💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 778
  • 3 074
  •   2
Отговори
# 660
  • Bayern
В по-старите теми нямаше ли скрийн шот как Миро се хлъзва на гъбките и стъпва, но не се връща? Даже май за 2 коментирани случая си спомням.
Скрийншот  не помня дали имаше, но се коментира в предната или по-предна тема, обаче нямам време да търся...

# 661
  • Be realistic - plan for a miracle.
Чета и се чудя... от продукцията дали четат? Такава чутовна омраза към участник, аз не си спомням Grinning Надмина тази към Мани, към Кралев...
Мисля, че е сериозен знак, че на хората им е дошло до гуша да гледат шуробаджанащина, лицемерие и фалш в "риалити".

# 662
Абе каква е тая  Михаела ???Вече много почвам да се дразня на това нейно изтъкване.Една бездарна и нагла коза от 4 сезон ,а даже и силна не беше.Кви привилегии  има тая
 .Акъла не ми го побира.Извинявам се за езика защо все пак сме жени,но е една от
най-тъпите и противни участнички за 7 сезона,а с някакви страшни претенции 😒

# 663
  • София
Хайде да не изкривяваме нещата.
Никъде не съм писал, че Калин не се справя на гъбките. Или Лапунов или който и да било.
Имаше конкретен спор, направих проверка, спор вече няма.
Няма значение дали падаш или не, след като ще минеш от третия или четвъртия път. Това отнема секунди. Въпросът е да не се прави постоянно, защото се натрупва пасив вече.
Добрите играчи вече са им хванали цаката и няма никакво значение дали са падали в началото или средата на сезона.
Калин конкретно падна само веднъж на първото видео и няколко пъти на второто и какво от това?

За халките спор не е имало и не знам защо се намесиха?
Спорът беше за гъбките и не за това кой как се справя на тях, а дали някой е падал или не е падал. Има огромна разлика между двете твърдения.
Нямам спомен Калин и Чикагото да са падали от тях, но халки има в много епизоди и нямам време да проверявам. Мирослав също не си спомням да е падал. Или май падна веднъж ама не съм 100% сигурен. Нещо смътно го имам като спомен.
Иначе категорично, всеки един друг е падал. На 90% съм сигурен. Но това не значи, че не може да ги минава. Ако ги има обаче като елемент при 4, 5 повторения се натрупва вече. Всеки един елемент, когато се повтаря ти трупа пасив или актив в зависимост от ситуацията и колко си добър. Но най-важното нещо е да имаш въздух за по-дълги битки.

# 664
От гледна точка, че животът не е справедлив и добрите, почтени хора се мъчат повече, а егоистите и тарикатите минават по по-лек път, наистина е 'риалити' това, което ни показват. Въпросът е, че тук всичко се случва по сценарий с вмешателство. Според мен не би било по-малко интересно и драматично, ако оставеха участниците сами да ръководят нещата и да определят съдбата си. Доколкото помня сезон 1 беше така до 'Кутията на Пандора', която въведоха, за да разбият на Веселин и мъжката свита спокойното коалиционно кретане до финала. Като се замисля имало е мъжка коалиция еквивалент на сегашната на Пекин-Радка-Николета. Веско, Томас, Март и Георгиус - те там половината лежала контузени по диваните и си пращаха жените на елиминации. Joy

# 665

В „Игри на волята“ ясно се вижда, че вътрешното, което носиш, рано или късно излиза навън. При Мирослав това е направо учебникарски пример. Винаги търси начин да се скатае – и съм готова на бас, че ако го изкарат на показ, ще обяви, че това била „гениална стратегия“, а не въпрос на характер.

Примерите са навсякъде. Веднага се отрече от Пекин в племето на Феномените – сякаш някой друг е виновен, че са били заедно в една игра. Като истинска мишка, винаги успява да прехвърли тежките или отговорни задачи на някой друг: жълтите, когато с Томи спореха кой да е „голямата скатавка“ и се наложи той да рови дънери; лечителите, където „не бил достатъчно висок“ за пъзела – въпреки че е по-висок от Томи; прилошава му на ляво и дясно, докато Калин трябва да се оправя с пъзела едва дошъл, а за елиминацията на Ивайло да не говорим.

Постоянно Има някой друг, който да свърши работата, докато той седи и „наблюдава“. Абсолютно мушкато.
#сезонътнаКалин

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 19:00 от MagdalenaM

# 666
  • София
И на мен тази битка тази вечер не ми е от любимите.
Даже ми е неприятна.

Не обичам следните игри:
1) Онази с кукичките и тапите - рибешката глава
2) Тази с чука и плочките в коша и доминото
3) Сляпа баба
4) Тука има-тука нема

# 667
"Рибешката глава" и аз не я обичам. Защото не е въпрос на умения, а на късмет. Отделно, че е лесно да бъде манипулирана.

# 668
Има очевидни факти и те са: Д-р Пекин е по-добра стратегически и на директни физически сблъсъци.
Ръждавичка е по-добра социално и на всякакви други битки.

По второто не мога да се съглася.  Какво точно и е доброто на социалната игра на Симона?
Това което аз виждам е, че по-скоро я търпят отколкото да я обичат. Търпят я от уважение, че е силна в битките.
Но си е нервиращ фактор. Не си личи много защото откара много резиденции. Но на изолатора ѝ пролича.

Да -- справя се впечатляващо в битките, ама на фона на другите. А иначе с това телосложение не виждам какви чудеса може да се очакват от нея, сравнена примерно с другата ти любимка, Силвия - която изглежда къде, къде  по-атлетично.

Силвия няма физиката за по-тежките елементи, бутане на вагонетка и куб 4 пъти и т.н. повторения.
Силвия е по-атлетична и бърза, но няма да и дръпне с много на маймунските елементи, а на чисто силовите, Ръждавичка ще има предимство.

Социално е много добре Ръждавичка, защото всички мъже я харесват и обгрижват. Дино и Траян като дойдоха в племето на Феномените първо към нея се насочиха. Преди това оригиналните феномени винаги са се допитвали и вслушвали в нея. Много бързо се сприятели и с Радостина и Николета. С Наталия станаха много гъсти.
Д-р Пекин не могат да я понасят почти всички вътре. А има стабилни коалиции заради Михаела и редакторите.

Силвия не е и  бърза вече. На 45–46 години е. Тук Ръждавичка има още едно предимство пред нея – по-млада е и съответно по-издръжлива. Ако обаче говорим за версията на Силвето от Сървайвър (сезонът на Ники Мартинов), когато беше на двадесет и няколко, тогава е друго.

# 669
  • София
От Cloudflare ни обявиха война, хаха Grinning
Такива губави дискусии се заформиха и стана този световен срив.
Дано са се оправили вече нещата...

# 670
Ех, Ники Мартинов... стара любов ми е той.
Силвето не я помня от там нещо, сега ще върна лентата

# 671
  • Някъде там...
За Мирослав аз писах за гъбките. Беше в елиминационната с Ивайло, Кристиан и Радостина. Подпира със задния крак на земята по средата на скока. Не стъпва напълно, но му дава стабилност.

То и очите говорят на снимките. Огледало на душата.

# 672
Защо да е хейт по Миро, novak-чко, самата истина си е. Явно този сезон не е като другите, благотворителен е. Продукцията помага на човек в нужда и Канада е олицетворение на неуспял емигрант. Другите финалисти могат да си платят сметките и са морални победители.

Ами, без изобщо да ми е любим или дори предпочитан играч, разнищването на личния му живот и бизнес, едва ли не смяната на пола му, ми идват вповече. Все пак, жива душа е, тук се надминава многократно мярката.
Ако накрая се окаже, че спойлерите не са верни, какво правим? Simple Smile

# 673
  • София
Скрит текст:
Има очевидни факти и те са: Д-р Пекин е по-добра стратегически и на директни физически сблъсъци.
Ръждавичка е по-добра социално и на всякакви други битки.

По второто не мога да се съглася.  Какво точно и е доброто на социалната игра на Симона?
Това което аз виждам е, че по-скоро я търпят отколкото да я обичат. Търпят я от уважение, че е силна в битките.
Но си е нервиращ фактор. Не си личи много защото откара много резиденции. Но на изолатора ѝ пролича.

Да -- справя се впечатляващо в битките, ама на фона на другите. А иначе с това телосложение не виждам какви чудеса може да се очакват от нея, сравнена примерно с другата ти любимка, Силвия - която изглежда къде, къде  по-атлетично.

Силвия няма физиката за по-тежките елементи, бутане на вагонетка и куб 4 пъти и т.н. повторения.
Силвия е по-атлетична и бърза, но няма да и дръпне с много на маймунските елементи, а на чисто силовите, Ръждавичка ще има предимство.

Социално е много добре Ръждавичка, защото всички мъже я харесват и обгрижват. Дино и Траян като дойдоха в племето на Феномените първо към нея се насочиха. Преди това оригиналните феномени винаги са се допитвали и вслушвали в нея. Много бързо се сприятели и с Радостина и Николета. С Наталия станаха много гъсти.
Д-р Пекин не могат да я понасят почти всички вътре. А има стабилни коалиции заради Михаела и редакторите.

Силвия не е и  бърза вече. На 45–46 години е. Тук Ръждавичка има още едно предимство пред нея – по-млада е и съответно по-издръжлива. Ако обаче говорим за версията на Силвето от Сървайвър (сезонът на Ники Мартинов), когато беше на двадесет и няколко, тогава е друго.

Е, да.
Аз за това не мога да проумея с каква наглост и безочие Виолета се подиграва на сегашните жени и казва, че щяла да ги бие с лекота (?!).
Няма такова ДЕЛУЛУ

Силвия Радулова има най-добрата двигателна култура за всичките 7 сезона.
И то без да е профиесионален спортист.
Но ръста и килограмите винаги биха и пречили при тежка битка на Мад Макс.

# 674
Хайде да не изкривяваме нещата.
Никъде не съм писал, че Калин не се справя на гъбките. Или Лапунов или който и да било.
Имаше конкретен спор, направих проверка, спор вече няма.
Няма значение дали падаш или не, след като ще минеш от третия или четвъртия път. Това отнема секунди. Въпросът е да не се прави постоянно, защото се натрупва пасив вече.
Добрите играчи вече са им хванали цаката и няма никакво значение дали са падали в началото или средата на сезона.
Калин конкретно падна само веднъж на първото видео и няколко пъти на второто и какво от това?

За халките спор не е имало и не знам защо се намесиха?
Спорът беше за гъбките и не за това кой как се справя на тях, а дали някой е падал или не е падал. Има огромна разлика между двете твърдения.
Нямам спомен Калин и Чикагото да са падали от тях, но халки има в много епизоди и нямам време да проверявам. Мирослав също не си спомням да е падал. Или май падна веднъж ама не съм 100% сигурен. Нещо смътно го имам като спомен.
Иначе категорично, всеки един друг е падал. На 90% съм сигурен. Но това не значи, че не може да ги минава. Ако ги има обаче като елемент при 4, 5 повторения се натрупва вече. Всеки един елемент, когато се повтаря ти трупа пасив или актив в зависимост от ситуацията и колко си добър. Но най-важното нещо е да имаш въздух за по-дълги битки.
За халките се извинявам,ако е прозвучало,че го казвам едва ли не,за да се заяждам нещо. Просто го споменах като интересен факт от началото на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт