💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 272
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 725
Това ми е една от любимите битки Simple Smile

И на мен...И няма да видим нищо зрелищно заради триглавата жълта отрова...Направо не ми се гледа.

Фикуса щял да се разгръща в играта. Траян и Дино след всичко, което видяха при зелени/жълти ще играят с него..Потрес, потрес просто.

Пекин е закопало под дъното и търск ново дъно.

За първи път го пиша: Не ми се гледа...

#СезонанаКалин#!

# 1 726
Всеки си говори, както му изнася, но зрителя е субективен. Ето всички харесват вече Алекс ( включително и аз), но ето вчера каза, че имат най-силните жени и имат голям шанс да вземат битката, днес казва, че Пекин е слаба и никога не е имала ключов пост. Но пък на женските единоборства в повечето случаи печели.
Субективност и емоционалност за залели всички. Като харесваш някой, неговите недостатъци бледнеят, а тоз, който не харесваш и леко да се провини, се сипе голям хейт.

# 1 727
Те хубаво Алекс и Калин си правят сметка да идат двамата,  но да не им дадат някоя изомерия и горят Anguished
Щом Ралица позагатна на жълтите оси, че мъжете няма да имат мотивация да играят може би ще очакват Калин и Алекс да саботират и съответно да дадът битки подходящи за тях двамата, а не за жените.

# 1 728
  • София
Алекс прекали малко.
Момичетата все пак са си верни и се пазят.
Това е само една игра.
Не ми харесва когато жена плаче, става ми неудобно.

А на мен ми е неудобно същества от женски пол да се държат като жълтата тройка .
В последно време имам усещането , че ти плащат да пишеш провокационни  коментари тук )

Май не ме познаваш.
Аз казвам каквото мисля, няма значение дали с мнозинството или не. И е било винаги така за 7 години.
Понякога се уцелваме (често), понякога не.
Всъщност провокации няма, има един по-трезв и реалистичен поглед.

# 1 729
  • Варна
Трябва да се върна да ви изчета. Много сте се вихрили😁
Седнах да гледам и като гледам битката и се сетя за усмихнатата Ралица от снощния анонс си мисля, че пак жълтите ще са там.
Сега да видим кой ще е Радостина и Николета или Радостина и Калин

# 1 730
От сините Мирко няма да играе Joy

Чак на финала ще го видим.

# 1 731
Абе предни сезони помня като бяха неравностойни кат брой ги изравняваха.Тоест от единия отбор един играч не участва.Супер нечестно за жълтите.

# 1 732
Защо никоя от  жълтите не изяви желание за пъзела.Стоят ,мълчат и чакат
От сините Мирко няма да играе Joy

Чак на финала ще го видим.
Ми лошо му е.
Да се съвземе,да заякне,за да блесне на финала

# 1 733
Основното ми удоволствие от Игрите е да гледам Калин как лети по препятствията, мотивиран. Сега е демотивиран и не ми е кеф да го гледам.
А тук разни хора се извървяха да ми казват, че всъщност сега ми било по-кеф да го гледам, отколкото преди.
Нон сенс.

# 1 734
Николета какви "бижута" има и колко гроша?

# 1 735
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Искам да се обърна към Радостина: Радостина, спокойно, не само хора на 50 години те хранят. Всички те храним, на всякаква възраст.
Не знам защо е толкова трудно да се приеме истината. Като решиш да играеш така, трябва да си готов да приемеш и последствията. Дори и 3-годишните знаят, че всяко действие и бездействие влачи след себе си съответните последствия.

Дожаля ми за Сапунджиева. Опита се жената просто да ги помоли да не я изолират като прокажена, обаче двамата тъпаци нищо не разбраха и го извъртяха, все едно търси спасение от номинация. Ми не, едва ли е толкова тъпа и не разбира, че измъкване няма. Тя е съвсем наясно, че е сама в това племе.

Ако бях на мястото на Алекс, на пъзела щях да наредя всичко без последното парче, щях да повдигна закачливо вежди, доволно усмихната, срещу "лъвичките" и да чакам пъзелиста от другото племе да ме изпревари. Joy
Не че жълтите имат шанс на тази игра.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:39 от Reinа

# 1 736
Богата снаха е. Саби на спасението и 100 гроша.

# 1 737
За пръв път от началото на игрите Алекс ми е симпатичен

# 1 738
  • Варна
Има едни саби, които могат да отменят еднократно решение.
За грошовете не съм сигурна колко са. Май 100

# 1 739
  • София
Д-р Пекин допусна грешка. Трябваше да е тя на пъзела, защото е нормално да се очаква мъжете да саботират. Тя има нужда от това да спечелят, нали се точеше на Сапунджиева.
Но тя си би пас. Явно не е подготвене за пъзели.

Общи условия

Активация на акаунт