💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 15 941
  • 570
  •   183
Отговори
# 480
Не те просто искаха мъж срещу мъж да се изправи. Те 4-те жени са си заедно
Номинирали Калин, за да отстрани Иво - каза Миро -мекотелото 😁
Той понеже е достоен не отива той да отстранява Иво, трябва Калин да отиде 😃

# 481
  • София
И аз ще задраскам Дино, Траян и Ръждавичка,  ако придърпат Мирослаб в коалиция.

Ръждавичка, почва да дълбае  по дъното. Разби Ф4 с изгонването на Лапунов, “плака” за Чикагото, а сега иска да придърпа фикуса, за да елиминира феномен от самото начало като Чикагото. WTF

# 482
Тая безмозъчна женска коалиция изобщо нямаше да я има вече, ако продукцията не беше разпънала  ОГРОМЕН чадър върху нея. То не е пожизнено капитанство с 2 гласа, имунитети, прехвърлят им феномени за бушони, до колкото разбирам от промото явно утре няма да ходи Пекин на капитанската, е колко още?
 Гледат ми се жени на финала, ама силни жени, с мисъл в главата, а не пешките на продукцията, които рецитират на синхрони едно към едно планирания сценарий за “великата” женска коалиция. И Пекин е трагедия на трасе, само една Ръждавичка остана.

# 483
В промото нали дадоха Пекин как намира един свитък в изолатора.Може там да и казват ,че трябва да предаде щафетата.

# 484
  • Варна
Според мен са сменили капитана. Калин ще се бие срещу Траян.
Обаче наградата е само 50 гроша и няма да стигне. Няма да промени нищо.
Ами нали има и пазарлъци . Ей на Чикагото 200 ли 250 ли му бяха предложили?
Пък и може някоя томахавка да извадят от пясъка
В промото нали дадоха Пекин как намира един свитък в изолатора.Може там да и казват ,че трябва да предаде щафетата.
Да, оттам се усетих и аз и като видях Траян без жилетка и не показаха другия капитан който беше на битката

# 485
Сега пък за лъвици се самоопределиха трите патки. Видяла жабата... в този случай буквално. Не зная какво се случва за месец, но подобно безсрамие не се формира така лесно -то си е в човека. Степента на наглост буквално удря тавана. Толкова е грозно, че се насилвам вече да гледам, като съм се хванала на хорото. Гледката на устните на Пекин с висящата простотия отгоре ме прави нервна спрямо живота у нас изобщо. Тръпки да те побият от гнусотия!

# 486
  • София
Няма такъв вариант според мен.
Къде я видяхте тази коалиция? Сапунджиева за мен е на 90% на номинация при съвет.

От Ф4 няма никой вече, какво пак Ръждавичка ви е виновна?
Тя е лоялна само към Калин и Александър.
И сега към Траян, с които са по-близки, защото идват от Фифо.

# 487
Представете си.
Жените: ,,много сме силни, мъжете ги е страх от нас, нямаме бутане".
Утре в писмото: ,,Пекин, на този етап от играта, играчите трябва да могат да правят всичко, а ти падна от гъбките и от стената, разжалвана си позорно като капитан. Само Калин не се издъни на вчерашната битка, той става служебно капитан на безименните. Калин, арената те очаква."
Силните жени ликуват, че няма да ходят те. Grinning

# 488
Аз противно на всички продължавам да смятам, че Николета никак не е глупава. Алекс няма шанс да я обърне в тази ситуация, но ако балансът в племето се промени тя веднагически ще размисли. Затова и ще сменят капитаните, за да я побутнат, а ако и това не помогне, ще дадат имунитет на Алекс.

# 489
Вече няколко пъти чета как Ръждавичка щяла да бие Чикагото. Който беше на изолатора, отслабнал и с жилетка в битката. Е,не го би! Явно това е планът на продукцията,за  да спечели жена в сезона -силните играчи да си отвисят на блато и изолатор и после да ги товарят с жилетки.
Не знаем как би се справила Ръждавичка в обратната ситуация, тя почти целия сезон го изкара в резиденцията. Да не говорим,че го има и другия момент - много от участниците не издържат психически и рухват.
Да,силна е. Но чак пък най-силната жена досега...За разлика от нея Пекин е доста по-стабилна психически и физически. На арената говори доста по-малко от нея.

Д-р Пекин е слаба на трасе или хайде не слаба, но едно средно ниво. Нищо особено.
С много грепшки. Минава с много мъка и бавно халки и стени. Няма добра силова издръжливост.
И това са наблюдения от племето на Лечителите, където бяха добре.
Не сега дето е на глад режим.

Наблюдения от днес.Ръждавичка от 4 елемента обърка 3. На люлката щеше да се пребие, на гъбките сгреши не един път, на варелите падна. Това ли е комплексната супер силна Ръждавичка.Знам, че сега ще изкараш от девет дерета вода защо е станало така, но фактите са си факти.А и Ръждавичка след толкова време на резиденция не е същата като в началото.

# 490
Добре, де, защо казвате АКО има 2 гласа капитана, нали капитана ИМА 2 гаса

# 491
Няма такъв вариант според мен.
Къде я видяхте тази коалиция? Сапунджиева за мен е на 90% на номинация при съвет.

От Ф4 няма никой вече, какво пак Ръждавичка ви е виновна?
Тя е лоялна само към Калин и Александър.
И сега към Траян, с които са по-близки, защото идват от Фифо.
Къде остана Чикагото .Оригинален син.Как рева за него не знам помниш ли,а сега ще придърпва фикуса -дроб Мирослава Не я разбирам.Обсолютно глупава игра.И с нея тя е пътник.

# 492
  • Някъде там...
Ето го шанса на Алекс и Калин. В капитанската въобще на показаха Пекин, което значи че се е сменила с някой. И ако той победи Траян и си вземе грошовете, вече се обръщат гласовете.
Само дето той сигурно ще вземе храната. Или предимство за битката.

# 493
Пекин ще има право да изпрати някой друг на капитанска, но не и да предаде капитанството. Според мен е това.
И ще започнат- ама то капитан на сините е Траян, много е силен, а аз съм изнемощяла, моле те, Калинчо, иди ти.

# 494
  • В Града на липите
Ако Калин спечели, няма да вземе грошове сигурно, а смяна на локацията. Ще разчитат на двата гласа на капитана.
Всъщност ние не знаем кой от двамата ще се бие срещу Траян.

Общи условия

Активация на акаунт