Сватбен диджей / мнение за диджей

• 189
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, бихте ли могли да ли предложите диджей за сватба или да ми кажете мнение за дж Jakeup, ако някой го е наемал за сватба? Също каква цена трябва да очаквам за диджей за цялата сватба?

# 1
  • София
Здравейте, бихте ли могли да ли предложите диджей за сватба или да ми кажете мнение за дж Jakeup, ако някой го е наемал за сватба? Също каква цена трябва да очаквам за диджей за цялата сватба?

С две ръце и 2 крака - https://www.djstoian.com/. Беше DJ на сватбата ни, както сме го наемали за редица корпоративни събития през годините. За актуални цени може да се обърнете направо към него, защото нашата сватба беше преди 10+ години (не, че има някакво значение баш при DJ-ите😁)

# 2
  • София

Доста добър "технически" диджей - има се предвид начина на пускане на музиката, наподобява клубния начин на селекцията.
Предполагам ще има водещ с него, доколкото си спомням, не водеше

всичко под 1400-1500 за 5 часа е съмнително. Говорим диджей с две колонки, пускане на музика и водене.
отделно са изнесен ритуал, осветление, ефекти, тежък дим и т.н.
с две думи - 3000-3500 за 6-7 часа горе долу, ако няма пътни и настаняване

Общи условия

Активация на акаунт