💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 860
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 065
Траян веднага в оправдателен режим. Трябваше да изчака подкаста и там да разкаже, защото такива мигновени обяснения само биха подхранили още повече нечии подозрения. Пък и са ненужни. Специално с втора точка от поста му не мога да се съглася. Каква е логиката да имат маркирана червена линия, но да няма условие плочките да се редят от край до край. Ми някой може да си ги нареди по-гъсто в края и да бута. Възможно е обаче правилата да го позволяват, тази година всичко се очаква.
Това с 15-те секунди също ми е странно - казал горе-долу, че го бил с толкова, защото си мислел, че плочката на Калин не била влезнала. Ако беше така, Калин трябваше да почне да реди отначало и да му отнеме поне едно 2-3 минути, далеч от 15 секунди. Но все тая, секундите да са проблем в тези игри на волята. Grinning
За битката довечера, според мен, предимството, което Траян осигури, е да изберат играч, който би им бил най-малко полезен в нея, да не играе. В случая, Мирослав. Satisfied

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 12:30 от justt_love

# 1 066
  • Bayern
Според мен Николета обаче спокойно може да бие Ръждавичка, ако се съсредоточи. Не е така пренавита и не и е на всяка цена. С плуването ще я довърши.

Така че тези историйки с "принцесата" на Феномените са от друга приказка. Нито Калин и е "братче", (защо в умалителна форма е неизвестно), нито Алекс и е баща- за него си мисля, че дори с удоволствие ще я изпроводи. Много му дуднеше и злословеше тя на него. А мъж като него помни.
Така че сега на мен ми е ред да направя онзи жест с ръцете на Симона, когато изпрати Лапунов на заколение. "Генерал" била. Ще и се, ама друг път. Долна сплетница и интригантка е...
Симона  го нарече братче , докато го обработваше, само дето тя докато се увива мило около някого само му затяга примката. Радвам се, че Калин й няма доверие. Двуличното й поведение е толкова жалко, че се въздържам да коментирам, за да не стана твърде откровена. Още по-жалко е, че в стремежа си да оправдаят грозните й схеми, няколко човека се опитват да обясняват как това е върха на социалната игра. И не ми обяснявайте как плакала за  съотборниците си , както вече казах това са Крокодилски сълзи.

# 1 067
Аз на Траян му симпатизирам, но ненужно обяснение дава в случая, става малко гузен- негонен бяга. Действително недоволството е срещу Павел, като човек, който трябва да следи тези неща. Иначе за останалото би било меко казано абсурдно да няма значение от къде започва подредбата, защото ако е така, сгъчкай всички в предния край и бутай. Или ще се състезаваме в бягане на отсечка 50м, ама стартова права няма, всеки да застане, където му хареса, 2-3м напред или назад, голяма работа нали. И пак, това не е толкова обвинение към него, на терен правила, наказания и всички абсурдизми не ги решават те, но все пак зрителя вижда.
Няма защо да се сърди на хората, да се сърди на продукцията, която допусна ситуация победата му да се омаловажи.

# 1 068
Миналата година условието на тая игра си беше да са наредени на цялата летва, а не на половината - то иначе и баба може така. Не е ли идеята на бутането точно да са хем максимално раздалечени, хем да се бутат една друга като падат? Т.е. преценката на разстоянието е част от елемента, а при Траян такова нямаше, той ги беше сгъстил отпред и 1/4 от летвата му остана празна. За мен си е недоглеждане на продукцията/Павел.

Дяволо, какво точно не му харесваш на Калин? Все омаловажаване, все някакви подозрения. Каква е логиката Траян да е бил готов преди Калин, но да го е изчаквал за бутането? Нали ги даваха заедно на екрана как редят, просто Калин беше по-бърз на това, Траян повече внимаваше да не бутне нещо и съответно редеше по-бавно. И даже накрая ги бутна недоредени, ама това е друга тема.

По темата Ръждавичка - 0 лоялност от това момиче, винаги е готова да предаде своите за първия срещнат. Значи няма доверие на Чикагото, но на Миро му има пълно доверие, нищо че го знае от 2ч👏 Не заслужава племето, в което попадна.

# 1 069
Може би е очаквал повече подкрепа от хората ,но като гледам следи социалните мрежи и би трябвало да вижда че няма шанс срещу Калин.😄То реално никой няма.Та според мен затова е влезнал в обясителен режим защото е очаквал повече .

# 1 070
  • Bayern
Пекин се е стопила, прилича на детенце Unamused

# 1 071
По-скоро на бабичка.

# 1 072
Ми само ѝ вижте гадната визитка и всичко ще се изясни. Аз я гледах преди 2-3 дни, че я бях пропуснала.

# 1 073
Някой има ли напредстава Фикусът точко колко победи има на Блатото и колко пъти е ходил на елиминационна битка...Ще се връщам май в началото на темата...

#СезонанаКалин#!

# 1 074
Някой има ли напредстава Фикусът точко колко победи има на Блатото и колко пъти е ходил на елиминационна битка...Ще се връщам май в началото на темата...

#СезонанаКалин#!
Една победа на блатото и 2 елиминационни.

# 1 075

#СезонанаКалин#!

Май излезе още на първата си битка на блатото, която беше 1-2 дни след влизането му в играта (т.е. имаше предимство, че не беше гладувал и мъчил на блатото). Има 2 елиминационни - 1 вързан за Йоана, 1 срещу Ивайло, Крис и Радостина.

# 1 076
Може би е очаквал повече подкрепа от хората ,но като гледам следи социалните мрежи и би трябвало да вижда че няма шанс срещу Калин.😄То реално никой няма.Та според мен затова е влезнал в обясителен режим защото е очаквал повече .

Не вярвам, че който и да е от тях е очаквал, че Калин ще ги отвее всички за народната любов. Дори няма състезание - той ги е затворил с десет обиколки вече. Останаха две седмици, за които не биха могли да успеят да го очернят, затова са ни приготвили друго. Павел загатна: Нямаш право да се пестиш, да не си надъхан на макс, да разчиташ, че занапред ще наваксаш в обиколките и т.н. Калин ще стане пример за онези, които не приемат играта на живот и смърт. Трябва да я приемаш така, иначе ставаш Калин - човекът, който изпуска победата за "ей толкова".

# 1 077
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Казах ви аз, че сценаристите са пациенти на Пекин, няма как да е иначе. Пекин е вечният капитан с всички облаги, произтичащи от това, но битките й ги води все някой друг. Колко удобно за продукцията, а за зрителите - смях в залата. Такова чудо не е било никога досега - директно включване от делулу клиниката.
Не е ли време вече да я пенсионират, тя си изпълни ролята - износи Мирко и го опази, вече е голям и може сам да се оправя в големия свят, дори го откъснаха от полата й. Не виждам с какво повече може да му е полезна. Сега само поддържа фитилите на двете клявки, да не би да вземат да предадат коалицията от безмозъчност. Поне е наясно с какъв материал работи. Joy

Нанадолнището Мирослав не мога да го гледам вече. Той си продължава дръзновено по партийната линия да се скатава до последно и да се прави на умряла лисица, когато става дума за общи битки, и раздаване, когато е застрашен собственият му задник.
Просто ми е непоносимо това, че го бутат за сметка на всички можещи играчи, а съпоставката между него и Калин е брутална - единият можещ, смел, мислещ, честен, възпитан, интелигентен, другият - най-голямата мижитурка и мрънкало на всички 7 сезона.

# 1 078
Сега ще се върна към една друга тема, но разбирам защо ги е толкова яд Томи, Шопа и Мирослав, че Калин е харесван. Има хора, които цял сезон трябва да се излагат, да въртят схеми, само и само да ги оставят в играта, други са се готвели с години, било им е мечта, но са се издънили и са си тръгнали. И идва един Калин, който не е гледал сезоните, не се е готвел при поданиците на господарите, а именно великите треньори, играе си битките, не влиза в драми и си продължава с усмивка напред. Едните се опитват да изградят работещ модел на игра още преди да са влезли в нея, завързват запознанства и евентуални коалиции, а при други всичко се получава естествено (е доколкото продукцията позволява, преди да се намеси Grinning). Дразни ги, че някой е станал любимец на публиката с малко усилия (чисто социални) и много качества, които, колкото и те да тренират, няма да успеят да придобият.

# 1 079
Може ли линк или упътване къде да го намеря? Благодаря Hug

аз вчера докато уж гледах Игрите, изчетох интервюто с бащата на Калин

Общи условия

Активация на акаунт