💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 162
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 545
Здравейте хора, рядко влизам е темата, но снощи беше по-силно от мен. Виждайки, че се споменава Томи, аз да питам:

Стана ли ясно, че най-вероятно намерените от триото банички са били скритите остатъчни провизии на Томи? Много ми се иска това да стане тема на обсъждане, както тук, така и в игрите, ама за там едва ли. Не е реалистично да се смята, че Мирослав не е ял повече от веднъж, обаче му простиха и никой нито го разпитва, нито го разпъва на кръст както триото.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 11:01 от Mama2288

# 1 546
В момента започва при Гала интервю с Ивайло.
Аз от този сезон ще запомня най-много Лапунов, просто защото е трениран, интересен и несправедливо изгонен с измама.

Беше много обран,и предпазлив.Подбираше думите,,,и като цяло не каза нищо което не го знаем.Но си е силен играч,сготвен от продукцията.

# 1 547
Гатьо беше такъв образ, че имам чувството, че е бил в два сезона. Възможно е да съм пообъркала, но ги помня. Но, и него го бастисаха, като го направиха амазонка.
На Мирко щеше да му отива в такова племе.

# 1 548
# 1 549
  • тук и там
Ай, Нова ще ги накажат заради Ивайло и разказите му за  живота му в Африка..Добре,че не е в Америка,че за думата която употреби в ефир,щеше да получи публичен линч..
Гала била видяла Пекин в телевизията вчера,жалко че започнаха рекламите,можехме да чуем неволно нещо пикантно.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 11:09 от Кайсия

# 1 550
Щоо? Страшната дума с Н ли каза?

# 1 551
  • тук и там
Да.

# 1 552
Ивайло много добре изглежда сега външно. Гала много предпазливо и общо го питаше и той внимаваше в отговорите. Не е покер играч , а на някакви турнири се явявал и за свое удоволствие.
Говори общо, фаворит му е Калин, мрази ударите в гръб иначе приемал стратегии, но честни към хората. За Пекин много зле се изказа, опитваше да се сдържа , но ..каза , че има дете и трябва да го учи на друго от това, дето е показала в игрите.
Аз да питам другата седмица, ако Пекин е още в играта (вероятно ще бъде) кой ще ходи вместо нея на капитанска, ако изгонят Алекс примерно като номиниран. Пак ли Калин и тя ще е с два гласа капитански? Що не си прати лъвиците, нали са силни, а страхливите мъже?

# 1 553
Разглеждах пак визитките и установих, че тези на Калин и Лапунов май са единствените непреувеличени, реални отражения на хората, които видяхме в Игрите. На пръв прочит изглеждаха леко пресилени - Калин с пещерите, катеренето, рафтинга, височините, а Лапунов с астралните проекции, сънищата, превъплъщенията на духовно ниво.  Аз лично си казах: "Да, бе! Колко пък да е екстремен този? Или духовен другия? Явно се правят на интересни." Свикнала съм да виждам в тези визитки всякакви лъжливи, преекспонирани версии на участници, които в последствие се оказват скучни, некадърни или откровени гадняри. Днес гледам тези визитки и ми става ясно наистина що за хора са Лапунов и Калин. Не са успели да ги подхлъзнат от Продукцията да се презентират като нещо, което не са, не са се изкушили да изградят героизирана, напудрена или скандална версия на себе си. Имаше направо смехотворни неща в тези визитки - като се сетя за усмирителната риза на Пекин и тиквените медали на Гордиенко, и ми става лошо.

Пак ме хвана яд за Лапунов и особено за начина, по който отпадна от един от най-недостойните. Disappointed

# 1 554
Лапунов и Ивайло са големите загуби на сезона. Вярно, не са Олимпийските игри това, но ми се гледат добре подготвени хора с хъс и да правят красива игра. А не Радостина едвам да смогва да си развява трътката по трасето. Да! Толкова грозно груба съм, заслужила си го е.

# 1 555
  • España
Манипулациите на Продукцията отново лъснаха на снощния съвет . От една страна ги разбирам : това си е техен продукт и ще си правят , каквото си искат , а колкото повече несправедливости и конфликтни линии и ситуации - толкова повече коментари от публиката : те с това се “захранват” . На тях им е все тая за конкретен участник (“ They don’t really care about us “MJ) те не са майка и баща , а работодател : който не спазва “сценария “ или вече бива изчерпан , като образ, се “изхвърля зад борда” . Миналата седмица те просто искаха “да се отърват “ от Ивайло , защото неговата сюжетна линия се изчерпа , пък е и контузен и следователно не може да изкарат повече контент от него (“Уморените коне ги убиват , нали”) и за това имаше “единични номинации”!
Тази седмица се върнаха към двойните номинации , може би и защото “Боговете” усетиха , че ….става вече “ту мъч” побутването на сюжета с “жълтите лъвици” , за това и Ралица ( гласът на продукцията) мълчаливо изслуша речта на Алекс ( епична и справедлива).
Наясно съм, че това е просто едно тв-предаване  за “убиване на времето” в скучните есенни вечери и е глупаво да се търсят целенасочено “житейски уроци” , но те някак си маркират  съзнанието на зрителя , стартират  моралния барометър и поставят екзистенциални въпроси като например : “Трябва ли всичко да е на всяка цена ?” ; “ Струва ли си?”; “ Какво печелим и какво губим от постъпките си?” ….. Пекин и компания са ясни : излезли като по калъп от “школата на Мишето “ ( с псевдо феминистките мантри от които и на мен, като Алекс ,ми се 🤮) ; школата на тоя или оня ….Да уточня , не съм против предварителната подготовка на участниците , даже намирам за положително, че някой е проявил бизнес-усет и е намерил ниша за изкарване на дивиденти, но какво от това ….Ако зад една “натренирана машина” няма душа и разум е доста плоско , погледнато през очите на обикновения зрител .
Ръждавичка , колкото и да се опитвам да я харесам , все има нещо , което да ми пречи ….Да , добра е на терен ( една от най-добрите) , да, упорита и целеустремена е , хубаво момиче ….нооооо…..тя просто не умее да губи….слаба “социална игра” и ,според мен, ако поработи над поведението си и разбере , че “не всичко е на всяка цена” ще и се получат нещата!
И тук изпъква Калин ( вече писах назад) , но не защото е “непобедим” ( тебе гледам , Томи!) , не защото е “машина” , а защото е самобитен талант , естествен и неподправен , извън калъпа на “подготвените” ! Всеки изминал сезон ражда своите герои ( Юлиян ; Фифо; Гого; Ситият лъв….) , но сега е ред на Калин ….може би и , защото зрителят е зажаднял за автентичност и чистота ….Ееееее….няма да си кривя душата , че чарът и външността тип “Ален Делон” също помагат 😉!
Та ….като казах …Ален Делон ….да онагледя разликата между Калин и другите  😉 :
Скрит текст:

# 1 556
Аз няма да се учудя и да има предварителен сценарий с роли и да им обясняват, че ще са като герои във филм. Даже вече се чудя и това с наградата колко е реално. Ако е така, Пекин и Мирослив са за Оскар. Изключително реалистични в образите на подлярката и мижитурката.

# 1 557
Според мен продукцията 'наказа' Ивайло и Калин за саботажа миналата седмица, а тази го върна на Пекин по същата причина. Разбира се, знаем че за някои като въпросния засегнат Добрин, саботажа беше поощрен, тъй че правилата се менят в движение.
Иначе съм впечатлена от Алекс и ключовата му роля в играта. В началото на терен беше колеблив, със шестте деца, кръстени на него, бях убедена, че е някакъв самовлюбен без връзка с реалността и възможностите си. Оказа се, че човекът е много добър психолог и стратег. И на терен много се засили. Абсолютен кандидат за финал. Явно той беше най-голямата спойка при феномените, защото откакто излезе от племето, нещата взеха да излизат от контрола на оригиналните феномени и да бъдат в ръцете на Дино, Траян и в полза на тях и Мирослав. Траян беше твърде за кратко феномен. Ръждавичка губи почва под краката си без Алекс и Калин. Чикагото е свободен електрон. Изгуби се синята магия за жалост. Постигнаха го накрая сценаристите.

# 1 558
Аа нее! Тези образи на Миро и Пекин не може да се изиграят. То им личи по очите, по мимиките на лицето, жеестовете, че са си такива... кофти хора.

# 1 559
Eто и запис на интервюто му в "На кафе"

Общи условия

Активация на акаунт