💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 17 515
  • 587
  •   207
Отговори
# 570
  • някъде другаде
Само тази седмица да не са номинирани Алекс и Калин. Искам да номинират вече Сапунджиева и да я отстранят. Снощи сто пъти повтори , че е трябвало Ръждавичка да поиска смяна , тя била готова да я смени. Каква смяна , тя едва мина гъбките и стената.

# 571
Пекин относно Ники която сменя коалициите:
- Ма тя Никито ще държи
Ники:
-Така е - обещала съм, този път...

Симона:
-Трябва пак да стискаме палци и да четем молитви

Ники се олива на гъбките, защо я пуснаха първа???

Павел за Деси:
-Ох как се пльосна напомня ми на Наско Сираков, знаете златните години на бг футбол.

Дино:
-Давай Чикаге!

Павел за Алекс:
- Той е пример за еволюция

Павел:
-Този пъзел е подходящ за деца - 7-8 годишни

Дино:
-Миро се ослушва явно не му е готино да каже че е бил с Пекин в коалиция, но то се разбра!

Пекин:
 - Алекс имаше прекалено много време, Траян го реди тоя пъзел сумати време.
Тоест каква е логиката - че Траян като е почнал първи, значи е логично да загуби?

Глуполета в нейния стил веднага отиде и изкльопа какво какво ѝ говори Алекс.
-Много странно нещо каза -- че сме искали да изчистваме силните мъже!
Пекин:
-Егати манипулацията!
(диви викове пред телевизорите и хвърляния на тежки предмети)

# 572
  • Някъде там...

# 573
Коя е слабата страна на твоята приятелка?

# 574
Не сте изкоментирали репликата на Мирка в резиденцията "Ивайло беше сам срещу всички". Някой беше забелязал наскоро, че Мира използва винаги този похват: Калин е номиниран, играта беше загубена, Ивайло е сам срещу всички. А не: ние номинирахме Калин, ние загубихме играта, ние бяхме срещу Ивайло. Така вербално сваля вината от себе си. Един вид те нещата така си се случват. И не, фикус! Ивайло не беше сам срещу всички!!! Не се опитвай да го изкараш лошия в случая, ти подмолно същественце! Дори и вътре вече ви разбраха какви сте ти, Пекин и компания, а зрителите... усещаш я народната любов вече... и пак, ако чуя как не бил ял... Rage га яде от на Томи торбичката, добре ти беше. Жив да го ожалиш Мирко, ама да злобее и да е гаден има сили.. много съм погнусена от този човек.

# 575
  • Някъде там...
Интересното е, че и едитът му не е геройски на Миро. То сигурно няма и какво да покажат... Жалък е. Контрастът с Калин е много ярък.

# 576
Мирослав не ме интересува какви качества ще показва от тук нататък.За мен е мижитурка и няма връщане назад.А имаше шанс поне малко да бъде харесван .

# 577
Тук гледам, Миро бива оправдаван, че гладувал на изолатора и е изнемощял. А Пекин? Ми тя се свърши, няма нищо общо с това, което беше в началото. Ръждавичка ако беше стояла толкова на изолатора, щеше да ореве света, беше една седмица и не спря да реве. Пекин е много по-устойчива психически, а вече започвам да мисля, и физически. Това което и изсипаха на нея просто... И тя всеки път се адаптира.

АКО е велика дума.
Едната е на +30 години и работила с психично болни психопати. Другата е на 23 г.
Кой мислиш е по-силен психически?
Първият път е най-труден, след това малко или много свикваш. Първоначално е културен шок, след това мозъка се адаптира. Няма как да гадаем какво би се случило АКО.
Има очевидни факти и те са: Д-р Пекин е по-добра стратегически и на директни физически сблъсъци.
Ръждавичка е по-добра социално и на всякакви други битки.
Факт е, че Пекин не е яла и не е спала като хората, от дълго време, тук няма АКО. Основно това ми беше акцентът,защото Мирко е оправдаван за същото. За мен Пекин е изнемощяла от дългия глад.

# 578
  • София
Мисля, че коалицията на Пекин се изчерпа - Мирка вече е в резиденцията и папка. Пък и в нови коалиции ще влиза. Нали трябва да го избутат. Колкото и добре да е на терен, вече няма как да си излъска образа. Довечера ще има мъж капитан при безименните, надявам се не само за битката.
Какви бяха тези танци от Чикагото?! 😁
Няма го Алекс и реши да се раздаде. Реално Симона е последният истински феномен в това племе. Даже Калин го усети, точно преди битката. Донякъде Алекс постигна целта си с Тъполета. Хем им разклати дружинката, хем им пусна мухата за предателството на Сапунджиева.

# 579
  • Bayern
Пекин за Николета:
Цитат
"Тя няма как да смени тази коалиция, защото тя е много силна, а ние двете с Радостина сме много доминантни жени и мисля, че няма как да се отдели от нас!"
Настръхна ли ви косата? Simple Smile
Sweat Smile  и аз съм я забелязала как професионално ги обработва. Много добър манипулатор е Др. Пекин

# 580
Ако си мислехме до момента, че Пекин е галеницата на продукцията, вече се видя, че това е Мирослав. Само той спечели от рокадата - отиде да се наяде и да възвърне сили. Там съвсем удобно ще си се скатава - има други трима силни мъже да се изявяват. В същото време Калин беше изтръгнат от хубавата среда, която сам си осигури, за да ходи при трите харпии, които успяват да изпият енергията на всеки. Щом човек като Калин за седмица каза, че му е все тая и не му се играе, на Ивайло медал трябва да дадат. Сега ще им изнася битките, ще се скапе от игри всеки ден - и капитански и елиминации и на финалната седмица единият гладен и преуморен, другият сит и наспан. Толкова са неприятни Радостина, Пекин и Николета, че направо не знам как може да имат фенове. То едно положително качество не виждаш у тях - в игрите никакви ги няма, нагли, лицемерни, безочливи, самочувствие без покритие, не спряха да критикуват другите. Само това са показали на екран. За Пекин има обяснение защо вече я няма на трасето - тя изнемощя от глад. Обаче Радка и Николета толкова си могат. Особено първата няма силен елемент или момент. Доста заплашително прозвуча от устата на Пекин как този път Николета няма да смени коалициите, защото двете с Радка са много доминантни. А тя милата руса девойка мислеше, че Ивайло я заплашвал. Joy Да видим сега Калин като е с два гласа дали Никиту няма да се затича към него.
Един свеж момент имаше снощи и това беше Чикаго стриптийз. JoyJoyJoy Присетих и се и за Алекса и слипа.

# 581
Ужасна е тая Пекня. Забелязахте ли Ръждавичка като се контузи как първо я изблъска на гъбките с фразата: "Може ли да мина", докато момичето се превива, че после Павел като спря играта, се втурна като милосърдна сестра да я утешава.

Не знам, все си казвам да не трупам злоба към определени участници, защото сигурно 90% от това, което гледаме, е сценарий, ама на някои просто им идват от вътре злобата, нахалството и простотията. Яд ме е на Алекс, че не се справи, защото сега ще го разкъсат хиените. Лъвици, ама друг път...
За Николета нямам думи...как само ходи да им снася. Тя сега е спокойна с тези саби, които крие, но ще ме изкефи да ги използва в момент, в който спасявайки се, да прати Пекин на елиминация.

# 582
  • София
Харесва ми как почти всички решихме, че на 100% Калин ще ходи на капитанска и не допускаме вариант да не спечели, като обсъждаме какви облаги може да вземе. Ако спечели, защото според мен Траян също е доста добър, много се надявам да си вземе лично предимство. Макар че какъвто е добричък и все мисли за племето, може да се подхлъзне там, освен ако продукцията не го насочи в правилната посока, както предполагам са го насочили да праща Мирка на захранване.

Аз много силно подозирам, че няма да е изцяло предадено капитанството, а ще важи само за битката. Все пак Пекин трябва да си кътка двата гласа. И да ще бъде скандално, но също толкова скандално беше Пекин да получи имунитет при преместването, а Калин не и видяхме какво стана.

# 583
Калин само да посмее да спечели и да занесе храна на змиите и ще ме ядоса много. Сега е момента при победа да си поиска поне 100 гроша и с Алекс да ударят по жените.
А Ръждавичка все повече я виждам как ще отпадне от Пекин. Толкова е нахъсана да я бие, че се хвърля неразумно, хаотично, прави грешки. Само малко да захранят Пекин и ще има драматичен женски двубой.

# 584
Много удобно се покри факта, че Мирослав се е хранил и то добре от пазара на Томи. Стига с тия мантри колко е гладен и немощен. Много си е добре. Я, как припка на арената, катери се, хвалят го, нищо, че Калин го настигна и почти изравни. Ама къде е Калин, къде е Миро богопомазний.......
Rage

Общи условия

Активация на акаунт