💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 832
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз се предадох на поредните излияния на Пекин. Не знам, дали се самонадъхва или от злоба, че някой ѝ противоречи, говори тези глупости, но вече има нужда от помощ от колега - професионална психиатрична помощ. Естествено, че никой не иска да гледка битки с нейно участие, ако беше в добро физическо състояние може би, но сега ... не, благодаря. И как ще решат дилемата хем да командват парада трите силни жени, хем да предлагат интересни битки? Ако жълтите паднат днес, планът на Пекин няма да проработи, няма да се самопредложи под заплахата вторият неизвестен да се окаже отново жълт. От друга страна вечерята на сините беше в доста минорно настроение, а тя трябва да е снимана след елиминационната битка, та може и да са подготвили някой драматичен обрат и лъвиците да бият страхливите мъже Joy

# 1 036
  • В Града на липите
...Единственият шанс в петък да не гледаме Калин срещу Алекс е ако Алекс успее да обърне Николета. Не знам обаче дали ще може.
Според мен пък единственият шанс да не гледаме Калин срещу Алекс в петък е да вземат поне една от двете номинационни битки. Николетка ми е твърде съмнителна. Склонна е да се съгласи с доводите на Алекс, докато не ги изпее на Пекин и тя не ѝ ги разтълкува по пекински – и до там.
Усещам, че очакванията ни към Калин са малко по-големи, отколкото би трябвало. Той играе по-скоро интуитивно и се адаптира постоянно, но по негов си, калински начин – прецизно, с мисъл и методично. Липсва му малко спортна злоба, която да му задвижи оборотите по-бързо, и няма да има стигане. Но моделът му е такъв и точно тази прецизност, да не кажа пипкавост, ще му изяде главата.
И все пак е мега голям кеф човек да го гледа на арената. Grinning
Много приятно впечатление ми правят Траян и Алекс – при тях виждам голямо израстване. Явно са имали нуждата да усетят арената. Те са ми другите двама фаворити за финала. Чикагото ми е по-скоро в топ 5.

# 1 037
  • Някъде там...
И на мен Пекин вече ми е досадна. Едно и също до припадък. Изпя си песента, ужасно е изнемощяла, опази Мирко като квачка, време й е да си ходи. На Радостина също.

Феномените вече са такива само на име. Взеха да ме натоварват много и те с постоянните схеми и интриги. С Алекс и Калин в жълто, симпатиите ми се пренесоха натам. Стискам им силно палци да обърнат играта.

Много съм съгласна с това:
Усещам, че очакванията ни към Калин са малко по-големи, отколкото би трябвало. Той играе по-скоро интуитивно и се адаптира постоянно, но по негов си, калински начин – прецизно, с мисъл и методично. Липсва му малко спортна злоба, която да му задвижи оборотите по-бързо, и няма да има стигане. Но моделът му е такъв и точно тази прецизност, да не кажа пипкавост, ще му изяде главата.
И все пак е мега голям кеф човек да го гледа на арената. Grinning
Много приятно впечатление ми правят Траян и Алекс – при тях виждам голямо израстване. Явно са имали нуждата да усетят арената. Те са ми другите двама фаворити за финала. Чикагото ми е по-скоро в топ 5.

Калин си е отборен играч. В индивидуалните битки му липсва малко острота. Но и за мен е удоволствие да го гледам на арената. За първи път го видях снощи да не успее да се адаптира към препятствие и това беше решаващо за битката. И все пак, колкото и праволинеен да ни се вижда, не е никак предвидим, защото мисли различно. Кефя му се, макар и със зрънце яд, дори в моментите, в които старанието да изпипа всичко, не е в негов плюс. Това го прави уникален.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 09:58 от Жабче

# 1 038
  • София
Аз спрях да гледам след номинациите на Иво и Калин с идеята да поглеждам тук и като разкарат дразнителите пак да гледам, но нещата не вървят никак добре доколкото разбирам. Много жалко, това ми е любимото бг предаване, заради изпитанията и битките, ужасно съм разочарована, че го превръщат в нещо доста долно, схеми, интриги, сценарии. Тъжно…

# 1 039
Ако бяха предложили на Калин патица по пекински няма начин да не беше взел битката светкавично и с голяма преднина, ама на...пиле мижаво ще предлагат.

# 1 040
  • Be realistic - plan for a miracle.
И според мен не се напъна достатъчно, държа нивото около 80%, за да не личи, че не му се печели Wink

# 1 041
Пекин е гняс! Манипулира двете бели птици и прави коментари за другите участници, все едно са й от пациентите.
Фикусът сам си издаде стратегията като каза, че го интересува да додрапа до обединението и след това в индивидуалните игри всеки сам за себе си. Сега като го захраниха, ще изригне  на терена. Калинката нарочно го изтощават.
Според мен ще има двубой между син и жълт и ми се струва, че това ще са Деси и Алекс.

