💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 14 558
  • 563
  •   39
Отговори
# 390
  • София
Не знам кое ми е по-противно.
Невероятната наглост на Пекин или синхроните и кадри с Миро. Утре пак ще пускам по-късно, за да мога да го превъртам. Май рекламите са ми по-приятни от него.

# 391
Добре де,ако не си ял толкова време и се натъпчеш с луканка,няма ли да бягаш като Чикагото в храстите?

# 392
Миро е преместен на резиденцията, за да се възстанови за финал, затова мисля, че Миро е бил единственият избор за Калин, т.е. е нямал избор.

# 393
Гледам жълтите как тренират по камъните и не мога да повярвам, че тези женски дупета не са яли нищо пет седмици...

# 394
  • София
Много хора си говорят за финал. И в предните сезони.
Но продукцията избира какво да монтира и какво да покаже на зрителите.

# 395
  • София
Тоя разговор на Алекс с Николета ми е много режисиран..те и другите са, но този е супер режисиран..

# 396
  • В Града на липите
Алекс я почна Николетка с топло студено Grinning
Ако успее да я придърпа, ще го призная за психолог на сезона.

# 397
  • Варна
Алекс подхвана Николета, ама тя няма да поддаде и ще изпее всичко на другите две

# 398
  • София
Алекс я подхвана Николета.
Ха да видим сега. Simple Smile

# 399
  • София
Алекс пили мозъка на Ники, а Калин на заден план небрежно подрежда камъчета.Grinning

# 400
Алекс ги подпука! Евала! Дано навие нещо в канчето ма  Ники. Калинчо обаче трябва да удари рамо, гуши буши  за загубата, ала бала, ела да спиш до мен 🤣

# 401
  • София
Калин е много доволен, Алекс върши това, за което го доведе. Строи в две редици жабите и продухва паяжините в главата на Николета. Grinning А той си седи кротко отстрани.

# 402
  • София
Алекс я съсипа, тя не може да му следва мисълта и е в шах 😅

# 403
Много ме кефи Алекс как си вярва, когато реши да говори на някого! На всяка дума си вярва и затова е толкова убедителен. Simple Smile

# 404
  • София
Браво, Алекс!
Малко е Causa perduta , ама ти пробвай. Току-виж мисълта вземе, та дойде в Николетинита глава.

Общи условия

Активация на акаунт