💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 146
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 530
Отсега чувам великата реч на Ралица за победителя.
"Мирослав! Ти днес прегази конскурентите на арената! Излезе пределно мотивиран и готов за битка! Показа истинска сила и воля! Прекара 4 седмици на Изолатора! Стана кожа и кости, но никога не се предаде, водеше тежки битки на арената, дори когато беше пред припадък! Адмирации!"
Към другите - "Вие подценихте Мирослав! И той ви изненада! Забравихте за неговата тиха сила и хладен ум, не го приемахте като сериозна конкуренция и днес това ви изигра лоша шега!"

И още по-патетично може да стане. Simple Smile

Ралица: Мирослав, за герои като теб в древността поетите са писали поеми. Такива герои са печелели битките дори когато всички шансове са били срещу тях. Гладен, мръсен, отслабнал, подценяван от опонентите, ти никога не забравяше, че Арената си струва и последната капка кръв. Ти си пример за всички и най-вече за детето ти, което всеки момент ще дойде на този свят...

# 1 531
Аз съм за Калин, но не съм против Пекин. Това не е олимпиада, за да победи най-добрият, и тя го каза.В  Игрите са пенсионирани спортисти, аматьори, лекари, строители, миньори, актриси, стюаредеси....Това е реалити, т.е. оцелява кой както може и според нуждите на продукцията от скандали, интриги, плюнки, последователи и т.н.. За един играч работи мъжката сила и издръжливост, за друг годините подготовка , за трети-стратегии и схеми. За  какво да хейтя Пекин, като тя е избрала своята ниша също като останалите, като при това се справя доста добре на терен, или поне не по-зле от "най-силната жена на сезона" .

Снощи ми стана смешно като слушах тирадата на Алекс. В социалната игра той е същият като Пекин,  а хейта и истерията, в които изпадна, не му правят чест като мъж.  Пекин беше много повече мъж от него, овладяна, с достойнство, каза му истината за играта му, но не влезе в тона му, както му се щеше.
Това, което е под нивото й, е да повтаря клишето "искам женски финал". Какво ти пука жена или мъж ще спечели, важното е  да е интересенен. А с двете бели птици под крилото й това няма как да се случи и никой не би гледал такъв финал.
Калин е лесен за харесване и очевидно не безгрешен на терен. Тактиката да не говори и да не си създава врагове му пасва и заедно с безспорните му спортни умения, си е неговата успешна стратегия.
И накрая всичко опира до едни пари и ползи...

# 1 532
Отсега чувам великата реч на Ралица за победителя.
"Мирослав! Ти днес прегази конскурентите на арената! Излезе пределно мотивиран и готов за битка! Показа истинска сила и воля! Прекара 4 седмици на Изолатора! Стана кожа и кости, но никога не се предаде, водеше тежки битки на арената, дори когато беше пред припадък! Адмирации!"
Към другите - "Вие подценихте Мирослав! И той ви изненада! Забравихте за неговата тиха сила и хладен ум, не го приемахте като сериозна конкуренция и днес това ви изигра лоша шега!"

Тук добавям: "Ти си с най-много победи от всички играчи. Имаш най-много спечелени индивидуални битки. Излезе от Блатото и влезе в племената, доказвайки колко си силен и можещ!"

#СезонанаКалин#!

# 1 533
Спрях да пиша тук снощи (а и където и да е) заради призива да стигаме някакъв брой страници. За какво? Някой печели от това? Или пишем, защото ни интересува?
За Пекин- мисля, че е отекчена от собствената си роля. Какви женски коалиции. Вярвам да не е толкова изветряла като Сапунджиева, че могат да стигнат 5 жени до финал. Освен това усети, че продукцията за пръв път започва да я коментира остро негативно чрез Ралица. Заради това се предложи за дуел. Знае, че ако са решили все едно ще я махнат. Защо да се хаби повече. Срещу Алекс едва ли има  шансове. От тяхното племе, ако стигнат до втори съвет с лекота ще си вземе със себе си мадам "Р" и Николета. Ако са от другото племе- има основание да подозира, че ще номинират Сапунджиева. Едва ли подозира за Чикагото, но може народната любимка Мирка да е с имунитет. Така че бързо смята Пекин. Тревожи ме, че изглежда все по-подпухнала в лице. Психическото състояние на Сапунджиева също е на много изтощен човек- тя буквално "ни приема-ни предава." Направи ми впечатление за  Мирослав, че си масажираше гърдите, докато наблюдаваше двубоите. Странни движения за мъж.

# 1 534
Аз за Пекин отдавна го написах, че играе страхотно играта, но е адски несимпатична. Това беше за тогава.
Сега добавям, че и продукцията яко я подпира и това я прави още по-несимпатична.
Това е шоу, наблюдавано от няколкостотин хиляди човека и между тях има всякакви хора. Не можем да им се сърдим на реакциите.

То игра, игра, ама човек трябва и малко достойнство да има. Все пак не е театрална сцена това и каквото си носиш в себе си, това и показваш.

Напротив, това Е театрална сцена. Буквално театър за цяла България по телевизора. Пекин, Николета и Рада са по слаби от много други във формата - факт. И кво сега? Да легнат по корем и да чакат другите да ги номинират? Всеки драпа напред както може.

За това съм съгласна, всеки си има своя сила. Обаче наистина да е КАКТО МОЖЕ, а не продукцията да му разчиства пътя и да го пази от силните, да ги маха от пътя му и да му бута бонуси. Ясно защо го правят, но според мен прекаляват и губят интерес. Аз например от всички риалити предавания, течащи в момента, гледам вече само ИВ. Всички останали съм отписала, а ИВ гледам не заради социалните им игри, а заради спортния елемент. И появи ли се алтъернатива веднага ги отрязвам и тях.

# 1 535
  • София
Хахха, и аз забелязах как кака ви Мирка си разтриваше гърдите, хаххаха. Не го жали продукцията хич, показват му всичките злобни физиономии, тъпи жестове и грозни постъпки. Не виждам излъскване на образ аз, иначе щяха да ни спестят тези противни сцени, както и въпроса на Алекс защо Миро не участва. Абе кога ще прогледнат всички играчи, няма ли да видят, че тоя е скатавка и изобщо не е слаб, а напротив - много опасен? Всеки си го кътка за лесен бушон него, не е до силна социална игра или че го харесват. Малко ме е яд, че другите "силни" - шопа и томиойл отпаднаха,.с тях щеше да е по-интересно, отколкото в това мекотело. Като някакъв Амгъл ми изглежда, бррр.

# 1 536
  • Bayern
Снощи ми стана смешно като слушах тирадата на Алекс. В социалната игра той е същият като Пекин,  а хейта и истерията, в които изпадна, не му правят чест като мъж.  Пекин беше много повече мъж от него, овладяна, с достойнство, каза му истината за играта му, но не влезе в тона му, както му се щеше.
Това не е вярно! Още преди седмица, когато Симона му каза, че Чикагото й е на мушка задето е хлъзгав и силен играч Алекс беше възмутен. На синхрон след това обясни, че тази схема да се гонят силните категорично не му харесва. Дори в синхрон след като  беше избран от Калин, Алекс отивайки при жълтите каза, че е доволен, че се маха от Феномените именно заради схемите и коалициите! В нито един момент не бих сравнила играта му с тази на Пекин!!!  И кога пък Алекс е изпадал в истерия? Frowning1

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 10:35 от Roshla2006

# 1 537
Мирко да взима чека и да бяга в Канада. С хейта по негов адрес, ще трябва да сменя визия.
От сезон 1 помня - Юлиян, Веско, Венцислава,  Радостина, Анна-Мария, близначките, Роберта, Наско, Томас, Март(заради куция крак и плуването), Добрин, Стоян, Амелия-Мира, Марешка, Георгиус.
От сезон 2 - Ваня, Тодор, Вайс, Милен, Борис, Влади и за други трябва да се напъна сериозно.
От сезон 3 - Мани, Милена, Паулина, Неделчо, Стоян, Морунов, Андрей, Елизабет, Страт(ц)имир, Симеон с птицата, Военния дето събираше грошове за Елизабет.
От сезон 4 - Гого, Филип, Джафа, Гатьо, Генчо, Георги, Мани, Фейгин, Алеко заради слипа, Елица, Мирослава, Виктория.
От сезон 5 - Момчил, Рълев, Виолета, Мартин, Денислава, Мишо, Дунев, Успешни, млади хора му забравих името, и доста братя и сестри.
От сезон 6 - Борисенко, Гешев, Караолис, Павел, Кралев, Раду, Светлин, Мартин и Добрин.
От сезон 7 искам да запомня само Ф4, Дино, Ивайло, Петров, Наталия, Гизем. Останалите искам да забравя.

Т.е. със всеки изминал сезон, помня по-малко и искам да забравя повече.
Това на примависта.
И, да! Сезон първи, си е сезон първи.
Продукцията, залязвате. Бавно и славно, необратимо, дано!

# 1 538
Съгласна съм, че играта наистина става грозна с наличието на толкова много интриги, злоба, коалиции, скатаване, но колкото и да е неприятна за  гледане такава игра, тези неща са си позволени в рамките на формата.  Освен това забравяте, че това не е чисто  спортен формат. Това е социален формат с доза спортен характер. Първите сезони нито имаше толкова спортисти, нито битките бяха толкова тежки. Вярно е, че утежниха формата и че сега сред кастинга има доста спортисти, но това не променя идеята му, нито променя характера му. А като добавим и паричната награда, нещата вече наистина придобиват друг смисъл. И защо всички толкова се впечатляват от хорското мнение и как част от участници щели да се движат по улиците след начина си на игра?  Какво им дреме за мнението на хората? Повечето участниците са там за пари , а народната любов няма да им ги осигури. Като играят за феновете, та какво? От чисто прагматична гледна точка "народната любов" няма никакво значение. И тези, дето сега отнасят хейт след година, две изобщо няма да се помнят. Така че какво толкова, че сега са критикувани. Те да си вземат парите, пък кой, каквото иска да си говори. За седем сезона нещата не са се променили, нито рейтингът е спаднал, защото някой нечестно е спечелил формата. Тези неща се забравят.

Има истина в това, но не е цялата Simple Smile
- Първо, не всички са тук за 90 000 лева (след данъка). За много от участниците тези пари не са нещо особено и сами по себе си не си струват унижението и опасните за здравето лишения. Те са за предизвикателството.
- И второ, макар повечето да участват наистина за пари,  то тази цел на са тези 90 бона, които са мираж за 99% от участниците и те го знаят.  Те драпат да останат за екранно време, през което да градят имидж, който после да осребрят в социалните мрежи, да станат водещи (като Димо) или нещо такова. И точно тук негативният имидж ще им изяде главите. Някога Джаферович с пусна с такава цел и с много протекции, но после я отрязаха от телевизионна кариера, защото с нахейтения си имидж е станала непопулярна и неподходяща. Толкова за това, че не им пукало за това как изглеждат.

# 1 539
  • тук, на мястото си
Не разбрах защо Мирослав снощи не излезе на двубой. Ако някой се е съмнявал, че Миро ще е на финал, то трябва да му стане ясно, че спойлера явно е истина. Калин го използват също като Момчил и сигурно се молят да се контузи.
Хареса ми тирадата на Алекс, добре и го каза на Пекин и май я заболя доста. Нищо и няма, даже искам да си отива, но няма да е този петък. Ред е на Сапунджиева или Радостина.
Много ми е чудно, при всичките тези обиди които сипем тука и във фейса как тези хора гледат. Срам нямат ли? Заслужава ли си да се червиш пред познати за едни пари, как вдигаш глава и гледаш хората в очите, колко нагъл трябва бъдеш?

# 1 540
Мирко да взима чека и да бяга в Канада. С хейта по негов адрес, ще трябва да сменя визия.
От сезон 1 помня - Юлиян, Веско, Венцислава,  Радостина, Анна-Мария, близначките, Роберта, Наско, Томас, Март(заради куция крак и плуването), Добрин, Стоян, Амелия-Мира, Марешка, Георгиус.
От сезон 2 - Ваня, Тодор, Вайс, Милен, Борис, Влади и за други трябва да се напъна сериозно.
От сезон 3 - Мани, Милена, Паулина, Неделчо, Стоян, Морунов, Андрей, Елизабет, Страт(ц)имир, Симеон с птицата, Военния дето събираше грошове за Елизабет.
От сезон 4 - Гого, Филип, Джафа, Гатьо, Генчо, Георги, Мани, Фейгин, Алеко заради слипа, Елица, Мирослава, Виктория.
От сезон 5 - Момчил, Рълев, Виолета, Мартин, Денислава, Мишо, Дунев, Успешни, млади хора му забравих името, и доста братя и сестри.
От сезон 6 - Борисенко, Гешев, Караолис, Павел, Кралев, Раду, Светлин, Мартин и Добрин.
От сезон 7 искам да запомня само Ф4, Дино, Ивайло, Петров, Наталия, Гизем. Останалите искам да забравя.

Т.е. със всеки изминал сезон, помня по-малко и искам да забравя повече.
Това на примависта.
И, да! Сезон първи, си е сезон първи.
Продукцията, залязвате. Бавно и славно, необратимо, дано!
Само една поправка Гатьо е от сезон 5 😁

# 1 541
Току що попаднах на официалнта фб страница на Пещерен клуб "Под ръбъ" на който Калин е член. Има клипче, в което рекламират Банско - филм фест. Клипчето има почти 800 000 гледания, в сравние с другите, които имат по 3-4 к гледания.

Неговата презентация ще е на 23.11.2025 год от 12:15.

# 1 542
В момента започва при Гала интервю с Ивайло.
Аз от този сезон ще запомня най-много Лапунов, просто защото е трениран, интересен и несправедливо изгонен с измама.

# 1 543
Там е работата, че хората виждат, че не е тактика, а човека си е такъв характер. И това им допада. Същото важи и за Пекин,и за Алекс,  и за Миро  такива са им характерите и всеки може да прецени с кое се отъждествява и кое му импонира. Не ставаш абсолютно различна личност веднъж влязъл в предаването.
#СезонътнаКалин

Калин е лесен за харесване и очевидно не безгрешен на терен. Тактиката да не говори и да не си създава врагове му пасва и заедно с безспорните му спортни умения, си е неговата успешна стратегия.
И накрая всичко опира до едни пари и ползи...

# 1 544
Може ли да споделиш какво казва?  Толкова скоро пак са го привикали в помощ на кризисен PR?
В момента започва при Гала интервю с Ивайло….

Общи условия

Активация на акаунт