💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 121
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 575
Ох, почнаха да прииждат роднините и аверите на лузърите. Просто не е сериозно профил, регистриран вчера да ни обяснява какво и защо харесваме.. ама така ще е.

# 1 576
- И второ, макар повечето да участват наистина за пари,  то тази цел на са тези 90 бона, които са мираж за 99% от участниците и те го знаят.  Те драпат да останат за екранно време, през което да градят имидж, който после да осребрят в социалните мрежи, да станат водещи (като Димо) или нещо такова. И точно тук негативният имидж ще им изяде главите. Някога Джаферович с пусна с такава цел и с много протекции, но после я отрязаха от телевизионна кариера, защото с нахейтения си имидж е станала непопулярна и неподходяща. Толкова за това, че не им пукало за това как изглеждат.
Точно това оставих като коментар под една публикация: Ще си купя нещо, рекламирано от Пекин или Миро, ама в шестък. Simple Smile И се надявам рекламодателите да са наясно с това. Че по-скоро ще си навредят...
На мен пък ми е все тая кой го рекламира. Няма нещо, което да ме накара да купя даден продукт, ако не ми харесва. Ако ще и най-близкият ми човек да го рекламира. Това че Вие се влияете от текива простотии не е ок. Знам, че така работи медията и това е целта на рекламата, обаче винаги ми е било странно как хората са толкова глупави и се връзват на такива неща.

# 1 577
Ето нагледно виждаме, защо има истерия по Калин. Дори от тези идващи да го плюят и да ни обясняват колко са прекрасни Пекин и Миро.

Те също са влезли в продукция давана по телевизията и ще си носят позитивите или негативите за това. Влизат с ясната представа, че продукцията може да ги покаже в ужасни краски, все пак не е сезон 1.

Защо е лудостта по Калин. Ами погледнете обществото ни, погледнете управляващите, хората около нас. Как да възпитаме добри деца, като примера е на нагляри, манипулатори, мишкари г.н. Не се извинявам ако описанието ми съвпада с определени типажи.

Да си честен, да си признаваш грешките, да държиш на думата си, да си джентълмен, това почти не се среща. А аз гледайки Калин и Лапунов започвам да вярвам, че някъде са останали такива хора.

# 1 578
На мен пък ми е все тая кой го рекламира. Няма нещо, което да ме накара да купя даден продукт, ако не ми харесва. Ако ще и най-близкият ми човек да го рекламира. Това че Вие се влияете от текива простотии не е ок. Знам, че така работи медията и това е целта на рекламата, обаче винаги ми е било странно как хората са толкова глупави и се връзват на такива неща.

Е, глупави сме някои, какво да се прави. Relaxed Което не прави Пекин и Мирка по-свестни хора.

# 1 579
От сега да предупредя: Епизода с бременната в 10тия месец жена на Мирка ще гледам на запис, за да си превъртя сърцераздирателните сцени.
И да, продукцията направи така, че Мирка да не играе вчера, но той можеше да изяви желание за поне един двубой. Все пак каза, че е там, за да се бие и побеждава.

# 1 580
  • София
Ясно е защо Миро Нескатаващий (благодаря, Ели! Топ!) не игра снощи. Самото му присъствие е достатъчно да всее страх в сърцата на опонентите, още преди да ги е заслепил с необяснимо бялото си тяло.

Това, което не разбирам е защо Траян можа да избере Калин за втория им двубой, когато преди малко беше играл и победил Дино. Нали уж правилата бяха, че заради предимството могат да си изберат всеки мъж стига да ги РЕДУВАТ двамата с Алекс. Така от четири поредни мъжки двубоя, гладният и уморен Калин трябваше да играе в три. И дори да е било разрешено от продукционна гледна точка, заради необяснимото рестартиране след определен брой двубои, остави усещането за неспортсментска игра от страна на сините. Щом е толкова добър Траян да си беше избрал Алекс или поне Чикагото да беше минал срещу Алекс първи и после Калин и Траян. Резултатът щеше вероятно да е същият, но нямаше да е такова издевателство над един играч. Обикновено предимството в такава битка е било да започват с една точка напред, сега си беше гавра.

Но явно планът е бил жълти на съвет и за първи път нямам против, защото неочаквано много се забавлявах. Монологът на Алекс и безценните физиономии на жалките женички, когато строгата господарка Ралица за сефте насочи праведния си гняв към правилните хора и им обясни какво точно ще им се случи днес ако номинират пак Калин бяха chef’s kiss 🤌🏻

На Пекин просто не й оставиха никакъв избор освен да се огъне. Дано не я наградят с грошовете от Сапунджиева за “смелостта”. Ще се познае по това дали ще има битка за спасение или ще е “четворна” елиминационна ако паднат днес сините.

И последно, Калин за пореден път ме впечатли как мисли и как когато силите свършват, в двубоя срещу Дино, използва ума си 💙💙💙

# 1 581
Ох, почнаха да прииждат роднините и аверите на лузърите.
Аз не съм роднина на никого и по социалния граф предполагам, че съм най-близо до Калин.  Той също ми е фаворит защото е дивак... Моят проблем са скучните сюжетни линии, които продукцията бута защото аудиторията реагира на тях като предозирали със захарен памук петокласници.  Хейта по хората които са кастнали като Злото също не е нормален.

# 1 582

Е, глупави сме някои, какво да се прави. Relaxed Което не прави Пекин и Мирка по-свестни хора.
Аз не съм казала, че са свестни. Но реално аз не ги познавам,  за да казвам какви са.Това е телевизия и много неща са доста преиначени. И  не бих си правила крайни заключения, за който и да е само на база видяното на телевизора. Обаче и аз бих искала Калин да спечели, защото изглежда добро момче, там е за приключението, раздава се на макс, тих е, обран е и не се възгордява, макар да има правото, защото се представя най-добре от всички. Но който и да спечели, по никакъв начин няма да ме впечатли, защото аз гледам на това като просто една игра. Нещо, което ме развлича вечер. Нищо не мога да променя в развитието ѝ, така че няма смисъл да хвърлям нерви. Ясно е, че ще има много несправедливост, но това е положението.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 14:01 от Lilly_Gr

# 1 583

Някой е нарисувал Калин Великолепни ☺

# 1 584
Мхм гроздето е кисело. Всички сме в грешка освен няколко диванни разбирачи, които дадоха кредит на всеки друг, но не и на човека, който без да се напъва си го спечели. Как пък всички разбирачи се включихте изведнъж тази седмица....мммм случайност?
Калинката Христос 🙏 и Сашо Сенсей  срещу пекинските патици колко енгейджмънт генерира не е истина... Продукцията доволно потриват ръчички някъде! Интересно е колко хейт отнасят всички покрай Калин - дори Гизи която просто пускаше яки майтапи и сюжета им беше забавен и леко тинейджърски. Сам по себе си Калин щеше да е дивак който прави салта и нямаше да ви е интересен изобщо. Хейтенето по Пекин и Миро е по-зле от безпредметно ще има обратен ефект. Миро според мен го отрязаха предния епизод монтажно защото изглежда плашещо... все едно е избягал от трудова колония. Пекин също заваля по синхроните от 2-3 епизода като последния съвсем изглежа че бере душа. Може би, след като Симона я отнесе, продукцията са решили че са цедили достатъчно и ще си ходи утре. Ако не си иде 100% ще я командироват на резиденция.

