💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 20 704
  • 642
  •   223
Отговори
# 240
Аз нямам търпение за сряда и съвета - да видим дали новодошлите ще са с имунитет.

# 241
Мирослав е един храст в това предаване,едно мекотело,и е време всичките му фенове да си отворят очите какво малко човече е този.Никаква сила не е.Един страхливец!!!Жените имат по големи топки от него.Срам и позор за продукцията как допуска подобно същество там където е накрая .

# 242
  • София
Този сезон специално най-добре минават гъбките Лапунов, Калин, Миро и Чикагото от мъжете и Ръждавичка от жените.
Но дори и те са падали от тях.

# 243
Ама какви лъвици? Същински хиени са

От жълтите един трябва да мине два пъти  трасето, кой ли ще е. Ха ха

# 244
  • Буркина Фасо
Сега разбраха ли всички , защо Калин си избра Алекс  , защото той не мисли за стратегии и коалиции то си мисли за битките и как да бие на арената , докато Мирката жалния иска да се скрия някъде и да излезе на финала направо , сега с Алекс съм сигурен че и днес ще бият и поне на една от битките за номиниране и така няма да се изправят Алек и Калин един срещу друг . Видяхме веднага и каква е разликата когато Миро е при жълтите и 50 годишния Алекс , йай веднага се промени облика на племето .
важно е какво ще реше продукцията. може да са 4-ма на номинация.

# 245
  • София
Уффф с голямо нежелание май съм за жълтите днес. То там са пак толкова Феномени, като при сините, ама искам да видя физиономията на Миро на изолатора. Не знам как може да е толкова неприятен!

# 246
  • Варна
Много искам сините на изолатор, макар че не съмнява сините да не наваксат. С тия гъби другата силна Радостина сега ще ги минава и тя десет минути

# 247
  • В Града на липите
Лапунката не ги ли минаваше бос тия гъбки?

# 248
  • Варна
Точно защото са изпъкнали и се хлъзгат маратонките по тях

# 249
  • Буркина Фасо
е, Ръждето като падне на гъбките няма да успее да ги мине.

# 250
Този сезон специално най-добре минават гъбките Лапунов, Калин, Миро и Чикагото от мъжете и Ръждавичка от жените.
Но дори и те са падали от тях.
Чикагото не е падал. Той заедно с Калин даже са ЕДИНСТВЕНИТЕ,които на маймунски елементи досега не са паднали НИТО веднъж (всеки друг е паднал поне веднъж.)

# 251
  • София
Да, Лапунката фърчеше бос по тях.
100% Калин ще минава 2 пъти трасето. Grinning

# 252
Траян ми прилича малко на Джулиън Макмеън, бог да го прости!

# 253

Той всичко минаваше бос.
Вчера пак си мислех за него, май го наказаха зарди отпадането на Гизем - една от "силните фаворитки", друго обяснение нямам. Или е казал, че жени и мъже са равни и няма да им цепи басма Simple Smile

# 254
  • Варна
И Калин е бос

Общи условия

Активация на акаунт