💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 14 304
  • 559
  •   55
Отговори
# 375
Пекин наглярке вие сте слаби.Змия гадна .

# 376
Пекин е толкова нагъл индивид. Жените този сезон един път не са се предложили на отговорен пост. Колко пъзела е наредила, че да държи сметка?

# 377
Тая Пекин е толкова нагла и противна, че ми се повръща от нея... вече знаела кой ще номинира. Ами докато е с това мислене ще си гние на изолатора.

# 378
  • Варна
Номинирали Калин, за да отстрани Иво - каза Миро -мекотелото 😁
Той понеже е достоен не отива той да отстранява Иво, трябва Калин да отиде 😃

# 379
  • Be realistic - plan for a miracle.
Номинирали Калин, за да отстрани Иво - каза Миро -мекотелото 😁

Тоя е крайно тъп. Постоянно изцепва неща не на място и буквално се разкрива какъв е без да се усети. С това директно си каза: аз се скрих страхливо и пратих Калин да рискува да отстрани един от най-силните играчи.

Плазмодий беее.

# 380
Пекин се оправдава, че няма сила от толкова изолатор. Ми нали сама си го докара - чистеха силните мъже, сега да си ядат каквото са надробили.

# 381
Пекинската патица взе веднага да съска. Ама на Алекс трудно ще му мели на главата.

# 382
Пекин психически не е добре вече - лъвиците щели да го разкъсат щот ги провалил ....вече имали причина...що ги обижда така, те не били слаби ...ха ха ха, Кралицата на котвите

# 383
Пекин е права не са слаби,те са много слаби

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 22:09 от Kratos7

# 384
  • София
Интересно ми е обаче кого ще номинират, Александър или Калин ако се стигне до жълт съвет?

# 385
  • тук, на мястото си
Миро се хвали, че всички били против Калин и Ивайло. На Ръждавичка и увисна чейнето.
А Пекинката се засяга, че били слаби. ЖДНБ. Те лъвици бре, мачкат сухата трева на изолатора.

# 386
  • София
Мирослав как знае, че ще додрапа до финалите?!?! Че тогава да е на резиденция. Възмутителна наглост! И аз не мога да го гледам и слушам с това гласче. Но за пореден път се издъни с това изявление. Все едно му е обещана финалната фаза.

# 387
  • София
Не мога да изтърпя повече нито един синхрон  с мекотелото Миро и с психо Пекин.
Ще вляза в телевизора и ше раздам правосъдие. 😀

# 388
Ооо, Калинчо ще играе карта 'усмивки за Ники'

# 389
Ахаха, Алекс започва да ми се вдига в очите. Как ги строи само. Joy

Общи условия

Активация на акаунт