💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 381
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз Heartpulse Алекс! Браво!!! Най-накрая някой да им каже на тези никаквици истината в очите!

# 1 321
Малеее браво на Алекс.Навря Пекин да не казвам къде.Утре да съботират Калин и Алекс и айде още две жълти.Няма да има спасение тогава.

# 1 322
Браво, Алекс! Каза го точно и ясно! Респект!

# 1 323
  • Някъде там...
Голям е Алекс! Браво, сви им сармите! Ето за това го избра Калин.Yum

# 1 324
  • София
Някой да запише и пейстне цялата реч на Алекс, моля.
Майкоооо, как ги насоли, леле леле
Николета ще поддаде. Simple Smile

# 1 325
Айде Калин и Алекс на елиминация.... Пак Калин ще ходи на битка...Отново. Разсипаха го.

Николета и да поддаде, последната дума е на Пекин при 1:1 гласа. Алекс и Калин са на елиминация. Въпросът е срещу кого?

# 1 326
Еха, браво Алекс, каза им го ....и на Пекин и куклите й, и на Ралица дето там се хили...Супер, един човек да им го каже. Ще се опитат да сготвят Алекс сега продукцията ама ...то това ще стане каквото и да каже той.

Издигна ми се в очите Алекс, в началото не го харесвах. Сега - респект, някой успя да върже две смислени изречения, така че и заспалите да ги чуят и разберат.

# 1 327
  • София
Пекинеза копае дъното, толкова е страхлива, колкото  е силна физически. Най-добре ще е като свърши играта да постъпи в собственото си отделение за дълго и интензивно лечение. Щото ми се струва, че има професионална деформация.

...
Николета ще поддаде. Simple Smile
Полза няма. С капитанския на Пекинеза, тя само си слага мишена на гърба. Но пък кой знае, може и да си прав, тя не мисли изобщо.

И ох милата Мирослава, тя сега психически ще се изтощила. То да си държиш .....шишарките е тежка работа.

# 1 328
  • В Града на липите
На следващата Калин и Алекс да полегнат на арената да събират сили за елиминационната. Срещу Радостина и Николетка и с по две жилетки няма да им е трудно.
Алекс супер ме изкефи

# 1 329
Малеее браво на Алекс.Навря Пекин да не казвам къде.Утре да съботират Калин и Алекс и айде още две жълти.Няма да има спасение тогава.

👍👍👍
Свършиха ми лайкловете.

# 1 330

О, не се знае каква карта крие в ръкава си продукцията, не слагай тигана докато рибата е в морето!

# 1 331
Траян много да не се надува, ще го запомня завинаги как 3ч рови дънерите.

# 1 332
  • София
Голям е Алекс! Напълни ми душата.

И какво излезе сега,  че единичната номинация е била, за да махнат Ивайло. Много долно.

# 1 333
Браво на Алекс. Най-накрая някой им го каза в очите. Така май е по-добре за момчетата, защото ако утре пак паднат, две от тях заминават на битка

# 1 334
Ех, Алекс, много слабо! Пекин му даде не един повод да се хване за факти (както прави тя) и да ги извърти в негова полза, обаче той си знае - кукли, кукловод, слаби сте....с обиди не става! Извърши фактите, бе, човек, нагледно пред теб ти показа как става. Кажи й, че саботира, че падна нарочно и върти интрига зад гърба на коалицията си....

Разочарова ме Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт