Отговори
# 705
Здравейте, момичета!

"Не мислете за лоши неща! Дори за хубави не мислете! И умът има нужда от спокойствие понякога..."

Успешен ден ви пожелавам!

Софи, грабнахме и сиренето, и ножа - да видим ще посмее ли някой да ни се опре.
Толга най-много да внимава, че той е пръв в списъка.

# 706

Сиренето ще го оставим за салатка довечера  с ракията. Сега ще се почерпим следобедно  с това изкушение.Yum

# 707
Почти всички актьори се опитват да помогнат на актьора Уфук Йозкан за намери донор за черен дроб.

Толгахан и Алмеда също се включиха

# 708
Феми, благодаря за топлата напитка. Нужна ни е в тези мразовити зимни дни. При нас е доста студено -9°. Уж слънце грее, ама сериозно хапе.
Толга и днес е пуснал стори със зов за помощ на Ufuk Özkan.
Почти всички актьори се опитват да помогнат на актьора Уфук Йозкан за намери донор за черен дроб.

Толгахан и Алмеда също се включиха

Диди, не случайно днес е Ден на невероятните съвпадения. Тъкмо написах поста си и видях, че и ти си споменала за този зов за помощ.

# 709
Доукан и някои актьори от екипа на Шербета също се включиха. Джанер Топчу на който Уфук игра чичо в Чуй ме поне от тези които следвам.И от екипа на сериала на Уфук бяха отишли да го видят но сега положението се е влошило защото е с вирус и карантина.Господ да му помага аз най-добре знам колко е коварно това нещо защото го изпитах с баща ми.

# 710

Къде търсят донор на ЧД като такъв  почти на 99% е
близък кръвен роднина - баща,син,чичо,дядо,братовчед,
брат,сестра,дъщеря,майка и лели
от същата кръвна група и още куп съвместими показатели
Rolling Eyes

ФЕМИ* благодаря за топлото изкушение Coffee

# 711
По принцип за татко като питах той и след една седмица си отиде ,но аз бях подходяща защото кръвната ни група беше еднаква но не можеше да вземат кръв от мен защото съм имала тънки вени говоря за кръвоплиливане. Ужасна тема захванахме господ да им помага знае ли се може и да се спаси човека.

# 712

ДИДИ* извинявай..ама като се разтърсили и
 искат да помогнат поне да търсят
 където трябва и да не го афишират,
и целият екип се събрал в болницата, вижте ни!

..пусни пак сладурският талисман,моля те!
Heart Eyes

# 713
Обещавам по късно ще пусна актуална снимка че откакто съм болна не се отделя.

# 714

Цитат
Уауу., много е сладка,малко бижу..
какво ти е на теб,грип ли..нали на Моли и беше зле,
аз тази седмица съм работа хоум офис заради грипа
ама все форума ме тегли..
Blush

# 715
Някакъв вирус който започна със стомашни проблеми не приятна история общо взето.

# 716
Сериозна тема сте подхванали, момичета.
Аз не зная нищо за въпросния актьор, но е много вероятно нито един от близките му (ако има такива) да не става за донор. Има такива случаи. Да се надяваме, че Уфук ще има късмет.
А това за екипа в болницата направо е смешно. Ако един е отишъл от добри чувства, другите са се сурнали заради PR, че и снимки в болницата са си направили.
Софи, радвам се, че си по-свободна. Аз направих новата тема и вече съм спокойна. Остава ти да ме посъветваш за шапката и можем да се местим като стигнем 50-та страница.
Диди, оправяй се бързо, че аз чакам обещания подарък за новата тема.

# 717
Козанчета ли обещах? Вече не си помня обещанията шегата настрана

# 718
Козанчета ли обещах? Вече не си помня обещанията шегата настрана
Козанчета, Толгаханчета - нямам претенции, но търпеливо чакам...

# 719
Ще видя какво мога да направя по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт