Отговори
# 660
Демет е записала песента и видеото от Доха - Катар от хотелската стая  и го е пратила. Това са го измислили впоследствие, щото иначе щеше да си запише сцената  в дома си на диванчето.
Личи си, че някои от сцените са писани на коляно, но да се молим Етем в последния момент да направи завой и да не ни занули главните герои, че това, което прочетох при рускините не ми се понрави. Фенското видео също ме разстрои...
Цитат
Той не го знае, но три години и седем месеца по-късно, когато си поема последния дъх, ще погледне портрета на починалата си любима...

# 661
# 662
Привет през дъждовният празничен уикенд☔

Днес със сутрешното кафенце ще приготвим и рибката за трапезата. Обичам риба по принцип но пълненият шаран ми е от любимите. YumМайка да е жива и здрава е майсторка на това. Сега зимно време има и трушиика и други салати и винце за разкош. И шарана, както всичко останало поскъпна доста но като сме свикнали и е традиция... Честит Никулден и на всички празнуващи именници. Да са живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover Бон Апети и Наздраве. Wine GlassWine Glass 🐟🐟🐋Nature Sweat DropsNature Sweat Drops  

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 19:18 от femmi2

# 663

Heart EyesЧестит Никулден и на новият българин,
да продължава с улова на "големи риби"
и един ден да го видя в ролята за която е роден -
  Казанова*
Stuck Out Tongue Winking Eye
ФЕМИ* Wine Glass

# 664
Здравейте, дами!

Честит Никулден!🐟
Нека Свети Никола Чудотворец изпълни живота ни с чудеса, любов, здраве и закрила!
Светъл празник!
Честито на имениците!

Цитат
Режисьорът на филма #Uykucu Джан Улкай похвали Чаатай Улусой: „Чаатай е добър, харесвам го като актьор и има много висока работна етика. Наричам го „хиляда и едно лица“: обича да експериментира във всеки филм. Удоволствие е да работя с трудолюбиви хора като Чаатай.“

Цитат
💫✨НАЙ-ТЪРСЕНИЯТ АКТЬОР НА 2025 Г.💖🔥

🌟#ЧагатайУлусой стана най-търсеният актьор за проекти през 2025 г. благодарение както на сериала #EşrefRüya, така и на филма #Uykucu, в който изигра главната роля.🔥

"Ако срещнеш някой, който е изгубил усмивката си, бъди щедър, предложи му твоята."
 Г. Лорфис
Пожелавам ви прекрасен ден, пълен с настроение и сбъднати желания!

# 665

Heart EyesЧестит Никулден и на новият българин,
да продължава с улова на "големи риби"
и един ден да го видя в ролята за която е роден -
  Казанова*
Stuck Out Tongue Winking Eye
ФЕМИ* Wine Glass

Софи 🥰  и новият българин има празник. Всеизвестен е с неговата страст към риболова и морето. 🐟🤍🩵Nature Sweat Drops🩵
И аз си пожелавам също след "Ешрефа" да се развихри Казанова, както само и той умее. 🔥🔥🔥🫦Animal Heart Eyes Cat Няма равен в това напук на аман моралистите и да не се съобразява с това дали има връзка или не. Досега това не му е пречило но знае ли човек занапред как ще е. Зависи от ревност и много неща. Някои се държат обсебено и собственически  и той е мой и на никой друг. Тази новата с това невинно лице изобщо не е толкова скромна и тиха колкото изглежда и представя. Има нещо дразнещо и с Чаатай изобщо не са химични или въздействащи и не си подхождат колкото и красива  и талантлива  двойка да са.  Но то си е до напасване на характер и компромиси .  Това не е само мое мнение ,но разбира се има и такива, които примират по тях и ги харесват. Въпрос на вкус и възприятие. Времето и живота ще покаже какво ще се случи в бъдеще. Наскоро арабите припомниха незабравимото култово интервю и думи като компромат направо, когато беше на друг акъл и още безумно млад че няма да се ожени за актриса и не иска да има връзка с колежки щото е ревнивец и не може да гледа и да позволи да ги докосва друг мъж. Та дали ще си спази думата... Може и да е преодолял това. Вече е съзрял е с повече житейски опит.

Това е новото е качила и споделила.

Еми Kissing Heart Благодаря за красивите празнични колажи и споделено инфо от филма на режисьора , който отново го е похвалил. Ще се възгордеем наистина.☺️ Дидка , беше споделила линк снощи от интервюто с  Джан Улкай , който е гостувал в предаване и са го интервюирали . Чаатай е от малкото актьори , които са като Хамелеони и всичко им се отдава и са коренно различни.  Важното е да имаш желание и хъс за работа и да си Обичаш професията .

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 01:40 от femmi2

# 666
Присъединявам се веднага към желанието да видя Казанова, а риболовеца Чачо ще го оставя за следващ пост.

# 667

Две години поред Чаатай Улусой е най търсеният актьор с проектите си предизвикващ интерес.  

Миналата година  Екшъна "Гаддар" също беше на първо място в Гугъл. Не беше така успешен като сегашният ТВ проект с "Ешреф Рюя", но това му беше завръщането си Ай  Япъм след дълги години снимане на платформи. Един сезон от 20 епизода. Претупаха финала но както и да е....

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 12:45 от femmi2

# 668

Препратка към „Нарекох я Фериха“ на Хазал Кая: „И ако искаш да припаднеш, Фериха“

Докато споделяше ноемврийските си пози, актрисата Хазал Кая позира пред огледалото, правейки препратка към емблематичната реплика „Фериха, ако и ти искаш да припаднеш“ от легендарния телевизионен сериал „Adını Feriha Koydum“.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 06-12-2025 13:15
Хазал Кая, която спечели любовта на милиони с емблематични проекти като "Aşk-ı Memnu" (Забранена любов) и "Adını Feriha Koydum" (Нарекох я Фериха), и често обсъждана заради скорошната си трансформация на имиджа, отведе феновете си на носталгично пътешествие с последната си публикация в социалните мрежи. В публикацията си от ноември актрисата направи препратка към легендарния сериал "Adını Feriha Koydum".

Тя добави ред от стара поредица към ноемврийската си публикация
Хазал Кая, която напоследък е на дневен ред заради отслабването си чрез строга диета, боядисването на косата си в русо и изпъкналите бръчки по лицето си ( докато се разпространяват твърдения за дентална естетика и бихектомия ), разтърси социалните мрежи с позата си пред огледалото.

Известната актриса, в огледалната си поза в Instagram, направи препратка към култовата реплика от сериала „Ако искаш да припаднеш, Фериха“, намеквайки, че е позирала със същата реплика.
Кая също така общува със своите последователи, като надписва публикацията си: „Ноември не беше лош, какво ще кажете?“ Тази забавна и носталгична публикация бързо се превърна в сензация в социалните медии.

# 669
Хазалка има чуство за самоирония и винаги ще си спомняме с Носталгия и ще остане специален сериал и екранна любима двойка. 💕 Често хуморът й се разбира погрешно и нямам предвид този случаи. В момента с новия имидж и визия изглежда по - добре от всякога. Зашеметяваща  е. Русото огнено много и отива. И не знаех че е била на специална диета.
С диабета трябва да се внимава и да се наблюдава от специалист.

НОВО от сета .

Да удавим любовната мъка Wine Glass
https://x.com/demetodr/status/1993750709008036125

Цитат
Хареса ми песента, която Нисан написа за Ешреф. 🫠
https://x.com/mycapella01/status/1996295235614437677

Ешреф и неговият ''Фъстък''! 💚 #Eşsan
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1996928533864546762
#EşrefRüya нов епизод в сряда от 20:00 по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime с всички вас.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 17:27 от femmi2

# 670
  Да удавим любовната мъка Wine Glass
https://x.com/demetodr/status/1993750709008036125

Цитат
Хареса ми песента, която Нисан написа за Ешреф. 🫠
https://x.com/mycapella01/status/1996295235614437677

Ешреф и неговият ''Фъстък''! 💚 #Eşsan
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1996928533864546762
#EşrefRüya нов епизод в сряда от 20:00 по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime с всички вас.
Гифките с песента ще сложа по-късно, за да потърся и превода.
Мисля, че Катя я е превела, та ще погледна в темата на Градинката.

# 671
Ехааа , Мерсаж за тази огифена красота Heart Eyes

SunglassesSleepingNature FireKissHeart Decoration

Eşref Tek 👑🖤
https://x.com/Salma_Tek/status/1995970997137408172

Да разнообразим с изгарящ Пейями Nature Fire
https://x.com/nisagul899/status/1997257998230790299

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 16:55 от femmi2

# 672

Песента на Нисан за Ешреф

"Той идва и си отива, така безразсъдно
Аз се топя в тая жега, без да го искам.
Има ли огън, по-голям от тази любов?
Влюбените знаят, че горят, и го приемат.
Не намирам утеха нито в другар, нито в приятел
Очите ми те търсят, няма да се оправя
Все още съм луда по тебе
А нощем сън не ме лови
Щом си моят кошмар, ще сънувам, без да се оплаквам
Никой освен мен не може да бъде твоят лек/спасение."

Превод: Катя

# 673
Страхотни сте всички и гифчета имаме и песента с текст.

Наздраве още веднъж с нашите любими ЕшСан 🥰

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 21:58 от femmi2

# 674
Наздраве, Феми!
Всички да сме живи и здрави! Да продължаваме да се вдъхновяваме от нашия Патрон.

💡📒ОТ СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА НА СЕРИАЛА "МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ"

📃 Днес снимките се проведоха на гарата с Чаатай и Демет. Там имаше и група хора.

— Накъде си се запътил?
— Накъдето води сърцето ми!
— Но таксата ще се покачи твърде много!

Двете фъстъчета на Ешреф Тек 💚✨

Общи условия

Активация на акаунт