Отговори
# 645
Здравейтееее

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 11:25 от femmi2

# 646
Здравейте, дами!

Хубавият ден започва с хубаво кафе или чай, с музика или усмивка на добър човек.
Нека всичко хубаво днес бъде с нас...
Благодаря за кафенцето, Феми!
Еми, правилни са българските субтитри - Ешреф казва, че ще се гръмне, ако Нисан се окаже информатор на полицията Grin
Катя, благодаря за бързия отговор.
Не мога да си представя, че една красива и чиста любов ще приключи със съмнение за предателство, базирано на някакви подозрения. Умът ми не побира и факта, че Ешреф прибягва до същите прийоми, с които уличава Чийдем. Това осквернява любовта му към Нисан.
Много ми се ще огърлицата да не е с бръмбар, а подарък от сърце. Но погледът и държанието на Ешреф по време на вечерята не ми вдъхват доверие.
Еййй, кога ще дойде сряда...

“Оцеляваш с това, което получаваш, но живееш с това, което даваш.”
Нека денят ни е изпълнен с щастие, радост, усмивки и позитивно настроение!

# 647
Погледа и движенията на тялото му подсказват че ще предизвика Нисан с колието и сложеният бръмбар. Докато не разплете всичко ще се тормози и няма да е спокоен и винаги ще си остане съмнението дори и да умира от любов. Ако го погледнем от друга гледна точка именно затова го прави да се убеди и докаже че друг е предателя не Нисан в момента.  Ще разкрие, че в началото  е била принудена заради Афра и Официално не е била информатор, нито пък са й плащали затова. Ще и прости вярвам в това просто трябва да мине време и да си поговорят открито, ако ще и да беснеят , чаупят , крещят и целуват след това ...Nature Fire  

Интер Медия отрязват и черпят с турско кафе по случай световният му ден.

Да си пийнем тогава и гарнираме с турски сладък локум.Yum

И още хубави споделени снимки от Катар Hands Nail Care

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 14:23 от femmi2

# 648
Не можем да пропуснем Световния ден на турското кафе.
Обожаваме го!
А когато е гарнирано, с любим сериал и актьори, които обичаме става още по-ароматно и вкусно.

Цитат
От PrimeVideo: „Не можем да го запазим за себе си, те са твърде сладки“

П.С. Между другото, сериалът #МечтатаНаЕшреф беше най-гледаният в платформата Prime през ноември

# 649
Не го е срам Ешреф бей с това действие Joy все едно изхвърля нещо обикновено , а не диаманти за милиони . Деспотичен е но мисля, че нямаше да направи това ако мениджъра на Нисан беше нормален  , а той е психо и Ешреф го подозира и ревнува .  Той от всеки ще ревнува и пази своето и който я докосне или навреди горко му бедна му е фантазията .... Нисан го подозира също, но нямаше как да откаже подаръка .  Абе най добре е  да си намери мениджърка и всичко ще е тихо и кротко , ама знае ли човек дали и тя няма да хлътне по красавеца на мафията и ще е поредната. JoyStuck Out Tongue

Ако темата е Нисан: Огненият, пламтящ, барутен нрав на Ешреф! 🔥🧯

Eşref Rüya нов епизод тази сряда в 20:00 по Kanal D и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime с всички вас.
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1996552977671417985

-  Какво е това?
- Колие
- Това диаманти ли са? Откъде ги взе?
- Нямах, подарък беше
- Трябва ли да поставям под въпрос всичко? От кого е?
- Няма да те лъжа, подарък е от Динчер бей заради гледанията на клипа.
https://x.com/UnFuckingKnown7/status/1996288844749062321

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 19:00 от femmi2

# 650
Ако темата е Нисан: огненият, пламтящ, барутен нрав на Ешреф! 🔥🧯

Eşref Rüya нов епизод тази сряда в 20:00 по Kanal D и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime с всички вас.
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1996552977671417985

-  Какво е това?
- Колие
- Това диаманти ли са? Откъде ги взе?
- Нямах, подарък беше
- Трябва ли да поставям под въпрос всичко? От кого е?
- Няма да ви лъжа, подарък е от Динчер бей заради гледанията на клипа.
https://x.com/UnFuckingKnown7/status/1996288844749062321

# 651
Ох с какво удоволствие го хвърли в тоалетната. То това са го монтирали някак си щото нема начин да хвърли това бижу наистина. То продукцията и фирмата това рекоха ама си направиха рекламата.

Може и колието от Ешреф да е с цел продуктово позициониране.
Напоследък дават и почистващи препарати как Ърмак чисти.

# 652
Напоследък във все повече турски сериали се наблюдава продуктовото позициониране.
Няма нищо лошо в това. Колкото повече реклама в продукциите и в паузите, толкова по-добре за продуцентите и екипа.

# 653
И да го арестуват му отива бе. 😳😳🔥🔥🙊
Харизма ли е Аура ли е да я опишеш , красота ли е поглед ли е  походка ли е финес ли е ,талант ли е. Всичко това е от Господ и природата. 🤩

# 654
Два различни погледа на един мъж върху една жена 💔

# 655

Ето тук пак имаше възможност да види снимките от детството ама кой да се обърне и разгледа. Като в празна стая влиза и излиза.  

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 22:03 от femmi2

# 656
— Ешреф Тек, какво ти се е случило? Какво ти става? Нищо не виждаш! Заслепен си от любов!
— Ще разреша това, имам нужда от време.
— Не се обиждай от думите ми, но приятелите ми казват истината. В крайна сметка трябва да избираш между приятелите си и жената, която обичаш. От една страна, ние сме братя, от друга, Нисан.
— Ще разреша това, имам нужда от време!

П.С. Не мислите ли, че приятелите му прекрачват малко границите си?

# 657

Подсказки....

Тук някой ще катастрофира и полети от скалата.

Парти Tada в Хотела по случаи Завръщането на Ешреф и отбора в техния хотел. Въпрос на време е да си върнат и заграбеното имение от злосторниците. 

# 658
🌀Нашият Ешреф е разстроен 😫

Подсказки....

Тук някой ще катастрофира и полети от скалата.

Парти Tada в Хотела по случаи Завръщането на Ешреф и отбора в техния хотел. Въпрос на време е да си върнат и заграбеното имение от злосторниците.  
Надявам се някой от враговете на Ешреф да се хвърли от скалата, че много станаха душманите.
На партито виждам и сцена.
 Ще бъде изненада ако набедената Нисан излезе и изпее песента, която е написала специално за Ешреф.

Сладури!

# 659
И аз така искам някой от душманите да го занулят и полети от скалата.

Има сцена на партито , може и Нисан да се включи и изпее песента посветена на Ешреф или друга. Тя му пее песни и твори,  той я подслушва с бръмбари. Любов ли е чудо ли е мъка ли е , съмнение ли е. Все повече се убеждавам ,че го прави за да оневини пред всички Нисан ,която всъщност е Рюя и като разбере това още повече ще го заболи и намрази себе си.  Приятелите му много го притискат и той се принуди да действа.

На Ешко му се просълзиха очичките, като чу песента от Нисан беше мило и трогателно. Беше се настроил за най лошото да види и чуе.

Демет е записала песента и видеото от Доха - Катар от хотелската стая  и го е пратила. Това са го измислили впоследствие, щото иначе щеше да си запише сцената  в дома си на диванчето.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 00:45 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт