💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 329
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 740
Всеки си говори, както му изнася, но зрителя е субективен. Ето всички харесват вече Алекс ( включително и аз), но ето вчера каза, че имат най-силните жени и имат голям шанс да вземат битката, днес казва, че Пекин е слаба и никога не е имала ключов пост. Но пък на женските единоборства в повечето случаи печели.
Субективност и емоционалност за залели всички. Като харесваш някой, неговите недостатъци бледнеят, а тоз, който не харесваш и леко да се провини, се сипе голям хейт.
За правилата на играта бяха по-силните жени! Но като цяло  - Пекин ще избута две вагонетки преди Чикагото, без да изпоприпада, но когато трябва да търчи - не е нейното, справя се, но има и по-добри жени! И да - не е имала толкова ключов пост, че да кажем - Пекин имаше два часа преднина, но се запъна на пъзел от 4 части! Ай сега на еелиминациия за двама играча едновременно! Досега печелила ли е примерно в игра на издържливост на пети или пък на памет?

# 1 741
Дяволче като типичен мъж само ти не разбра че сълзите  на Радка са защото вижда накъде отиват нещата ,и това е обратно към София 😂Коалицията на "силните" пропада и няма връщане назад.😁Няма нищо общо с истините между другото които им каза Алекс .

# 1 742
  • София
Николета какви "бижута" има и колко гроша?
Има едни саби, които могат да отменят еднократно решение.
За грошовете не съм сигурна колко са. Май 100

Сабите на спасението са 2 допълнителни гласа (еднократно), а не отменят решение на съвет.

# 1 743
На 4Ж блатото им изглади малкото гънки, които имаха в тиквите.
То бива, бива, ама толкова да нямаш самопреценка.
Радка е така, както се чувства. ПекинА чак сега разбра, че отвън няма да изглежда добре, но продължава да промива мозъците на двете шматки и да нарича Алекс чичак, злобар и какъв ли не.
Истината боли.
Николета дали се усети вече?

# 1 744
Някой да занесе кафе и цигара, че и нещо за хапване на Алекс, докато си почива Simple Smile

# 1 745
  • Варна
Д-р Пекин допусна грешка. Трябваше да е тя на пъзела, защото е нормално да се очаква мъжете да саботират. Тя има нужда от това да спечелят, нали се точеше на Сапунджиева.
Но тя си би пас. Явно не е подготвене за пъзели.
Ами може и да не грешка.
Тя си иска двете дами с нея , че да може да се измъкне

# 1 746
  • София
Има едни саби, които могат да отменят еднократно решение.
За грошовете не съм сигурна колко са. Май 100

Това е аНулета на Ръждето. За сабите вече казахме.

# 1 747
Искам да се обърна към Радостина: Радостина, спокойно, не само хора на 50 години те хранят. Всички те храним, на всякаква възраст.
Не знам защо е толкова трудно да се приеме истината. Като решиш да играеш така, трябва да си готов да приемеш и последствията. Дори и 3-годишните знаят, че всяко действие и бездействие влачи след себе си съответните последствия.

Дожаля ми за Сапунджиева. Опита се жената просто да ги помоли да не я изолират като прокажена, обаче двамата тъпаци нищо не разбраха и го извъртяха, все едно търси спасение от номинация. Ми не, едва ли е толкова тъпа и не разбира, че измъкване няма. Тя е съвсем наясно, че е сама в това племе.

Ако бях на мястото на Алекс, на пъзела щях да наредя всичко без последното парче и само щях да повдигна закачливо вежди срещу "лъвичките" и да чакам пъзелиста от другото племе да ме изпревари. Joy
Не че жълтите имат шанс на тази игра.
Reinа, Благодаря за това мнение. Това исках да напиша преди малко, но не успях. Не всеки го може Simple Smile Точно и ясно описа какво се случи преди малко.

# 1 748
Днес за първи път по-многобройното племе играе в цялост, за да не се мори Миро сред четиримата мъже. В другите игри ги подравняваха да играят по равен брой участници от отбор. Калин и Алекс обаче бъхтят с куба, за да се омаломощят докрай Rage

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:12 от KatyaS

# 1 749
  • В Града на липите
Тия двамата симулират много нескопосано Grinning

# 1 750
На 4Ж блатото им изглади малкото гънки, които имаха в тиквите.
То бива, бива, ама толкова да нямаш самопреценка.
Радка е така, както се чувства. ПекинА чак сега разбра, че отвън няма да изглежда добре, но продължава да промива мозъците на двете шматки и да нарича Алекс чичак, злобар и какъв ли не.
Истината боли.
Николета дали се усети вече?
Николета, както се усети, така ѝ промият мозъка! Навремето имах любим лаф: Немаш мозък за две гъсеници! Ма тук жълтофеминистката тройка нямаа и за една гъсеничка!

# 1 751
Пародия на битка. Ама нали това било интересно на хората, това искали да гледат. Ще търпим.

# 1 752
  • София
Стахотна е Ръждавичка. Красота. Ама тя идва от спортната аеробика и няма проблеми с баланс.
Ф4 💙

# 1 753
Айде Мунчо на куба СУПЕР Е! 🤣

# 1 754
Мирослав, известен още като Фикуса (не като канадеца, Павка).

Общи условия

Активация на акаунт