появява неканена на снимачната площадка, много спокойна, но пресметлива, прегръща Чаатай пред всички и се държи по начин, който означава, че „връзката ни е силна и романтична“.
Според някои източници Демет е малко изненадана в този момент и след този ден работните им отношения стават студени и дистанцирани — дори в следващите няколко сцени е ясно, че взаимодействието им вече не е същото.

Турските медии описват този ход на Аслъхан като един вид „защита на любовта му“; тоест, с неконфронтационно поведение, тя показа само с един прост жест, че Чаатай „ѝ принадлежи“.
Някои също така казаха, че поведението на Аслъхан е накарало Демет да се оттегли от по-нататъшно сътрудничество с Чаатай.

# 128
После ще пишем и за посещението на площадката от статията ....  

Арабите са много забавни в коментарите и пишат, че щом има такава връзка значи  няма Обещания и севгилито е наясно със ситуацията или може би Йок . Кой знае той тогава  е бил на друг акъл , неопитен и много млад .  Това изказване е култово и винаги се припомня и дискутира .  Сега вече е зрял мъж и на  години  , където се замисляш но това зависи от много неща . Има време поне до 40 плюс да си поживее още че и карирата да му да не падне надолу . . Всички мъже се променят след това и не са толкова интересни , няма го този плам от феновете и  се пише повече  като за семеен мъж . Някой отказват и да снимат по - горещи сцени ....  Чаатай дали би го направил ?!  Той  е голям професиоаналист  и го е докзал и не му е пукало ,  знае ли човек ...Rolling Eyes

Може и някоя балканска мацка  да си хареса и ще бъдат страхотна класна  двойка и ще излъчват европейски вайб  и да повтори историята и тази гореща кръв и  ген и талант да се запазят .  Пожелавам му го  искрено и тогава нема да се дърпаме и ще го прежалим ... Sweat Smile

Скрит текст:
Цитат
Разбира се, защото ще се ожени за мен 💅🙄

Цитат
И така, момичета, нека се мотивираме! Оказва се, че имаме шанс! 😂

Вече го канят и в Доминикана там има горещи мацкиии и палми и красотоиии и мореее

Цитат
От Доминиканската република съм напълно съгласен с моя любим Чаатай Улосой. Уважавам мнението му и е напълно прав. Той не е просто ревнив; той е от типа мъже, които не харесват жената му да бъде докосвана от друг мъж. 👏👏👏👏👏👏👏👏❤️ Така че не се влюбвайте в актриси; потърсете инженер, лекар, архитект и това е всичко! 😂😂😂 Елате в Карибите! Тук са добрите и красиви жени. ❤️

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 16:59 от femmi2

# 129

Толга е по романтиката,Чаго по еротиката но и двамата са ревниви турци Joy

ФЕМИ* избора си е негов, но ние като фенки имаме право да харесваме или не
изборът му..както и на всичките останали любимци
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130

Толга е по романтиката,Чаго по еротиката но и двамата са ревниви турци Joy

ФЕМИ* избора си е негов, но ние като фенки имаме право да харесваме или не
изборът му..както и на всичките останали любимци
Stuck Out Tongue Winking Eye
Софи,

# 131
Хелоу отново! Heart

# 132

Heart Eyes

Детето в ръцете на Tolgahan Sayışman е
 братът на Алмеда -Арис на 1,5 години..
Yum

# 133
Докато си съберем мислите да се поразкършим и поздравим с моята сръбска любимка . Уникална е ! Винаги ми пълни душата . Heart Толкова хитове има че няма изброяване и пее, като Звяр и флиртува с публиката. Надявам се догодина живот и здраве да идем отново в Сърбия.Heart 🎉🕺💃или когато е възможно. Избягваме да правим планове напоследък.  Народа е много близък по тамперамент с нашия и обичат да си хапват и пийват и купоните и има доста красиви сръбкини и мъже.  Езика не е от най трудните.

Хайде, Наздраве ! Wine GlassWine Glass Нашите любимци да се чувстват поздравени . Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 01:49 от femmi2

# 134
Мачовците

Общи условия

Активация на акаунт