В момента чета... 97

• 34 958
  • 529
  •   3
Отговори
# 525
Лес в къщата е най-разтърсващата книга, която съм чела от много време насам.

# 526
  • София
На мен ми предстои "Лес в къщата", купих си я и ме чака:-) Определено ми е любима Морнщайнова, страхотен автор.

Благодаря много за отзива "Стъклен похлупак" на Силвия Плат, никак не е подходяща за мен такава книга, няма да си я причинявам.

Иначе прочетох "Смола" на Ане Рил. Според мен "Часовникът" е по-добра. На тази дадох 3 звезди в ГР.

Сега съм подхванала успоредно три:-) "Адажио за Мария" на Бърдаров - на хартия. Към момента - много ми допада. Слушам "Отприщен гроб" на Робърт Гълбрейт и намирам тематиката за доста адекватна. Отново много силна книга. На четеца запонах новата на любимия ми Мураками - "Градът и неговите несигурни стени".

Редувам си ги и са ми супер и трите. Wink

# 527
Продължавам смело с "Притча за сеяча" на Октавия Е. Бътлър. Много мрачна антиутопия, ама много.

# 528
  • Пловдив

Прочетох "Грехът на монаха" - Ваня Бойчева.
Приказка, това мога да кажа за книгата, толкова е сладкодумна авторката. Напомня ми на годините, когато майка ми четеше приказки вечер преди закриване.
Историята ме докосна, дори на два пъти се разплаках. Човешка, емоционална книга. На мен много ми хареса.

# 529
Изслушах "Прокълната земя" и честно казано не разбирам всички номинации, които отнесе. Като изключим една неочаквана част от финала ми се струва даже доста посредствена история (ако не ми убягва нещо). Но поне е написана добре и прочита също бе добър.

Общи условия

Активация на акаунт