💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 16 189
  • 574
  •   177
Отговори
# 420
  • София
Май не е свършило. Няма промо за утре.
А минахме доволно 22:00 ч.

# 421
Ох, не ми се гледа битка на Калин срещу Алекс. Има още толкова много плява за чистене.

# 422
Сега единствено трябва преди съвета Калин да я грабне на романтична разходка и да не я оставя сама докато не отидат при Ралица.

Цитат
Ох, не ми се гледа битка на Калин срещу Алекс. Има още толкова много плява за чистене.
Вероятно няма да повторят. Изгърмяха си патроните с Ивайло.

# 423
Е и вие сега, и 2 те битки ще спечелят жълтите Wink
В такъв случай на Дино ще се падне привилегията да съобщи на Миро, че го номинират, за да разкара Сапунджиева - по аналогия.

# 424
Как няма да рипне като Миро е енергичен като препикано мушкато
===
Видяхме веднага и каква е разликата когато Миро е при жълтите и 50 годишния Алекс , йай веднага се промени облика на племето .
Да. Замениха Миро с Алекс и племето рипна!

# 425
  • Варна
Вече наистина не се траят жените.
Останаха много малко хора и вече изпъкват някои повече 😃
Докато имаше други дразнители като Гордиенко, Коеджикова, Наталия и т.н. тия не блестяха толкова много, само Радостина не залязва 😁, тя продължава да е лъвицата от блатото 🤣

# 426
  • София
Или Николета ще клекне и ще предаде женската завера по подобие на Силвия Радулова или Безименните ще вземат едната битка, иначе отиваме към сълзлива битка на татко Алекс със синчето Калин.
Ще е тежко, те двамата си станаха доста близки.

# 427
  • В Града на липите
Обаче Алекс си попадна точно на мястото Grinning
Т.е. опасни са тия сценаристи.
В резиденцията му беше доста скучно, подреди си коалицията и цял ден мързелуваше.
Тук обаче може да се вихри на воля.
Николета обаче вече май я е срам да сменя коалиции, че то нейното беше патология.

Някой не спомена ли стриптийз GrinningGrinningGrinning

# 428
Вече си изясних как Алекс има 6 деца. Laughing Жена му сигурно още след второто-третото вече е искала до там, ама той като почне с развиването на тезите и тя си е казала "оф да, може и още едно" Laughing

# 429
  • София
За утре искам една елиминационна капитанска и Траян да изпрати по живо по здраво ПекинА

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 22:32 от Мецани

# 430
Направо ми умря желанието да гледам тази седмица. Не вярвам Николета да се обърне срещу коалицията. Пекин и е взела страха. Единственият вариант да не гледаме най-сърцераздирателната елиминационна битка е да спечелят едната номинационна и Калин да отстреля Сапунджиева.

# 431
Не знам...Не е съвсем загубена каузата с Николета. Можем да пуснем анкета колко от нас биха напуснали женската коалиция след романтична разходка с Калин.
И да видим резултатите процентно.

# 432
  • София
Мен ако Калин ме погледне с тези очи ще гласувам против родната си майка, ама туй тъпичкото не вярвам още да поддаде.

Но съм 100% сигурна, че няма да гледаме Калин срещу Алекс тази седмица. Залагам хонорара на Павел.

# 433
  • София
Дами, ето ви малко пийп шоу Grinning
Нали се чудехте, къде са слип банските от предните сезони. Grinning

# 434
Е и вие сега, и 2 те битки ще спечелят жълтите Wink
В такъв случай на Дино ще се падне привилегията да съобщи на Миро, че го номинират, за да разкара Сапунджиева - по аналогия.

И ще я разкара без проблем....

Общи условия

Активация на акаунт