💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 16 189
  • 574
  •   171
Отговори
# 540
  • София
Какви схеми сега са измислили тези гадове? Ще пращат Калинчо на капитанска вместо ПекинА? Ако пък капитанската е елиминационна, думи нямам!

# 541
На мен ми направи нещо друго впечатение - Сапунджиева НЕ БЕШЕ изненадана от размяната. Както и Пекин се издаде, че знае какво става при нея. Според мен те контактуват някак извън камера.

И друго се зачудих - какво точно се очаква да стане като извикат и изтипосат Николета, Калин и Алекс пред камера.? Нали после Пекин и Жабката ще знаят, че този разговор е бил факт, а и къде да бъдат - вътре в изолатора, чуващи всичко.  Доста нескопосана постановка как видиш ли "обработват" Николета!

# 542
Пекин си свърши работата, а именно да пази Мирка. Предаде го вече на силното племе, да хапне на резиденция.
Сините имат боен вик, имат табела с име, но не са никакви Феномени. Жалко.
А от другата страна гледам Калин и Алекс - нито яли от бензиностанция, нито яли баничка, мислещи и силни, но наказани без име, без вик.
Мирка много бързо изкупи вината си. Че и се кокорижи на резиденция. Чака си вече обещания финал и уговорената позиция.

# 543
Хубава битка.

Само се чудя, ПекинА за колко силна се има?
Иска да елиминира Сапунджиева и да вземе грошове. Дано пратят Рада.

Алекс започна да им намества чакрите. Браво.

# 544
  • софия
Пекин защо е толкова бясна на промото?
Калин - " никой не смее да каже нещо"
Пекин -"аз мрънкам от сутринта".
Това само заради смяната на капитан ли?
Тия разменени реплики между Калин и Пекин някак не ми звучат да са, щото Калин е станал капитан?
Да няма още някаква драма утре? Thinking

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 00:08 от freespirit

# 545
Пекин вярно върти все едно и също.  Става скучно. Изцедиха макса на женската коалиция, ще сменяме плочата.
Тъкмо наслагахме Траян финалист, сега се притесних за него.
Много го похвалиха днес, утре да не го порежат с елиминация?
Сигурна бях и аз че няма да е елиминационна капитанската, ама се чудя сега. С един куршум два заека - отпаднал играч и смяна на капитанство при жълтите.
Даже може и на Алекс да го дадат.

Ръждето Blue Heart се радвам че е добре, но ми остават притесненията. Дано не и попречи контузията. Ще се види в следващата битка как е. Мъчно ми стана, че остана сама. Тя е боец, ще се справи, дано се съберат тримата феномени в обединеното.

Сапунджиева, много жалко. Влезе с такава заявка. И  преса Grinning . Нищо не показа- на арената средна хубост, характер - нула.
Изпадна в изолация, изговори куп глупости и днес. Разбираемо донякъде, тя е постоянно в защитна позиция. Жалко за Деската, но е фикус номер 2.

Знаех си ме може да се  разчита на Алекс Grinning
Тренировки, мотивиращи речи, провокации - за пет минути завъртя егати оборотите. Grinning
И успя да ядоса ПекинА- доволно злорадствам Grinning

Играта вярно беше за жълтите.
Дали не се издъни неочаквано Алекс?
Всъщност няма значение. И да бяха спечелили днес резиденция, пак трябваше да направят принудителни промени. Капитан, гласове и т.н.
Напротив Сапунджиева се справя добре на арената, само днес малко се забави

# 546
  • В Града на липите
Сигурно Алекс й е стопил лагерите с дърдорене GrinningGrinningGrinning

# 547
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Траян също ли имаше нестатична част? Странно, нали идеята на сложените части е, че са на мястото си, а само другите трябва да се наредят.
Върнах си го, защото и аз проспах момента с тази част и какво точно се случи. Значи тя си беше нестатична, Алекс я извади от сандъка заедно с другите и беше първата, която просто сложи до статичните. И явно след това я е забравил. Решил е, че е от статичните и изобщо не я пипна повече.
Много ме е яд, това им изяде главите! Държа го лично отговорен, че МиркА е на Резиденция и трябваше да му гледаме жалкото изпълнение и прехласване пред хладилника. На мен лично ми дойде в повече. И защо, по дяволите, се държи, все едно финалът му е обещан? Може би наистина е. Frowning1
Единствената ми утеха е, че жълтите "лъвички" са отново на Изолатора, хак им е!
Пекин как си надъхваше коалицийката, да не би някоя овчичка да се отклони от правия път. Аз много се надявах Тъполетка да се прегрупира, но може би ще й е неудобно вече, дори да иска. Ралица нали на последния съвет им подсказа лекичко да се замислят как би изглеждало на зрителите това, което правят.
Много ми харесва Алекс как ги подкара по домова книга, без да губи секунда. Ще им скъса нервичките на трите клявки с лекота. Joy

# 548
  • софия
Сигурно Алекс й е стопил лагерите от приказки GrinningGrinningGrinning
 Joy
Феноменален Blue Heart Grinning

Ха, ама те всички останали в играта са минали през Феномените.
Само ПекинА  - не. Joy
Да вземат да я посинят и нея последната седмица - бива ли такава дискриминация Joy
Ръждето все ще я изтърпи три дни... Joy

# 549
  • Някъде там...
Много искам за финалната седмица да си им върнат сините екипи на Калин и Алекс. Дразни ме този жълт екип със зачертано име. Много ме дразни. Искам си феноменалното синьо.

# 550
И аз така, Жабче. На Калин всичко му отива, но най си му подхожда синьото 💙. Алекс дори още не мога да го възприема с жълтия екип. Тотално не са на мястото си.
Reina, благодаря ти много! Да, наистина, тъпа грешка, но се случва в бързината. Радвам се поне, че трите грации, преливащи от сила, ще се убеждават колко са опасни на изолатора.

# 551
От цялата работа накрая да не се озове тя на елиминация... Остана сама, буквално сред чужди. Само Траян й е една идея по-близък. Добре, че има анулет.
Това племе вече не е Феномени. И атмосферата се промени. Май пожълтях.
Мдаа, някак не мога да си представя оригиналните Феномени, забавляващи се с танци по гащи на масата.

# 552
Попаднах на нещо готино и мило и ще го споделя ТУК!
Днес ФБ ми предложи за приятел Симеон Ръждавички! /Предполагам, че скоро ще предлага за приятели и всеки с който сме се разминали в Кауфланд/ та разгледах профила на господина. Simple Smile Това е видимо бащата на Ръждавичка!
Ами, че този профил прелива от таткова обич и гордост с хубавото му и постигащо победи момиче от дребосче, че до сега. Усмихна ме!Ако решите - потърсете го и се усмихнете и вие!
И без хейт моля! Това е един горд татко, вероятно готов да извие вратлето на всеки погледнал накриво момиченцето му! Евала!

# 553
Много се смях с вас тази вечер, чак сега успях да прочета всичко хахаха

Някак спокойно ми стана, че Калинката не е сам при харпиите - хареса ми как избра кой да си вземе, този който му е най-близък. И днес летя по арената - без значение какво ще стане на финал...Калине, това е твоя сезон 7 - Сезона на Калин! Blue Heart

Капитанската няма да е елиминационна, нали се чува гласа на Павел, за грошове или нещо за племето ще избира победителят.

Пекин я питаха: "Само мъжете ли са на пангара?" Два пъти я питаха, тя уж не отговаря ама всъщност отговори. Спират й кранчето , защото наглостта й става пословична и тези топ силни жени дето закотвят племето си в битките , правят вече и самата Продукция на посмешище. Trollface

Мирослаб пред хладилника го пусна анестезията и почна да се издава кой къде му е обещал да стигне, ама поне е на резиденция - оцелявай там, Мирка, прави се на болен ако трябва, но да издържиш до финал, щото пуснахме фалшив слух, че си ти - па ти да вземеш така да оцапаш екранния си образ значи, хич не е достоверно.

Тръгнаха си стожерите на морала и сплотеността във Феномените - Калин, Лапунов и Алекс, и последния син Чикагото поведе хорото по гащи  на масата - дай две бири и музиката да свири. Notes Ръждавичка е в шок, че Алекс е пратен в гнездото на осите, Калин е под обстрел, а тя остава сама в Резиденцията.

Латино сериал отвсякъде - помните ли, как си говорихме, че Продукцията няма да остави толкова сплотено племе до края - успяха да ги разкъсат.

Но здрави, силни, сплотени е зов, който е доста зареден от оригиналните Феномени и дълго ще се помни и след сезона на Калин. Blue Heart

# 554
Никого не бих тръгнала да хейтя из фейсбук. Сигурно е горд с дъщеря си, не може да се отрече, че физически се представя блестящо. Но така и не можах да я харесам като човек и образ в игрите. Има още доста да поработи върху себе си.

Общи условия

Активация на акаунт