В момента чета... 97

• 34 288
  • 521
  •   3
Отговори
# 150
  • София
Пфу, имах големи очаквания за "Първа любов". Ще стои в купа с книги, няма да я подхващам.

И аз така, нооо... Sad
Не че е зле, но очаквах много повече.

# 151
Забелязвам , че когато имате големи очаквания , често имате и книжно разочарование . За това не очаквайте , просто четете . Heart

# 152
  • София
Забелязвам , че когато имате големи очаквания , често имате и книжно разочарование . За това не очаквайте , просто четете . Heart

То по принцип за всяко нещо в живота е така. Grinning

# 153

То по принцип за всяко нещо в живота е така. Grinning

За това четете без очаквания , тогава ще сте по изненадани . Flowers Hibiscus
Heart Decoration

# 154
  • Карлово
"Ако ти знаеше" на Елчин Сафарли зачетох. Върви ми книгата.

# 155
  • София
"Бях" и на "Последното парти" на Макинтош. Опосках всичко, което имам/намерих от нея. Чудесна авторка - харесвам всичко, което е написала (с малки, но преодолими обструкции).
В колкото по-малко селище се случва белята, толкова по-сигурно е, че всички са замесени. Началото на "партито" ме бе леко мудно, но нататък потъвах все повече в разплитането, което - и двамцата детективи, и аз самият, без (наистина) финалните страници - щяхме да сме оставили без търсеното попадение.

# 156
Приключих с Дъжд от Кармен Мишу. Не съм пробвала друго от авторката. Бях се подготвила за оригинален сюжет и приятна изненада. Четох на инат, чакайки ги до последната страница, но не ги открих. Не ми хареса стилът на писане и това, че героите са представени или бели, или черни. А протагонистът Христо откровено ми беше противен.
Фантасмагории и обобщена лекция по българска история, която не мога да оценя високо.

# 157
Здравейте,
Не знам дали съм в правилната тема, но да попитам:
може ли да ми препоръчате книга-игра за 12-13 годишен тинейджър?

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 19:02 от monii

# 158
  • в сърцето на един мъж...
Прочетох "Разказано на водата" - като цяло интересно беше, но нещо не ми достигна, за да е повече от интересна. Можеше доста по-добре да се развие историята и да обяснят какви са мотивите на героите. Но като цяло бива.
В момента чета "Невидимият живот на Ади Лару" - за сега ми е интересна. Книга за това, когато мечтаем и желаем нещо силно, как да си го поискаме и дали понякога мечтите не се превръщат в бреме... Успоредно за читателският клуб започнах и "Моите приятели" на Бакман.

# 159
Geia, имам от много време "Невидимия живот..." и ще чакам пълния ти отзив за нея. Надявам се този месец и аз да стигна до "Моите приятели" - отдавна не съм чела Бакман.

# 160
  • София
Прочетох "Тайнствената пекарна на улица Париж" на Иви Удс. Приятно и леко четиво! Историята не е кой знае какво, малко наивна на моменти. Но ако ви се чете нещо леко и неангажиращо, става. Първата книга на авторката "Изгубената книжарница" беше далеч по-добра. Но ми допада стилът й на писане и бих прочела още книги от нея.
Ще започна "Тайната на тайните" на Дан Браун.

# 161
  • в сърцето на един мъж...
Geia, имам от много време "Невидимия живот..." и ще чакам пълния ти отзив за нея. Надявам се този месец и аз да стигна до "Моите приятели" - отдавна не съм чела Бакман.

Аз някъде чух за нея, не помня къде. Сега й дойде реда. Определено за сега ми е интересна, надявам се да не се збози до края...

# 162
  • София
В момента чета "Как да разкриеш собственото си убийство" на Кристен Перин. Много приятна мистерия, нещо между Ричард Озмън и Антъни Хоровиц. Интересно без претенции да смайва на всяка страница. Оказа се първа част от поредица, която не е ясно дали ще продължат да превеждат.

# 163
  • Mediterraneo
"Бях" и на "Последното парти" на Макинтош. Опосках всичко, което имам/намерих от нея. Чудесна авторка - харесвам всичко, което е написала (с малки, но преодолими обструкции).
В колкото по-малко селище се случва белята, толкова по-сигурно е, че всички са замесени. Началото на "партито" ме бе леко мудно, но нататък потъвах все повече в разплитането, което - и двамцата детективи, и аз самият, без (наистина) финалните страници - щяхме да сме оставили без търсеното попадение.

И аз скоро я завърших. Книгата била първа от поредица с главен герой Фион Морган.

# 164
Чета "Проектът "Аве Мария"". Фантастика по принцип не долюбвам, но понякога излизам извън зоната си на комфорт и тук уцелих в десятката. Абсолютно удоволствие е тази книга, за което допринася и чудесният превод.

Общи условия

Активация на акаунт