Отговори
# 30
Здравейте, момичета!

"Има думи, които имат лечебна сила:
„Обичам“, „Чакам“, „Нуждая се“, „Благодаря“, „Чувствам“, „Разбирам“. Всички ги знаем, но не винаги ги казваме. Моля, не ги пестете. Толкова е лесно да излекуваш някого само с няколко мили думи."

С пожелание за много любов и усмивки през почивния ден!

16 ноември - Meждународен ден на Толерантността

На 16 ноември 1996 г. на Общо събрание на ООН е приета Декларация за принципите на толерантността.

Толерантност означава уважение, приемане и разбиране на богатото многообразие от култури в нашия свят, на нашите форми на самоизява и способите за проява на човешката индивидуалност. Нея я подпомагат знанията, откритостта, общуването и свободата на мисълта, съвестта и убежденията. Толерантност – това е хармония в многообразието. Това не е само морален дълг, но и политическа и правна потребност. Толерантност – това е добродетел, която прави възможно достигането на мира и способства за замяната на културата на войната с културата на мира.

Нека бъдем по-добри и човечни, не само днес!

Скрит текст:

# 31
А не мерси! Да си се гледат с Гаргамел на мен ми е важен Доу.

Това неуважение един към друг е предостатъчно да не я искам вече и аз за партньорка на Доу

https://www.instagram.com/reel/DRFqw_PDA3M/?igsh=MWpqemxhZm13c3VocQ==

# 32
Дидкооооо , ще го преживееш но сега раната е още прясна. Не мога да разбера защо изобщо са се съгласили двамата на този общ проект и партньорство. Дори да са над нещата не е здравословно след като има още чувства. Те си знаят най добре но Съла вече втори проект напуска и това говори зле като професионалист .
Кой продуцент ще я иска още ?!

# 33
Само да не я натикат на Мерт всичко ще преживея!

# 34
Ново от сторито на Толга:

Ново и от Алмеда:

# 35
Нещо което ще пусна и в темата на Шербета спомням си как имаше слухове
 ,че Толгахан ще влиза - оттървал се е.

Водите не се успокояват в актьорския състав на "Шербет от боровинки", който е в четвърти сезон. Предишната вечер Съла Тюркуглу и Емрах Алтънтопрак се собгуваха с продукцията, която досега са напуснали 15 актьори. Докато Съла Тюркоулу си тръгваше, Доукан Гюнгьор и Фейза Дживелек останаха без следа. Фейза Дживелек спря да следва Съла Тюркоулу и блокира Емрах Алтънтопрак. Какво се случи между тях? Ето раздялите, които започнаха с кризата с "целувките" и "хигиената"... Какво се случи зад кулисите на "Шербет от боровинки".

КАКВО СЕ СЛУЧВА, КОГАТО ЛЮБОВТА СВЪРШИ...
Съла Тюркоулу, която играеше съпруга в сериала, на Доукан Гюнгьор изпитваха голяма любов в ранните дни на продукцията. След известно време се разделиха. Но винаги криеха както любовта си, така и раздяла си. Съла Тюркоулу не искаше да участва в сцените на сближаване и целувки, написани с Доукан Гюнгьор след раздялата. На снимачната площадка избухна "криза на целувките". По това време Фейза Дживелек сподели следното: "Когато са любовници, те се държат като най-големите любовници на света и стават врагове, когато се разделят. Обаждат се на продуцента и казват: 'Няма да играя ролята'." Харесването на Доукан Гюнгьор в този пост направи атмосферата по-напрегната. Съла Тюркоулу беше обидена и на двамата. През април 2024 г. те бяха насилствено помирени на телевизионния панаир, на който присъстваха в Кан. На връщане Фейза Чивелек каза: "Да, бяха в лоши отношения. Те се помириха в Кан. Но аз съм поддръжник на Доукан", което отново побърка Съла Тюркоулу. Това означаваше, че Фейза може да разказва на външния свят всичко, което се е случило между отбора. Звездите на това трио никога не се помириха.

ГАДЖЕТО И СЪЩО НЕ ГО ИСКАШЕ.
Съла Тюркоулу отиде в продуцентската компания в началото на сезона и каза, че иска да напусне. Те решиха да напусне и остане за още 12 епизода в епизода, който беше излъчен на 14 ноември. Причината за раздялата беше съвсем ясна: Тя не искаше да споделя един и същ сет с Доукан Гюнгьор и Фейза Дживелек. Нейният прител Ата Айълдъз, с когото се подготвя за брак, също подкрепил раздялата. Защото не удобряваше Гюнгьор.

ТАКАВА ПРИЧИНА НЕ Е ВИЖДАНА В ИСТОРИЯТА НА ТЕЛЕВИЗИЯТА

Нека да стигнем до кризата между Фейза и Емрах Алтънтопрак. Веднага след като Емрах Алтънтопрак напусна сериала, той спря да следва Фейза. Фейза спря ли? Тя блокира колегата си. На всичкото отгоре тя направи следното изявление:
"Това е, което правя на хората, които не харесвам, блокирам ги". Причината за напускането на Емрах Алтънтопрак от сериала е безпрецедентно или нечувано събитие в историята на телевизията! Алтънтопрак имаше трудности в сцените помежду си, защото Фейза Дживелек, която играе съпругата му в сериала, не обръщаше внимание на личната си хигиена. Въпреки че изрази това по много учтив начин, той не получи никакви резултати. Накрая стигна до момента, в който не можеше да издържи. Актьорът, който открито изрази страданието си, искаше финалът да бъде написан за него възможно най-скоро. Интересното е, че докато всичко това се случваше на снимачната площадка, Фейза Дживелек казваше в интервюта, че има богата колекция от "парфюми".

