💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 899
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 870
  • Някъде там...
Ще получа инфаркт вече. Joy

# 871
  • София
Е добре, Калин защо чакаше Павел да каже бутайте? Беше готов малко преди Траян, а сега Траян бутна първи

# 872
Фото-финиш....Доживяхме в Игри на Волята! Сега ще ми е интересно какво ще стане.

Калин е Великолепен! Браво момче! Срахотен си на терен. Страхотен.

#СезонанаКалин#!

# 873
  • В Града на липите
Разликата ще е една секунда. Така като гледам за Траян.
При него преброих с една плочка за падане по-малко.

Хубава битка се получи, равностойна. Калин го водеше на всичко, без катапулта, но той обърна играта.

# 874
За Траян съм. Не искам "лъвиците " да гъчат

# 875
Разликата ще е една секунда. Така като гледам за Траян.
При него преброих с една плочка за падане по-малко.

И аз така...Бясна съм. Браво на Калин. Браво.

#СезонанаКалин#!

# 876
  • Някъде там...
И аз мисля, че Траян бутна първи. А те май с еднаква скорост си падат плочките.

# 877
Продукцията дето изгони Лапунов и гърчи Калин да се бие за Пекин, е противна и абсолютно не знам какво друго да кажа. Кои са тия хора, които решават така да се изгаврят с реалния победител в тоя сезон? #сезонанакалин

# 878
  • На Изток от Рая
Сега, ако Калин загуби, Пекин веднага ще каже, че той не е чак толкова комплексен и да ходи да се доказва на елиминации

# 879
Сега, ако Калин загуби, Пекин веднага ще каже, че той не е чак толкова комплексен и да ходи да се доказва на елиминации

Това няма да граничи с истината. Той ще загуби само и единствено заради Павел, който каза "Бутайте", а Траян вече беше бутнал преди Калин.

# 880
На промото имаше момент в който Пекин казваше на двете и патки , че е бясна , това не са го дали досега , което значи че е бясна , защото Калин губи битката или защото е спечелил , но е избрал лично предимство , за мене е по вероятно Калин да загуби тук .

# 881
Според мен Калин нареди първи, а траян бутна първи. Не знам как стана така, но това ми се видя.

# 882
Ама защо си мислите че на Траян всички ще паднат че чак победа?Нищо се видя реално.Докато и последната не падне Калин има шанс нищо че Траян е с една секунда напред

# 883
  • Бургас
На промото имаше момент в който Пекин казваше на двете и патки , че е бясна , това не са го дали досега , което значи че е бясна , защото Калин губи битката или защото е спечелил , но е избрал лично предимство , за мене е по вероятно Калин да загуби тук .

Дадоха го в началото на епизода, бясна е заради Алекс

# 884
  • Някъде там...
Днес рекламите не са ли в повече?!

Общи условия

Активация на акаунт