Отговори
# 690
Здрава и успешна нова  януарска седмица на всички Nature Snowflake

и тематично в днешният ден Yum

# 691
Така ме пазят какво да кажа.
Здравейте момичета!

# 692
Здравейте, момичета!

"Зимата може да бъде много по-топла от лятото, особено когато те сгряват не шапка и ръкавици, а топлите чувства и уютните хора."

Следвайте сърцето си. Радвайте се. Мечтайте… Бъдете просто себе си!
Приятен ден и успешна нова седмица на всички!
Нека доброто настроение е ваш спътник!

19 януари - Световен ден на пуканките

Най-предпочитаната филмова храна – пуканките честват своя празник днес.
Ето няколко любопитни факта за днешния 19 януари:
Pushpin Древна история: Пуканките са на хиляди години. Археолози са откривали остатъци от тях в перуански гробници, датиращи отпреди 6000 години.
Pushpin Науката зад пукането: Пуканките са единственият сорт царевица, който се разпуква, защото всяко зърно съдържа малко количество вода, затворено в твърда обвивка. При нагряване налягането нараства, докато обвивката не се „взриви“.
Pushpin Кино традиция: Пуканките стават популярна закуска в кината по време на Голямата депресия в САЩ, тъй като са били евтини и достъпни.
Pushpin Здравословна страна: В чистия си вид (приготвени на горещ въздух, без масло и много сол) те са пълнозърнеста храна, богата на фибри и антиоксиданти.
Честит празник на всички любители на пукащото се изкушение! 🍿

# 693
Амине е бременна наистина

# 694

Blush Уауу., най-после,откога я чакаме таз новина
- Амине е хамиле
Hands Clap
Цитат
Heart Eyes Охх., тази красота е с нова дрешка,
страхотна,невероятна сладурка те пази..
аз откакто писа че е стояла вързана за пейката
за да не я грабне гларуса виждам и герой в Моли*
Hands Ok Hand

# 695
Ех на майка си дъщеря е как. Феро бей ми липсва но Фатих бей го замества достойно превърнаха Доукан в герой от романтична комедия какво да ви кажа...

Като не става не става и това е химията е химия

# 696

Лека бременост и дано е момченце People Walking

# 697
Време е за момченце един наследник футболист . Честито на Семейство Йозил .

# 698
Нали? Да спре да пробва баш топаджията. ;д

Новини около Йълдъз и Илайда

Сериала "Шуле" с участието на Алп Навруз, Илайда Алишан и Йълдъз Чааръ Атъксой, проведе своята репетиция по четене на сценарий. Проектът, ще бъде на дигиталната платформа Tabii, ще покаже житейската история на писателката Шуле Юксел Шенлер.

# 699
Въъй бее, как съм пропуснала тази новина, въпреки че за нас не е изненада. Амине отдавна каза, че ще има 5 деца. Да са живи и здрави семейство Йозил!

Месут Йозил и Амине Гюлше споделят вълнуващи новини! Семейство Йозил се разраства: трето бебе е на път...

Месут Йозил и Амине Гюлше, смятани за една от образцовите двойки в света на развлеченията, споделиха вълнуваща новина с феновете си. Известната двойка, която вече има две дъщери на име Еда и Ела, се готви да станат родители за трети път. Ето подробностите и вълнението около семейство Йозил...
Футболната звезда Месут Йозил и съпругата му, Мис Турция 2014 Амине Гюлше , отново празнуват щастливия си брак.
Според новините в Таквим, съобщението за „трето бебе“ от Йозил и Гюлше, двойка, която е допълнила успеха си на терена със спокоен семеен живот, е шокирало жълтата преса.
Първото дете на двойката, Еда, се роди на 30 март 2020 г. Радостта им се удвои с появата на бебето Ела през септември 2022 г. и сега те с вълнение очакват раждането на третото си дете. Винаги поставяйки семейството си на първо място и давайки положителен пример, двойката се справя с този процес с голямо внимание.

ТЕ ИЗБРАХА ДА НЕ СПОДЕЛЯТ ПОЛА НА БЕБЕТО.
След тази новина, която зарадва феновете им, стана известно, че Месут Йозил и Амине Гюлше все още не са разкрили пола на бебето си.

ПРИМЕРНА СЕМЕЙНА ДИАГРАМА
Двойката, възхищавана не само заради постиженията си, но и заради любовта си един към друг и предаността си към децата си, е много популярна и в социалните мрежи. Елегантното майчинство на Амине Гюлше и предаността на Месут Йозил към семейството му отново станаха тема на разговор с новината за това ново бебе.

# 700

Още веднъж честито за хубавата новина
но какъв е смисълът сега да крият пола на бебето..
People Older Man

# 701
Калимера Атина - Ние се оженихме...

Много ми е мъчно защото ми вървяха тези серий паралел с оригиналните турски
И нова всичко затриват поне да си взема сватбата за спомен викам.

Общи условия

Активация на акаунт