💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 893
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 585
Калин само да посмее да спечели и да занесе храна на змиите и ще ме ядоса много. Сега е момента при победа да си поиска поне 100 гроша и с Алекс да ударят по жените.
А Ръждавичка все повече я виждам как ще отпадне от Пекин. Толкова е нахъсана да я бие, че се хвърля неразумно, хаотично, прави грешки. Само малко да захранят Пекин и ще има драматичен женски двубой.

Първо не се знае кого ще изпрати, но аз залагам на Калин.

Но ако изпрати Алекс битката ще е обречена. Траян е тренирал при Фифо. Подготвен е. Алекс ще загуби битката. По-възрастен е, не е толкова пластичен и леко тромав.

Ако изпрати Калин - ще стане интересна битка. Тук съм на кантар кой ще спечели - единият е ходил на професионален треньор и е гледал игрите в детайли, а другият не е гледал ни един епизод, не познава игрите, не познава пъзелите и се адаптира според условията. Това е разковничето за днешната битка. Ако изпратят Калин съм на 60% победа за Траян и 40% победа за Калин.

Дори Калин да загуби поне ще гледаме епична битка между двамата най-силни мъже според мен и ще се получи красиво за нас - феновете.

Една вметка ще направя за фикуса МиркА. Той също не е тренирал при професионални треньори, но за разлика от Калин той е гледал Игрите в детайли и знае как да стигне до този етап от игрите - да се скатава и да бъде фикус.
Дяволо за него е прав, наистина е добър на терен, но е според интереса.

#СезонанаКалин#!

# 586
  • Някъде там...
Калин е на битка довечера. В промото има подсказка.

Беше ми интересно да прочета тази статия, за бащата на Калин. Има защо момчето да е толкова харизматично и добро. Има добър пример.

"Няма значение колко върхове си качил, по-важно е да възпиташ и оставиш добри хора след себе си."

https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2006/12/07/298664_istorii_ot_visokoto/

# 587
  • В Града на липите
Миро се видя отдавна, че може:) в този ред на мисли...Мислех си много по въпроса колко може да ми се обърне мнението за него – ами стигнах до извода, че няма абсолютно никакво значение какво ще покаже оттук нататък на арената.
На Миро днес сякаш крила му поникнаха 🦋
Да, то си беше ясно че има качества на арената и е пъргав. Но все тая. Не крила, смелост и доблест трябва да му поникнат, за да замаже и 1/100на от безхарактерното си и страхливо поведение. И не е заради това, че е ял от на Томи храната. Чикагото, Траян и Дино също ги хванаха, но отдавна забравихме. Начинът, по който се измъкна от ситуацията, е отражение на цялостното му представяне досега. Жените се държат къде по-достойно от него. Поне си държат на смешната коалиция, а него го досрамя да си признае, че се е крил зад полата на Пекин. Ами то си е за срам, като се замисля.
Чудя се дали Калин щеше да нареди пъзела снощи по-бързо от Траян. Grinning Много ми е интересно да го наблюдавам как се адаптира. И само си представям какъв противник щеше да бъде, ако беше гледал някой сезон на Игрите. Довечера, ако той е срещу Траян, и ще залагаме, залагам на него. 60/40 Sweat Smile

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 09:17 от hrissi_sz

# 588
Има очевидни факти и те са: Д-р Пекин е по-добра стратегически и на директни физически сблъсъци.
Ръждавичка е по-добра социално и на всякакви други битки.

По второто не мога да се съглася.  Какво точно и е доброто на социалната игра на Симона?
Това което аз виждам е, че по-скоро я търпят отколкото да я обичат. Търпят я от уважение, че е силна в битките.
Но си е нервиращ фактор. Не си личи много защото откара много резиденции. Но на изолатора ѝ пролича.

Да -- справя се впечатляващо в битките, ама на фона на другите. А иначе с това телосложение не виждам какви чудеса може да се очакват от нея, сравнена примерно с другата ти любимка, Силвия - която изглежда къде, къде  по-атлетично.

# 589
И другият виц вчера - Ралица сочи колко от феномените са били лечители Joy
Ами тя явно забрави, че Траян и Чикагото са си феномени. Особено втория никога не е забравял синьото племе. Мирослав беше завоевател. Само Дино е оригинален лечител.
Феномени напред!

# 590
Беше ми интересно да прочета тази статия, за бащата на Калин. Има защо момчето да е толкова харизматично и добро. Има добър пример.

"Няма значение колко върхове си качил, по-важно е да възпиташ и оставиш добри хора след себе си."

https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2006/12/07/298664_istorii_ot_visokoto/

Статията от 2006 год е топ. Настръхнах като чета. Калин и брат му Момчил явно са възпитани от много добри хора със страхотно виждане за живота. То на Калин му и личи. Просто е страхотен. Дали ще победи или няма да победи в този сезон той, за мен той е победител. Планината и пещерата са го научили да бъде толкова гъвкав и адаптивен. Да не е злобен. Да приема нещата такива, каквито са.
С право се твърди, че това е #СезонанаКалин#! Един от най-добрите (да не кажа най-добрият) пример за младото поколение - мислещ, смел, адаптивен и над нещата. Каквото и да напиша за него все ще е малко. Великолепен е.

# 591
  • В Града на липите
Снощи Калин толкова бързо прелетя бос по арената, че в един момент сякаш гледах Лапунката. Grinning

# 592
  • София

Качих клипчето във Фейсбук, ама тук не ми дава. В 21:13ч е.
От вчера съм шокирана.
Втрещена!
Сащисана!
Изумена!
Даже през нощта умувах и тази сутрин реших да върна предаването и да снимам.
Значи, коалиции, отстраняване на силни играчи, за да минеш между капките и да ти е по-лесно напред някакси го разбирам, Не го одобрявам разбира се, то аз изначално не бих била в такова предаване, обаче състезател, макар и от другия отбор, жена се превива от болка, а ти не само, че не спираш да я попиташ как е, ами  я ИЗБУТВАШ, за да вървиш по-напред,,
Аз, аз... такова падение на човешкия дух не мога и да си представя!
И не, не съм фен на Ръждавичка (най-вече откакто среса косата на Лапунов с идеята да не се върне и след това потупването с ръцете), но аз по принцип не съм особен кой знае какъв фен на предаването. Може би Калин подкрепям, заради непукизма му и, че е отишъл за приключението и каквото стане. Но, дори мога да приема миналоседмичните му номинации, защото политиката е такава. Пак казвам, глупава стратегия е, по-логично е да стоиш около силните да те избутат и накрая в индивидуалната фаза вече да обърнеш, но да кажем така разбираш нещата,. Обаче, да изръчкаш човек, превиващ се от болка, не дори да спреш и да играеш fairРlay е просто...
Не дъно. Под дъното!

# 593

Качих клипчето във Фейсбук, ама тук не ми дава. В 21:13ч е.
От вчера съм шокирана.
Втрещена!
Сащисана!
Изумена!
Даже през нощта умувах и тази сутрин реших да върна предаването и да снимам.
Значи, коалиции, отстраняване на силни играчи, за да минеш между капките и да ти е по-лесно напред някакси го разбирам, Не го одобрявам разбира се, то аз изначално не бих била в такова предаване, обаче състезател, макар и от другия отбор, жена се превива от болка, а ти не само, че не спираш да я попиташ как е, ами  я ИЗБУТВАШ, за да вървиш по-напред,,
Аз, аз... такова падение на човешкия дух не мога и да си представя!
И не, не съм фен на Ръждавичка (най-вече откакто среса косата на Лапунов с идеята да не се върне и след това потупването с ръцете), но аз по принцип не съм особен кой знае какъв фен на предаването. Може би Калин подкрепям, заради непукизма му и, че е отишъл за приключението и каквото стане. Но, дори мога да приема миналоседмичните му номинации, защото политиката е такава. Пак казвам, глупава стратегия е, по-логично е да стоиш около силните да те избутат и накрая в индивидуалната фаза вече да обърнеш, но да кажем така разбираш нещата,. Обаче, да изръчкаш човек, превиващ се от болка, не дори да спреш и да играеш fairРlay е просто...
Не дъно. Под дъното!

При това, Дъното е лекар. Хипократова клетва, туй-онуй явно не важи за нея.

# 594
Аз продължавам да си мисля, че Калин направи грешка с Алекс. Няма да му помогне, за да спечелят и двете номинационни битки и има голяма вероятност да се наложи да се изправи срещу него на елиминация. Или пък при една само загуба, Алекс да отиде сам. Двама срещу трите грации, които са и бъкани с грошове и саби. Николета няма да смени коалицията този път. На нейно място и аз не бих го направила. На финала са вече, в момента е в печелившата тройка и дори не е последната дупка там, защото си има саби.
Единственото положително е, че Алекс ще лази по нервите на жените няколко дни. Бях забравила колко напоително може да мели на главите на другите 🤣
Защо решихте, че довечера Калин ще трябва да ходи на битка? Нищо не се разбра от наличието на свитъка. Евентуално да трябва секундант отново. Ще видим.

# 595
А вижте Ивайло колко е благороден спрямо МирослаБ. Въпреки всичко му пожела да е на финал.
Гледах подкаста с него. Много интересен и готин човек. Обясни защо и на резиденцията бавно и методично си е приготвял храната.
Каза, че  му е много странно Миро как не е осъзнал до края, че Шопа наистина го е готвел за бушон и че даже били дружки навън. Ами как да вдене, като е уникално тъп.

А за Пекин не ми остават думи да изразя погнусата си. Като женска мутра се държи.

# 596
  • тук и там
Очаквам Пекин утре да изпрати Калинчо на битка..Ще изпее мантрата,че ако спечели,ще спечели за добруването на цялото племе.Тя ще се скатае.Ами не знам,ама ми се ще Калин да покаже малко характер,и да откаже(което от промото е ясно,че няма да стане)..От какъв зор ще ходи да и печели капитанската и после ще го номинират?
До тук Иво ме накефи най-много,даваше най-силен отпор на Пекин и продукцията .
Загатна вчера,че в края на седмицата ще ходи на битка със Сапунджиева Пекина.Много прозрачен сценарии,голямо бутане на психарката.

# 597
  • София
Липсва му малката жълта рокля...
Ама айде ще мине и така.

# 598
  • Буркина Фасо
Ръждето след като се контузи, някой друг от отбора трябваше да започне минаване на трасето. а пък тя ако се оправи, както и стана, може за започне отначало. с контузията тя спести изоставане на племето.

първоначално Пекин може би не е знаела, че Ръждето ще поиска лекар и за това поиска да я пропусне да минава по гъбките.

# 599
Mata Kosmata не давай идеи на съфоромци. Очаквам до края на деня да цъфне с рокля Миренцето тук. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт