Отношенията свекърва,син,тъща,снаха

• 587
  • 26
  •   13
Отговори
Здравейте , първоначално написах темата по друг начин ,съобразена с някаква моя история, но реших да я премодулирам на по психологическа и философска тематика . А именно защо от край време тези отношения са били конфликтни,проблемни и са будели много дебати и дискусии? Ние хората изпитваме ли ревност към децата си? Изобщо ми е интересно да засегна психологическата и философска част.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 20:05 от koketka31

# 1
Кажи ми , че си на 15-16 години, моля те!

# 2
Аз не бих търсила каквато и да било комуникация с човек, който се е държал така с мен. Вие защо сте отишли при някой, който е заявил, че не иска да е с Вас, не разбирам.
Не знам защо, ама ми звучите все едно сте на под 18 и двамата?

# 3
Аз не бих търсила каквато и да било комуникация с човек, който се е държал така с мен. Вие защо сте отишли при някой, който е заявил, че не иска да е с Вас, не разбирам.

До преди ситуацията , която описах никой не е заявил,че не иска да е с мен,а се цупеше и тръшкаше.

# 4
Момиче, стегни се. Много се излагаш.

# 5

До преди ситуацията , която описах никой не е заявил,че не иска да е с мен,а се цупеше и тръшкаше.

А да те наплюят какво е според теб? Ти така си написала : той ме наплю и т.н.
Не си направила компромис, ами си се самоунижила отивайки до тях. Той те гони, нарича те изрод, ти казваш, че не изпитваш вина.
Извинявай, но не сте един за друг. И майка му е била права, виждайки какви са ви отношенията да ви раздели - синът и е казал на глас пред двете, че не иска да е с теб, какво да прави майка му според теб, да го кара насила да е с теб, виждайки как се карате и обиждате.
Как може изобщо да допуснеш да паднеш толкова ниско!

# 6
Ходи пали свещ, че си се отървала, че ако беше забременяла от тоя в такъв филм щеше да се вкараш, че даже филмите Хичкок щяха да ти се сторят като комедия.

# 7

Показвал го е. Сама казахте, че Ви е обвинявал за всичко, че е приемал ролята на жертва, че е плакал на майка си и тя Ви е намразила (което е нормално, когато се споделят семейни проблеми с родители и роднини). То е било ясно.
Това, което прочетох за наплюването... надявам се, че не е било физическо наплюване. И след всичките циркове, Вие сте решили да потърсите комуникация с него? Аз наистина недоумявам желанието Ви. Моля Ви скоростно да си намерите достойството и да не се занимавате с този екземпляр. Когато някой се държи отявлено неуважително с Вас... какво повече Ви трябва? Чантичката, вратата и толкоз.

# 8
Плюе те, нарича те изрод, а ти стоиш на инат в колата му и чакаш да извика майка си, за да те изгонят?! Вземи се в ръце и имай малко самоуважение. Голям ХИКС на този.

# 9
Научете се да прекратявате връзки,които Ви затормозяват. Явно и двамата сте малолетни и не добре възпитани.
Работете върху реакциите си в различни ситуации и вместо да творите глупости,вземете да учите нещо.

# 10
Ходи пали свещ, че си се отървала, че ако беше забременяла от тоя в такъв филм щеше да се вкараш, че даже филмите Хичкок щяха да ти се сторят като комедия.
Като я чета какво глупости прави и накрая се изкарва жертва, май той се е отървал милия.

# 11
Моля за ключ на темата!

# 12
Иу. Аз щях да им кажа да си спят двамцата, че едва се прикриват и без това, и да отида на по-интересно място.

# 13
Да, много сте се "обичали"... Добре, че поне няма дете в цялата ситуация, защото за тези 11 месеца е станало ясно, че не сте един за друг. Дори майка му да е против вашата връзка, ако един мъж обича истински, той ще защити партньорката си и няма да позволява да я унижават.
Да, това, което се е случило, е унижение и не подхожда на зряла жена. Може би, ако беше на 15 и това ти беше първата любов, поведението ти би било по-разбираемо.
Заглавието също не е написано правилно, защото не си снаха и в тази ситуация няма нито тъща, нито свекърва. Остава впечатление, че се опитваш да привлечеш повече внимание с подобни думи. Можеше просто да напишеш, че имате проблеми във връзката заради майка му, което би било по-точно и коректно.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 21:29 от Smile_ :)

# 14

Общи условия

Активация на акаунт