КАЗВА ЛИ ВСИЧКО НА МАЙКА СИ?

Както е известно; Майката на Фейза е известната сценаристка Мелис Дживелек, която е написала "Шербет от боровинки". Възможно ли е Фейза Дживелек, която също е наричана "торпедо", да отиде и да докладва всичко, което се случва на снимачната площадка, на майка си? Какво ще кажете за тези туитове на X? "Всички ще напуснат този сериал, само Фейза ще остане", "Тя трябва да казва "Мамо, изпрати го" на този, който не харесвам"... Г-жа Мелис е сценарист, която работи до сутринта в продължение на 4 години за успеха на сериала. Но тя не може да спре дъщеря си Фейза в нейните емоционални реакции.

Съдейки по казаното на снимачната площадка; Фейза отиваше и казваше всичко на майка си. Поради тази причина никой не говореше много с Фейза. Те стояха настрана за известно време. Единственият и приятел е Доукан Гюнгьор.

ИМАШЕ ЛИ КРИЗА С УРИНАТА?

Сега, след всичко това, нека си припомним защо Сибел Ташчиоулу (Пембе) напусна сериала "неохотно" миналата година.
Твърдението беше следното: Фейза Чивелек пикаеше на място на снимачната площадка. След това каза, че Сибел Ташчиоулу е направила това. Между тях избухна спор. Дори се казваше, че Ташчиоулу е ударила шамар на Фейза. Продуцентската компания е заявила, че "твърдението е неоснователно и не вярно". Фейза Чивелек каза: "Това са клевети". Сибел Ташчиоулу, чийто смъртен финал беше написан, запази мълчание. Хората от снимачната площадка казаха: "Нямаше криза с урината. Но имаше забележимо напрежение между двете актриси." Нека видим какви са временни бъдещите епизоди на сериала, където обсъждаме сценария, чудим се за актьорите и говорим за задкулисието.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 13:56 от x BlackRose x the guardian team :)

# 36
Диди, благодаря за статията!
Потресена съм от неколегиалните отношения между актьорите. Съла и Фейза тотално ми паднаха в очите.
Време е и Доукан да бяга надалеч от цялата тази помия.
Да разнообразя с Йешим, която толкова умело манипулираше Чънарко, че той не знаеше на кой свят се намира.

# 37

Коментират първо случката от Юмре но той казва ,че не е той даже и близките му се осъмнили и майка му и все пак казва ,че е нормално хората да се объркат. Добрината на някого нека не я преписваме за себе си казва Толга.
Слуховете ,че се е преместил в Албания и дал почивка на актьорската си професия и иска да се занимава с проуценство също нямаха край.
Не съм се местил никъде! Моята жена си е оттам.Майка и сестра и приятелите и роднините и живеят там.Съвсем нормално е и там да си има живот но защо да се местим ние сме си от Истанбул.
Става въпрос за онази публикация която толкова дъвкахме.
Толгахан отново казва ,че това част от историите които пише и създава свързани с минали случки и това което е преживял и просто ги пише.Понякога просто ги споделя.
Колкото и Сайъшман да отрича всичко това ние го бяхме счели за препратка към някого.
Не аз не правя препратки към никого директно му звъня ако има нещо да му казвам.Тези които ме познават знаят ,че е така. Както казват не съм като меланхоличен студент който ще напише нещо ей така просто.

Еми , докараха му нова мацка яваш яваш и там ще се развият нещата но освен Съла ханъм никой друг няма проблем с Доукан стана пределно ясно на всички.
Лошото е ,че Доукан пази всичко и не го затрива в Х мисля ,че и това трябва да направи.

# 38

Flowers RoseДИДИ* аз хубаво се посмях на това което си писала,
извинявам се че на теб ти е криво но..
тези Джевалек - майка и дъщеря са неприятни
интригантки, особено старата която на времето се опита
и нашия сериал да прецака със сценария
но феновете бяха силни и организирани и не и позволиха
дано сега се разкара за да не те ядосва повече..
Blush

Flowers BouquetЕМИ* спомних си как Хафизе
" даде Нур за жена на нЕкой си от Адана"
и Иит побесня за пореден път
Joy

# 39
Валлах най-много ме яд ,че двойката дори не можа да се сбогува говоря за сериалните герои сигурно последния им разговор е бил пак поредната сръдня на Доа за думички които Фатих е прав или нещо подобно.Детето им остана без майка той без съпруга ,че и брат му умря преди това и майка му.

Тези ме превличат ама много нисък рейтинга и само на клипчета гледам.
Голяма кукличка е Бурчинка. Heart

Бившият и съпруг Мурчо е паднал снощи доста а Непознатата завърши с хепи енд за героя на Джанерче.

# 40
Диди, благодаря за превода. Опитвах се да сваля видеото, което си постнала, но не успявам. Исках да направя гифки, ама...

Flowers BouquetЕМИ* спомних си как Хафизе
" даде Нур за жена на нЕкой си от Адана"
и Иит побесня за пореден път
Joy
Софи, никога няма да ми омръзне да гледам Ийт и Нур.
Съберат ли се двамата на екран - става страшно... Искри хвърчат отвсякъде!

Общи условия

Активация на акаунт