Най-странното нещо в една дамска чанта

• 3 104
  • 120
  •   6
Отговори
# 105
  • Пловдив
Рулетка

# 106
Много е сладка.

# 107
рОлетка. Толкова грозно звучи, но се изкоригирах, че бях го объркАла и аз.
Допълвам, че сутринта прехвърлях -  празна кутийчица от дъвки, гледам да имам във всяка чанта, за остри режещи опасни отпадъци.

# 108
  • В градината...
Много гадно става, когато в чантата се разкъса пакетче захар.

# 109
Освен и мини прахосмукачка да се носи.
Ако се скъса пакетче захар.Joy

# 110
По-гадно е ключовете да ти пробият киселото мляко Joy

# 111
  • here and now
Извън "стандартните" ролетка, Викторинокс, малка клеща с отвертки, винаги нося резервни батерии за дистанционното и имобилайзера на колата..

# 112
По-гадно е ключовете да ти пробият киселото мляко Joy

Това ми се е случвало - отврат. Оттогава винаги си нося една сгъваема торбичка, ако нещо ми се наложи да взема. А и при нас вече във всички магазини, без значение дали са хранителни или за дрехи, торбичките вече се плащат.

# 113
Сега погледнах в чантата си. Май трябва да редуцирам.
Френски ключ12 инча/около 30 см/, нося си го от две седмици поне и все забравям, че няма да ми трябва повече, ролетка, няколко ножчета за зеге, комплект бургии за дърво, две сведрла за метал, кабели и преходници, които даже не знам кога и дали ще ми потрябват, фенерче, солница с келтска морска сол, метална кутия със зехтин/500мл/, пликче с люти чушки. Отделно от това и нормално статистическите неща, които се носят в една дамска чанта.

# 114
  • Пловдив
Мен ме заинтригува солницата с келтска морска сол, всичко друго по някое време е пребивавало и в моята чанта. Ся, няма да задълбаваме между свредло за бетон, такова за метал или за дърво... нали?

# 115
За чесъна.
Само селяндурите го ядат с бяла провадийска сол.

# 116
Господа, аз вече обясних, че чесъна го нося срещу вампири. Работи само офлайн обаче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 117
Бернарда, за какво са ти кондоми, за някакви случайни запознанства ли?

Не беше ли щастливо, дългосрочно, отдавнашно задомена, а и на вашите години...Rolling Eyes

На "нашите" години (пременопауза) предпазването е още по-съществено, защото при разместена овулация и прескачащ цикъл, една евентуална нежелана бременност може много лесно да остане незабелязана месец-два-три, и да има после "Изненадаааааа!" People Baby
Въпрос на култура е сексуално активните хора, независимо от възрастта, да взимат адекватни мерки, дори след повече от 25 години щастливо задомяване Smiley

Презервативът всъщност е много полезна вещ, която може да служи за много други неща, освен по основното си предназначение. Но да не разводняваме темата.

# 118
Имам само 2 чанти- малка и голяма. Съдържанието им се определя от това колко време няма да съм вкъщи и къде точно отивам. Ако излизам за час- два нося малката с портмоне, телефон, ключове и пакетче носни кърпички. Ако отивам на лекар за около половин ден задължително към тези неща нося лекопласт, марли, шише минерална вода, пакетче дъвки, мини кексчета или нещо подобно, както и мокри кърпички. Затова излизам с голямата чанта.
Ако съм отишла някъде за цял ден в голямата чанта задължително нося и домашната си аптечка с лекарства, както и руло тоалетна хартия, ароматизирани ежедневни дамски превръзки. Бельо нямам навик да нося, ако не излизам с преспиване. Преди носех винаги с мен една дп, но вече съм в МП и не ми трябва.

# 119
кучето беше на инжекции преди година, някаква алергична реакция. в онзи период бях с др чанта. извадих я преди седмици и на една родителска бръкнах да си извадя портмонето... с него напипах и нещо странно.
как само ме изгледа една майка като издърпах плик със спринцовки със съмнителна бяла течност... бях забравила за тях

Общи условия

Активация на акаунт