# 1 042
аз вчера докато уж гледах Игрите, изчетох интервюто с бащата на Калин, прочетох си няколко нюслейтъра, които бяха поизостанали и в един момент се запитах няма ли да свършва тази мъка вече. Траян и Калин "по без потници", бяха красива гледка, но недостатъчно, за да замажат абсолютната безмозъчна линия както и изсмуканите от пръстите драми. Два часа с реклами определено са излишни за твърде слабия сюжет и гласа на Павел, който редовно мютвам. Гледала съм части от подкаста му, той в никакъв случай не е толкова слаб водещ колкото  малоумните коментари в Игрите, съжалявам!
Надявам се Калин да стигне до финала и да видим повече от семейството му. Всъщност обикновени хора, без претенции, без пози, но в това е силата им и се вижда по Калин.

# 1 043
  • София
За съжаление снощи и двете ми прогнози се сбъднаха. Не бях убедена, че Калин ще спечели, предвид коя е битката и фактът, че Траян също е много добър. Но ако скрийншотите показани тук са верни и Траян не е наредил както трябва плочките, за разлика от Калин, това е поредният гаф на продукцията и оставя отново горчив привкус, компенсиран донякъде само от поредната спортсменска и чиста игра от прекрасния Калин.

Също така бях сигурна, че няма да бъде отнето капитанството на кралица Пекин и Калин само ще се мори излишно. Това е толкова скандално, колкото и лесно предвидимо от продукция, която с всеки изминал сезон става все по-прозрачна.

И сега какво, Калин ще се скапва от капитански, елиминационни и отборни битки, в които покрива по няколко поста, а доколкото виждам от промото, Миро Захранката пак няма да участва в битката. Този човек има точно две “индивидуални” битки. Двойната срещу Чикагото и Гордиенко, в която реално нямаше отпаднали и така наречената “четворна” елиминационна, в която в най-лошия случай имаше 75% шанс да се спаси, а в най-добрия направо 100% предвид, че опонентите му бяха контузения Ивайло и трагичните Крис и Радостина. Ето това, дами и господа, е показно как се стига на финал по най-лесния начин. Това трябва да е новият им официален треньор по скатаване и мишкуване и вероятно ще е доста по-успешен от Мишета, Гешевци и др подобни. Но иначе искал с битки да стига напред 🙄 Тези битки в стаята с нас ли са?

# 1 044
Здравейте. Забелязах нещо на играта от вчера. Пишете, че Траян не е подредил плочките си от началото на летвата. Но той играеше с една плочка по-малко. Още преди катапулта една плочка остана под дъската и Траян  не я пренесе. Когато след битката Павел строи участниците, зад тях се вижда синя плочка в пясъка
под дъската на Траян. Поне аз това виждам.

# 1 045
  • Някъде там...
Симона дали не се прецаква с опитите си отново да седне на няколко стола? Реално може да разчита вече само на Траян. А тя се опитва да намери резервен вариант в лицето на хлъзгавия Миро, който си гледа само собствения интерес и с кеф би я бутнал под влака. Ако Дино надуши двойната игра, при едни номинации Симона определено е в опасност.

# 1 046
Имам лошото чувство че Симона щ се надиграе и ще бъде ударена от Мирослава и сините и после на елеминации от най- близкия и Калин който по дефолт си е на елиминации..Не са спойлери ,а просто мое виждане.Извендъж нейнито стигане до топ 8 избледнява с всеки изминал ден .

# 1 047
Ако това се случи и Ръждавичка отиде по-рано на елиминации, ще си е нейн проблем. Както казах, липсва и зрялост и мислене. Тя е огромен индивидуалист, лошо няма, но не е научена и да слуша и чува. С правилно разпределение на силите, можеше да е любимото момиче на Феномените и да не я пипат до край. Но не!

Аз тоя фарс отказвам да го гледам. Имам по-интересни неща вечер за правене. Ще чета тук, да се информирам.

И да каже, защо аз харесвам Калин. Защото мисли, премерен е, но си казва какво мисли без обиди, без нападки, защото помага и е отборен играч, възпитан е и ще помогне дори на врага си. Толкова рядко се срещат такива хора вече, че като ги видиш ги цениш като диаманти са.

# 1 048
Вчера много ми дойде гаврата с Калин да е просто представител на Пекин, та тя да не се мори. Всеки сезон все по-зле. По едно време спряхме телевизора и си пуснахме филм. Даже не ми се доглежда сезона. Не знам чии близки лекува Пекин, че е под такъв чадър, но явно Калин са решили тотално да го прецакат преди финалната седмица. Даже не се знае ще му позволят ли да стигне там.

# 1 049
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да, аз чак взех да се чудя какво ги е "издразнил" задкулисно. Това си беше гавра, както казваш. И съответно - злобничко отмъщение.

Общи условия

Активация на акаунт