💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 720
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Моля всички нови участници в темата да спрат да цитират чаршафи от по 10 мнения едно в друго. Трийте всичко излишно и оставяйте само това, на което отговаряте, че темата става нечетима. Благодаря!

Някой да запише и пейстне цялата реч на Алекс, моля.
Дяволо, въпреки че съм ти сърдита, че ми съсипа удоволствието от гледането, като изпляска кой е победителят, заповядай:
"Пекин, колко пъти ти си доброволствала да решиш пъзел, край на битка или нещо такова, стрелба? Това, че ние стигнахме на пъзела по едно и също време, е благодарение на мен и Калин. Няма нищо общо с теб и с другите две твои коалиционни марионетки. Просто изглеждаш страшен лицемер, играеш страшно подло, компрометираш момичетата до тебе. Те може би искат да се асоциират като твоите кукли. Думата кукловод ми я каза Траян и Дино около 15 хиляди пъти и ти влизаш само в тази роля. Твоята роля е да манипулираш, за да можете да останете максимално дълго в играта. Вие сте страхливи. Страхливи, защото сте слаби. Ок? Ако бяхте силни, нямаше да се опитвате да си пробиете път още една седмица в играта, махайки силните играчи. Честните и доблестни хора се изправят срещу силните играчи, а вие опорочавате играта. Тази игра е една прекрасна игра, а вие я опорочавате. Вие създавате прецедент и мене ми се драйфа от него, разбираш ли? От вашето поведение ми се драйфа. Това е."

# 1 486
Алекс президент! Blue Heart
Каза ѝ го в очите, а не зад гърба, по синхрони. Смел и доблестен е.

#сезонанаКалин#!

# 1 487
  • София
Напълни ми душата Алекс днес, много беше точен. Опъва им нервичките на жените, така и трябва, а утре предполагам ще е още по-епично.
    Калинката е невероятен човек, сега видях, че е качил последователите на 17.100 🏆🎈
    #СезонътНаКалин#!

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 01:29 от opsatropsa

# 1 488
Колкото и да оплюваме продукцията, явно си върши добре работата да държи зрителя пред екрана. Миналата седмица буквално ми се повръщаше от Пекин и компания, пък днес мед ми капеше на сърцето когато Алекс й каза истината в очите, пък и злобата й все повече прозира в неговата компания😏. Общо взето предполагам,че така се чувства наркозависим след поредната доза.

Успокоява ме факта,че участниците в предаването са по-прецакани и от зрителите.

И всъщност само мен ли ме дразни факта,че Пекин като служебен капитан има 2 гласа, пък си избира заместник за битка?😡

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 01:10 от куку_руку

# 1 489
Определено продукцията тази вечер се опита да ни замаже очите и да ни "компенсира" за мъките от миналата седмица. На този съвет решиха да застанат на страната на мъжете, за разнообразие.
Разбирам, че трябва да има възходи и падения, как се изграждат образите на героя и на злодея, възмущението и хейта ни приковава да гледаме и т.н., но за мен пресолиха манджата. Всичко стана отблъскващо. Няма как да зарежа сезона, докато Калин е още в играта. Но със сигурност догодина няма да гледам.

# 1 490
  • Пловдив
За да сполучи сценария, Калин ще е номинирания, освен, ако не искат да захранят ПекинА с грошове. Тя се зарадва, че за Калин няма грошове. Това й беше по-важно.
Сеира продължава.

Естествено, че ще е номиран...Нали трябва да го разсипят от битки, а МиркА фикуса да почива.

