💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 11 195
  • 486
  •   445
Отговори
# 150
защо трябва да казва, че ще саботира, като може да го направи мълчешком ?

Защото е открит и честен играч. Иска да им е пределно ясно на Ж4 защо няма да играе за тях.

# 151
  • Буркина Фасо
само той си знае колко пъти е правил неща, които само той си знае.
не виждам нужда от отчет пред когото и да било, въпреки честността.

# 152
  • София
Ръждавичка е най-голямата звезда този сезон след Калин.
Децата много я обичам и много и се радват.
И е в отлични или добри взаимоотношения с почти целия каст без Лапунов и Сапунджиева. За Д-р Пекин не знам.

Някои инициативи са на продукцията, други са на самите участници.

# 153
Ръждавичка е най-голямата звезда този сезон след Калин.
Децата много я обичам и много и се радват.
И е в отлични или добри взаимоотношения с почти целия каст без Лапунов и Сапунджиева. За Д-р Пекин не знам.

Някои инициативи са на продукцията, други са на самите участници.
Ти да видиш.Това вътрешна информация ли е?😄Все си мислех че с Лапунов са изяснили различията.Той изглежда свясно момче .

# 154
То по тази логика Мирка саботира на всички племенни битки, защото не се раздава, пази се и се преструва на умряла лисица. Само той си знае колко може.

# 155
  • София
Привет на всички! Отбелязвам се за да следя по време на епизода. Докато започне се връщам в предишната тема да ви дочета. Интересно ще е да се види Алекс в компанията на Пекин. И Миро как ще я кара там. Само с 2 жени. Горкия...

# 156
  • София
Мирослав не е ходил при никакви треньори.

# 157
В прекрасни е с двете блатни , а Сапунджиева дето спа при нея и нали уж била ръждивата за жените, явно нещо не разбрала, че е жена и тя. Значи ...за жени, ама определени (като патиците), за феномените, ама само на приказки.
Що ли не се учудвам ,че Лапунов я е пратил в трета глуха. Гизем и Ръждата харесваха Лапунов, но сюжета не се разви. Не Калин, а Лапунов, ама излезе така , че уж харесвали Калинчо, щото Ралица това начукваше в главите на всички. Чиста ревност си беше това у Ръждивата, това си мисля и видях.

# 158
  • София
Лапунов може и да му мине.
Може да е афектиран от синхроните на Ръждавичка, но това е само една игра и очаквам да си изгладят отношенията. Не тя го елиминира, а продукцията.

# 159
Не бе сериозно. Мирослав  тъп ли е ?или на тъп се прави?Тоя човек  дълбае дъното с всеки изминал епизод. Може ли да си такова мекотело 🤦

# 160
Благодаря за темата и труда! 💐

Аз се чудя защо страниците не мърдат от 172, съвсем изключих, че е понеделник 😄 Няма да бойкотирам, чакам да стане 21 без нещо, за да превъртам рекламите. В анкетата гласувах за Калин и Ръждавичка + Дино, после го поправих на Траян, че Дино все се обажда за болки в кръста, пък и Траян ми е по-симпатичен в последно време. Николетка ще върти рулетка 😁 с коалициите май. Отново. На някои въпроси в някои анкети гласувам за това, което ми се иска като развой - wishful thinking малко, стига да има резон в опцията. Тааа да, интересно ще е, ако врътне Ж4 🤞и застане на страната на Калин

# 161
  • София
Брей, според Ивайло, Мирослав е заслужил за финал наред с Калин.
И каза и това, което и аз писах. След Ивайло и Калин, следващият в списъка на жените е именно Мирослав.

# 162
Вече няколко пъти чета как Ръждавичка щяла да бие Чикагото. Който беше на изолатора, отслабнал и с жилетка в битката. Е,не го би! Явно това е планът на продукцията,за  да спечели жена в сезона -силните играчи да си отвисят на блато и изолатор и после да ги товарят с жилетки.
Не знаем как би се справила Ръждавичка в обратната ситуация, тя почти целия сезон го изкара в резиденцията. Да не говорим,че го има и другия момент - много от участниците не издържат психически и рухват.
Да,силна е. Но чак пък най-силната жена досега...За разлика от нея Пекин е доста по-стабилна психически и физически. На арената говори доста по-малко от нея.

# 163
  • София
Хехе познах за Траян. Simple Smile
И пак единодушно. Стара феноменска традиция.

# 164
  • София
Много хубава тема, корица и анкета..Браво! 👍

Гласувах за финална тройка: Калин, Ръждавичка и Чикагото.. Синята лавина трябва да ги смачка.

Пекин някаква алергия е лепнала, много са й подути очите..

Общи условия

Активация на акаунт