💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 13 994
  • 555
  •   102
Отговори
# 135
Вероятно на Калин са му дали да избира между три варианта:
- Алекс за Миро
- Ръждавичка за Николета
- Ръждавичка за Радостина
Като му обясни ще го разбере. Сега е времето на продукцията да им даде едно рамо и на тях. Режисьорите се скъсват да режисират този сезон.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 19:10 от Гарганела

# 136
Алекс може да се ядоса в първия момент, но смятам, че ще анализира обективно или ще се вземе за голяма звезда.
Ще гледам със закъснение днес. Дано си заслужава епизода.

Имам въпрос: при кого от треньорите е ходил Мирослав?

# 137
Алекс може да се ядоса в първия момент, но смятам, че ще анализира обективно или ще се вземе за голяма звезда.
Ще гледам със закъснение днес. Дано си заслужава епизода.

Имам въпрос: при кого от треньорите е ходил Мирослав?
Той е от Канадската школа 😂ВИП  кандидат .

# 138
  • Някъде там...
Относно анкетата, подкасти рядко си причинявам, но напоследък харесвам този на съфорумеца Ауткаст. Току що изслушах последния и е много близо до нашите виждания и разсъждения тук в темата. Поздравления за трезвия анализ!

Не съм съгласна само с две неща.
1/ Калин не заплаши на последния съвет, че ще саботира териториалната. И аз първоначално така си помислих, но в светлината на следващия епизод, смятам че е изрязана част от казаното от него, за да изглежда като заплаха. По-скоро беше в контекста на отслабеното заради глупавото им решение племе.
2/ Ходът да избере Алекс за мен е правилен. Да, ако беше хвърлил Пекин на вълците, щеше да е зрелищно, но не мисля, че може да се вярва на 100% на Ръждавичка. В ситуацията, в която е поставен, му трябва човек, на когото може да се довери безпрекословно. А и Ръждавичка знаем как се вкисва на лоша локация. В крайна сметка, предстои да видим какво ще се случи. Дано само ги оставят без вмешателство от страна на продукцията.

# 139
  • София
Благодаря за новата тема! Прекрасна корица! 🥰 Калин май е секссимволът на ИВ на всички сезони, без изобщо да го иска и играе като такъв. Гласувах за него, Траян и Александър.

# 140
Дано не съм лош пророк, но нямам особени очаквания за положително развитие на нещата за Калин. Жълтите едва ли ще могат да вземат териториална до обединението, ще си останат в изолатора, да "бере душа" Калин с женките и на арената, както той казва, а и да имат основание пак да приказват,  че не се раздава в битките. Все пак сценарий има, пък дори и съшиван в движение. Иначе защо ни в клин, ни в ръкав хвърлиха Калин при жълтите. За това и мисля, че извадиха богопомазания си фикус от там. И да му изчистят малко имиджа, който си създаде под полите на жените. Явно не са очаквали, че чак такъв охлюв ще бъде. Не вярвам Тъполетка да направи завой към Калин и Алекс. И все си мисля, че това "ОпрАви си положението, май" на Павел към Калин са поредните празни приказки.

# 141
Благодаря много за темата.
3-ката, която много бих искала да гледам на финала - Чикагото, Калин и С. Ръждавичка. Траян също бих го включила. Освен, че е много добър на арената, има много точни коментари и поглед над играта.
Аз следя След Игрите, Надкаст и ЧакалКаст. В официалния подкаст с водещите най-интересно ми беше, че се опитаха да прокарат идея обратна на популярната максима - Ако нещо изглежда като пате, ходи като пате, плува като пате, гмурка се като пате и кряка като пате, то най-вероятно НЕ е пате. Снимката на победителя била от победата на Мартин миналата година, защото сега финалната битка щяла да бъде на Мед Макс арена, а снимката с чека била от плажа. Реално обаче не помня и Мартин да е имал снимка от плажа... Павката обаче правилно каза, че не разбира хората, които обичат да спойлват, защото това разваля удоволствието на зрителя. Другото, което ми направи впечатление - Павката спомена, че планират сватбата с Криси ранно лято преди Сезон 8 и ....спомена All Stars. Така че дали няма другата година да снимат и 2-те? В Надкаст много ми допадна как направиха анализ за необходимото зло и как без изграждане на злодей, който хората да не харесват и да се влагат емоционално срещу несправедливостта, няма как да бъде изграден образът на героя. В ЧакалКаст ми харесва, че канят участници от предни сезони, които разказват за преживяванията си в Игрите и анализират Сезон 7. Чакам с нетърпение днешния епизод. Ще е терсене като свърши сезонът.

# 142
Тези посещения групови по училища се организират от продукцията. Нали не мислите, че те се наговарят къде и кои да ходят и се появяват там. Имат подписани договори и ги следват, не могат да отказват без причина някаква. Затова и Ръждата е на някои с други, но пък...Калин и Лапунов не ги виждам където е и тя. На походи вече и техни си сбирки по къщи и вили, както на Кристиян...вече си е тяхна сбирка- Ръждавица и Радостина , Пекин пак не ги виждам. А да, имаше клипче на ръждата с блатната в една кола, вероятно на нощно парти някъде да види как играе  силната Рада. Същото е и с пристъствието им някои предавания по телевизията, всичко се уговоря , договаря , разрешава от продукцията. Мисля нямат право без да ги питат да ходят къде и да е , ако нямат разрешение. Другото е, че не могат да отказват ангажименти публични и т.н., та....не е до харесване и добруване толкова , а по договори.

# 143
Все пак сценарий има, пък дори и съшиван в движение. Иначе защо ни в клин, ни в ръкав хвърлиха Калин при жълтите. За това и мисля, че извадиха богопомазания си фикус от там. И да му изчистят малко имиджа, който си създаде под полите на жените. Явно не са очаквали, че чак такъв охлюв ще бъде.

Има логика продукцията да иска да смени малко местата на двамата фаворити, за да им изравни силите. Единият отива малко на изолатор, а другия малко на резиденция. И сега наблюдават кой как се реадаптира. Прогнозирам Миро да извади огромно его.

# 144
Във фейса качиха нови блондински размисли😄🤦
Трио патки хвърлиха и Мирослава под автобуса.😂Тая Николета е толкова тъпаа.Да имало мъже които да чистят.Алоо блонди кат ги махнете вие до  къде мислите че ще стигнете .Толкова са прости и трите .

# 145
  • тук и там
Записвам се за новата тема.Ако Калин отпадне,спирам да гледам.Да видим тази седмица пак той ли ще е на пангара,щото и с Алекс там,не виждам какво може да направи с останалите три змии,(четвъртата  я прати при феномените)

# 146
  • Някъде там...
Има промо, в което Калин хвърля светлина върху избора си. Алекс е мозъкът на Феномените. Той мисли стратегиите. Без него, ще настане объркване. Въобще, взеха им сърцето, сега мозъка, феномени не останаха...
Интересно ми е какво щеше да стане с това прекрасно племе ако продукцията не се месеше така брутално в играта. Докъде щяха да добутат в максимален състав.

# 147
Не знам защо повечето зрители са останали с впечатлението, че на съвета Калин е заплашил да саботира битките. Той само каза, че не му пука дали ще са на изолатора, смисъл че с действията си обричат племето на загуби.

# 148
  • Буркина Фасо
защо трябва да казва, че ще саботира, като може да го направи мълчешком ?

# 149
Все пак сценарий има, пък дори и съшиван в движение. Иначе защо ни в клин, ни в ръкав хвърлиха Калин при жълтите. За това и мисля, че извадиха богопомазания си фикус от там. И да му изчистят малко имиджа, който си създаде под полите на жените. Явно не са очаквали, че чак такъв охлюв ще бъде.

Има логика продукцията да иска да смени малко местата на двамата фаворити, за да им изравни силите. Единият отива малко на изолатор, а другия малко на резиденция. И сега наблюдават кой как се реадаптира. Прогнозирам Миро да извади огромно его.
Е как, нали феномен ще става 😅

Общи условия

Активация на акаунт