# 1 491
  • София
Забелязахте ли че Ръждавичка от както няма слаби играчи за които да се бута да замества постове , не блести толкова да не казвам въобще ,даже ги бавеше на последната игра. Нищо уау

Не, не съм забелязал такова нещо.
Ръждавичка си е същата. Съвсем леко натежала на резиденцията. Това са 8 резиденции, от които 5 поредни. И пак да се повторя, там се хранят с некачествена храна и сила могат и да имат, но губят издръжливост.
Това да си все на резиденция също е проблем. Разбира се, че е много по-добре отколкото да си на изолатора, но не и чак в такава крайност.
Отдавна не са давали битки в които Ръждавичка да блесне. И може би не ги дават, защото останалите жени са слабички на тях и хем им спестяват резила, хем и правят битките по-равностойни и гледаеми.
Има още едно нещо. Факторът умора, който се е натрупал. Участниците почти все ден са на битка, много от тях са очукани и с болежки. Минал е месец и половина. Няма я вече тази свежест и лекота. Не случайно на мен лично Фаза 1 винаги ми е била най-любимата за гледане. За всичките 7 години, винаги.

# 1 492
Една седмица не влизам/чета темата и разбирам,че Диаволо казал тук кой е победителя.

Какво се случва? Laughing
Страхотен Алекс. Днес така им го заби на трите, право Куме у очи...

# 1 493
Алекс:
За да бием на номинационна ние с Kалин ще трябва да направим две задни салта и три предни

Сините:
- Дино гледай го!
Дино:
-Какво да го гледам той е як!

Симона:
-Без Алекс и Калин айкюто на нашето племе падна много

Ралица подсказва:
- Племето ще те съди

На първите две снимки виждате как се шмекерува натискайки в червения сектор.
ПОДЧЕРТАВАМ - това не е критика към "шмекерите". Рискуваш, нарушаваш, носиш си последствията. В случая такива няма, така че не е виновен който яде зелника.

Невероятна поредна глупост на продукцията, на зорлем вкарвайки правило, което трудно се контролира. За осемнайсти път да кажа - правила които трудно се контролират трябва да НЯМА!  Наличието им е демонстрация на слабия интелектуален капацитет на продукцията.
Кое му е сложното да кажеш - хващайте се където си искате???? Кое бе Вито, кое бе "архитекти на битките"????
Пък който е тъп и не запомнил нищо от физиката да се хваща по-навътре.  (двете снимки най-долу)

# 1 494
Някой питаше днес за височина, Траян е 192 см.
Аз за на Калин питах колко е висок.Стори ми се много дребен до Траян,и явно е имало защо😂

# 1 495
Голямо възхваляне на Ръждвича. Силна е, но чак най-добра… дори Пекин от 10 произволно битки ще я сгъне без проблеми.
И къде я виждате много хубава, нито тялото, нито лице, нито акъл е нещо над средно статистическото ниво

# 1 496
Алекс е играча на седмицата с тази си реч! Така хубаво ги нареди жълтите патки, че моля Дяволо да го сложи в следващата анкета. Заслужи си човека!

А иначе злобното коментарче за Калин що го няма? Върнах се да видя колко лайка е събрал, а се оказва, че автора явно си го е изтрил. Добре, че сте го цитирали около 25 пъти, да стои, да се вижда колко могат да се излагат хората Grinning

# 1 497
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не мога да реша кого ненавиждам повече - Глиганкин или Фикуса.

Речта на Алекс - епична. Много хубавичко ми стана да гледам как със всяка дума джуките се издуваха намусено все повече, и повече… хехе.

Боли ме леко да гледам бавно гаснещото пламъче в очите на Калин, но се успокоявам, че отдавна се е върнало и пламти ли пламти весело, в любимите занимания, със стойностни хора наоколо, вън в реалността.

Евала, просто не мога да кажа по-голямо евала на това момче. Иска ми се да имам син ТОЧНО като него.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 06:42 от Preggo

# 1 498
А, защо Миро не игра днес? Какво беше обяснението? А Калин го изтормозиха битка след битка.

Имали право да прескачат играч, заради 'предимството'
Явно това беше идеята на предимството … а и се вързва с мижавите 50 гроша, които не подлежаха на преговори Simple Smile

# 1 499
Понеже всички видяхме, че Мирко е изгорял на потник, човекът е решил да иде на плаж да изравни тена. Затова беше вчера на арената. Иначе, щеше да остане в резиденцията да лъска плота, пере и простира.

Общи условия

Активация на акаунт