💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 18 302
  • 605
  •   239
Отговори
# 495
  • София
Хипотетично ако Калин е капитан и печели капитанската.
Ще вземе 50 гроша. Но може да му дадат и някое много силно оръжие с което да обърна играта.
Този път ще откаже храната и с пълно право.

Иначе ако са само 50 гроша (според мен ще е нещо силно) то той ще има 150 гроша, а Алекс 100 гроша. И 2 гласа за капитан (ако е капитан само за битката и без 2 гласа после ще е скандално).
Ще имат общо 8 гласа.
Д-р Пекин, Радостина и Николета имат общо 10 гласа.
Няма да стигне. Или Калин трябва да вземе 200 гроша или оръжие. Simple Smile За да има обрат.

# 496
Наблюдения от днес.Ръждавичка от 4 елемента обърка 3. На люлката щеше да се пребие, на гъбките сгреши не един път, на варелите падна. Това ли е комплексната супер силна Ръждавичка.Знам, че сега ще изкараш от девет дерета вода защо е станало така, но фактите са си факти.А и Ръждавичка след толкова време на резиденция не е същата като в началото.

За люлката Ръждавичка няма НИКАКВА вина. Нищо не сбърка, просто мрежата явно е провиснала вече и тя имаше малшанса да чака удара точно над гредата. Това си е изцяло вина на продукцията, да си стегнат мрежите.

# 497
  • София
Е как какво е направила Ръждавичка? Коалира се с Миро, за да изгони Чикагото, така както се коалира с двете кухи лейки, за да изгони Лапунов. Лапунов е Феномен! Чикагото е Феномен! И ако Продукцията не го
 беше прецакала, заради саможертавата, която направи, а именно - да освободи племето от една котва - поредната “силна” жена, то изобщо нямаше да попадне в Лечителите.

# 498
Не те просто искаха мъж срещу мъж да се изправи. Те 4-те жени са си заедно
Номинирали Калин, за да отстрани Иво - каза Миро -мекотелото 😁
Той понеже е достоен не отива той да отстранява Иво, трябва Калин да отиде 😃
Миро е под дъното и той. Как само се усука -всички значи номинирали Ивайло, за да го махнат. И че Калин им беше противник не посмя да каже. И от думите го страх, какво да говорим за игрите. По-жалък победител историята наистина няма да познава за всички сезони на този формат.

# 499
  • Варна
Няма такъв вариант според мен.
Къде я видяхте тази коалиция? Сапунджиева за мен е на 90% на номинация при съвет.

От Ф4 няма никой вече, какво пак Ръждавичка ви е виновна?
Тя е лоялна само към Калин и Александър.
И сега към Траян, с които са по-близки, защото идват от Фифо.
Къде остана Чикагото .Оригинален син.Как рева за него не знам помниш ли,а сега ще придърпва фикуса -дроб Мирослава Не я разбирам.Обсолютно глупава игра.И с нея тя е пътник.
Ами ние не виждаме всичко, но според мен Чикагото нищо не го интересува освен да виси в Резиденцията и да пие бира.
И Ръждата го е разбрала, че вече е загуба кауза
Затова и искат  се коалират с Мирослав

# 500
  • София
Наблюдения от днес.Ръждавичка от 4 елемента обърка 3. На люлката щеше да се пребие, на гъбките сгреши не един път, на варелите падна. Това ли е комплексната супер силна Ръждавичка.Знам, че сега ще изкараш от девет дерета вода защо е станало така, но фактите са си факти.А и Ръждавичка след толкова време на резиденция не е същата като в началото.

Нищо не е объркала. Грешките и са следствие на удара, който е изцяло по вина на продукцията.
Тази люлка е взимала много жертви през сезоните.
Смятай след зверски удар и уплах и при тези 3 грешки, които изтъкваш пак финишира преди Пекин.
Толкоз по темата.

Иначе в миналото Ръждавичка летеше по това трасе. Може и след толкова много резиденции да е една идея по-тромавка.

# 501
Догодина ако може без жени. Мъка е да ги гледаш… Мъкааа.
Изключение правят само Ръждавичка и Сапунджиева.
Е как Сапунджиева , тя не може да мине гъбките.
[/quote
Друг път си ги минава без проблем

# 502
Няма такъв вариант според мен.
Къде я видяхте тази коалиция? Сапунджиева за мен е на 90% на номинация при съвет.

От Ф4 няма никой вече, какво пак Ръждавичка ви е виновна?
Тя е лоялна само към Калин и Александър.
И сега към Траян, с които са по-близки, защото идват от Фифо.
Къде остана Чикагото .Оригинален син.Как рева за него не знам помниш ли,а сега ще придърпва фикуса -дроб Мирослава Не я разбирам.Обсолютно глупава игра.И с нея тя е пътник.
Ами ние не виждаме всичко, но според мен Чикагото нищо не го интересува освен да виси в Резиденцията и да пие бира.
И Ръждата го е разбрала, че вече е загуба кауза
Затова и искат  се коалират с Мирослав
С Фикуса женчо? Има логика.Време е другата силна жена да го добута до финал и там да е със свежи сили и да бие изморения Калин примерно който всяка седмица ходи на битки .Все пак тоя дроб Мирослав  си каза че е на финал.По сигурен човек за 7 сезона да говори че е финалист до сега не е имало.

# 503
Тук гледам, Миро бива оправдаван, че гладувал на изолатора и е изнемощял. А Пекин? Ми тя се свърши, няма нищо общо с това, което беше в началото. Ръждавичка ако беше стояла толкова на изолатора, щеше да ореве света, беше една седмица и не спря да реве. Пекин е много по-устойчива психически, а вече започвам да мисля, и физически. Това което и изсипаха на нея просто... И тя всеки път се адаптира.

# 504
  • Някъде там...
От цялата работа накрая да не се озове тя на елиминация... Остана сама, буквално сред чужди. Само Траян й е една идея по-близък. Добре, че има анулет.
Това племе вече не е Феномени. И атмосферата се промени. Май пожълтях.

# 505
Когато Миро каза, че са номинирали Калин и Ръждавичка му се издразни, защо после искат да го придърпат? Той не им трябва.

# 506
  • София
Чикагото мисли само за наденицата и бирата и не мисли изобщо стратегически. Това че на него не му пука не значи, че и на останалите не трябва да им пука.
Това е социален формат, има коалиции и т.н.
Той е пасивен и си е казал, не ми пука и да ме номинират ще се върна. Уважавам това, но това не значи, че всички трябва да мислят като него.
Ако ще обвинявате Ръждавичка, защо не обвинявате Траян и Дино, че те директно ще си го предадат. Нали си бяха тройка НЕкоалиция.
Ама на все Ръждавичка е виновната. Двоен аршин отвсякъде.

И къде я видяхте тази коалиция? Нека първо стане факт и тогава ще коментираме.

# 507
Толкова врътки в полза на тоя и оня, че вече е адски прекалено. Горчи. Аман! Ще ме откажат наистина.

# 508
Сапунджиева се тресе от злоба срещу Ръждавичка, а не видим сама себе си. СМЕХ
Ръждавичка на един крак ще ги бие всичките жени на почивка.
Не е вярно, просто каза че не трябва да мисли как да бие Пекин, а да спечели територията и можеше смяна да поиска

# 509
Д-р Шанхай бързо направи схемата. Пресметна, че им трябва да спечелят едната елиминационна, а на другата да загубят, за да се пусне тя, защото е убедена, че Сапунджиева ще е срещу нея. И най-вероятно така и ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт