Отговори
# 15
Не само за Шербета и на Съла набрах ама жива и здрава да е това ако е професионализъм какво да каже Серка като Толга навремето се мляскотеше със Селен пред нея. НЕЙСЕ!
Ще го погледна утре сутрин обещавам и ще ви изчета сега само ми се иска да се завия през глава...

# 16
# 17
Здравейте, момичета!

"Не забравяй: в обикновените моменти животът крие най-големите радости. Не ги оставяйте да минат."

Нека всичко добро да ни последва, да ни намери, да ни прегърне и да остане с нас!
Приятен уикенд!

Диди, бързо ще забравиш Съла, тя няма с какво да бъде запомнена, освен с недовършените сериали, защото просто не ѝ се работи.
Сутринта попаднах на статия, че Съла веднага е отследвала някои от актьорите, с които допреди дни е снимала.
Високо лети, но бързо ще падне...

# 18
Въпроса не е Съла а поведението което показа и аз съм сигурна че Доукан е обиден точно по тази причина че в поста и го няма.
Никой друг няма проблеми с Доукан но ако е така както се говори че тя е искала да махнат Доу и Фарук се е застъпил за него още повече ще ми падне в очите в момента ми е по черна от всяка която ми е била черна.

# 19
Диди, чудя се с какво да те разведря, но само за  Чънарко се сещам.

Скрит текст:

# 20
Нямам разведряване тия дни всички рани ми се отвориха сериални. И туита на Доу показва че му е криво всъщност... И тази си е такава тия дни ще ме траете малко ще си чопля дано намеря сили да направя и клип да се сбогувам с Доа и Фатих.

Добре ,че не е повърнала докато е снимала последната целувка по главата.

https://x.com/lareinatriste/status/1989406576105714173?s=20

# 21
Да сложа и аз няколко целувки - да разведрим атмосферата.

# 22

Joy Г-н Иит много изнервен от ревност..

# 23

Joy Г-н Иит много изнервен от ревност..
Софи, аз пък съм много ядосана на Толга, но нямам билярдна маса.
Обаче автосервиза на синовете ми е наблизо, та изглежда там ще се развихря.

# 24
Недейте с лошо талисмана иде

# 25
Ох как се е гушнала сладката Моли. Heart Eyes Днес сме били на разкрасителни процедури.

# 26

Joy Охх, талисманът ша го  гушим, страхотен е
но сега с ЕМИ* сме ядосани на любимеца
че не иска да се снима повече в сериали
и говори само с мъгляви намеци
евентуално за филми..
отивам за бухалката
Joy Joy

# 27
Аз какво да кажа тука хубавата Съла сериал направиха от снощи сърцето ми е разбито по добре никой да не снима от колкото да ставам свидетел на такива драми.Не стига ,че станаха на дроб сърма в експолозия че и извън сериала драмите ми дойде в повечко.

# 28
Софи, и без бухалки ще се справим!
Кафкас е на наша страна - ще накараме Толга да се появи на снимачната площадка.
Диди, ако искаш да изпратим г-н Ийт - ще върне "настройките" на Съла. С чар и в настроение ще я доведе обратно в сериала.

Общи условия

Активация на акаунт