# 1 585
Малко offtopic, но Калин ще е на Bansko Film Fest в неделя - 12:15 в читалището.

# 1 586
Ох, почнаха да прииждат роднините и аверите на лузърите.
Аз не съм роднина на никого и по социалния граф предполагам, че съм най-близо до Калин.  Той също ми е фаворит защото е дивак... Моят проблем са скучните сюжетни линии, които продукцията бута защото аудиторията реагира на тях като предозирали със захарен памук петокласници.  Хейта по хората които са кастнали като Злото също не е нормален.
Абе не баш😂Някои си го заслужават.В тоя случай Мирослава ,Пекината и Радка

# 1 587
Последователите значи! Томи кофти ли ти е ?!
Да те светна - вдигнаха се с около 5к , и донякъде заслугата е на форума, защото няколко човека подеха идеята да му покажем, чрез подкрепа в социалните мрежи, че го харесваме и оценяваме като човек, независимо дали побеждава или не!
И затова ли последователите му се удвоиха последната седмица

# 1 588
Само дето точно Пекин едва ли е там за екранно време. Жената си има семейство, има си професия и едва ли някакви си гледания и популярност я интересуват. И си играе играта, както може. Че продукцията я бута напред, бута я, ама тя каква вина има затова. Като са и дали възможност, ще се възползва. Джаферович е съвсем различен пример, защото нейната професия е свързана с медията. И там хорското мнение има някакво значение, макар че не би трябвало. Но ако не си забъркан с телевизията, този хейт няма да ти се отрази. Вижте Анна-Мария. Колко критики и подигравки отнесе и какво от тях. Жената си работи, преподава. Даже я даваха в 2 други формата по БТВ наскоро. Тъй че е все тая. Аз пак казвам, че хората твърде много се вживяват в този формат, а това е само една игра.

Не я знам защо е там, не ми е казвала. Ама едва ли храни надежди да вземе парите, ако наистина е умна.

И да, просто игра е и знаем защо правят това и онова, не сме вчерашни. Но по цял ден се напрягам от подлости и гадости с войната, бюджета, политиците ни, инфлацията и прочее и вечер поне не искам да ми сервират същото за отмора. Ако имаше нормално спортно предаване с ясни правила никога нямаше да гледам тази боза. То и сега аз реално гледам само битките, другото го отсвирвам.

# 1 589
  • при късмета
Здравейте!
Дяволо, както винаги си се справил блестящо с темата.
Рядко коментирам игрите, но гледам. Да започна с това, че няма по-слаб сезон.
Калин ни е любимец вкъщи от началото, мъжа ми го кръсти Покемон, заради прическата. Харесвам и Ръждавичка, Дино, Чикагото (макар с времето малко да размислям), Алекс и Траян. Иво също го харесвах.Както винаги, по една жена на сезон си харесвам, а все искат най-после и жена победител. Да, ама с тези кастинги, скоро няма да го постигнат. Че продукцията си е нагласила победител, още преди началото на сезона ми е ясно още от 2 сезон, когато махнаха гласуването на публиката от първи. От къде на къде ще им объркват сметките някакви невежи, при това с мнение, айде де
Обаче с бутането на участници като пекин (изобщо не е правописна грешка), няма как нито да направят жена победител, нито да вдигнат рейтинга на предаването. И никой не може да ме убеди, че някак предаването я бута, а тя горката нищо не можела да направи и не била нейна вината. Да бе, знае си, че ѝ е обещано и си е с нейното знание, според мен дори предварително знание.
Уж умна, уж психиатър, трябваше много по-добре да прецени ситуации и най-вече хора. До тук, който е окачествила, все е сбъркала. Явно и там не я бива и като човек не я бива и на акъл не я бива. А именно такива комплексари, бездарници търсят екранното време, защото в реалния живот никога, няма да бъдат нищо особено, даже към отрицателната скала отиват. Така, че ако на някого му трябва само екранното време, дори да е наясно, че няма да е победител, това е тя.
Попаднах и на спойлер за победителя, ако е истина, това ще затвърди, че е най-слабия сезон
Искам за победител Калин, Ръждавичка или Дино. Последния си има кусурите, но ми е много симпатичен, веселяк и добряк. Много бързо забравиха, че в самото начало, когато на всички племена им трябваше трупане на всякакви предимства, амулети и грошове, той нахрани друго племе, за собствена сметка

Общи условия

Активация на акаунт