💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 625
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 860
Може да не са много, много истински феномени, но се забавляват. В жътото и зеленото племе не дадоха нито една вечер на забавление, песни, танци. Само интриги и схеми.

Браво Феномени! Blue Heart

# 1 861
Алекс така им сипа, че се засрамиха от играта си...Чак сега им светна лампата как са играли, на Пекин също.

Айде да свършва тая мъка с тея саботажи тази сесмица и да гледаме зрелище другата...Писна ми от продукцията, Пекин и малоумните некоректни коментари на Павел...Аман.

#СезонанаКалин#!

# 1 862
Алекс  - разби им кочината за отрицателно време.  Пекин рухна окончателно. Едва сега и просветна в русата главица докъде се добута, заедно с двечките хубавици.
Тоя не знам какво IT е, но за прокурор е в десятката. Докара психиатърката до срив, ще е пациентка на някой колега.

# 1 863
Павел добре си говори. Стига да са го чули и да им светне ламБата на мъжете, ама де тоя късмет.

# 1 864
  • Някъде там...
Много добър избор на Калин беше да дръпне Алекс. Той пък с такъв ентусиазъм се зае да разчиства гнездото на осите, че чак ме учуди. Simple Smile Браво, Алекс!

# 1 865
  • София
Може да не са много, много истински феномени, но се забавляват. В жътото и зеленото племе не дадоха нито една вечер на забавление, песни, танци. Само интриги и схеми.

Имаме трима оригинални феномени все пак: Ръждавичка, Траян и Чикагото.
Като реално Чикагото е от ден първи син. Ръждавичка дойде в началото на втората седмица когато насмете една сгурия топ жени, а Траян дойде след кастинг битката в края на втората седмица срещу Миро.

Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 22:13 от Diavolo

# 1 866
Сапунджиева,
Ако четеш тук
Теб специално Ръждавичка където те хване там ще те бие.
Без една ръка и без един крак ще те бие.

То бива бива злоба, тц тц тц

В отделни галактики сте двете

ДЕЛУЛУ

Айде със здраве.
Няма злоба, тя очакваше да я защити като жена и нищо не се знае

# 1 867
Цял сезон съм за сините, но последните серии вече взеха да ме дразнят и искам вече Ръждавичака и някои от групата и вече да отпадат. Харесвах я много, но на синхроните се вижда каква злоба се лее от нея. Чикагото и той взе да ме дразни...
Сега пък с какво е виновен Чикагото не мога да разбера? Имам чувството,че има хора,които хейтят по дадени играчи само защото не знаят какво друго да напишат.

# 1 868
Много интересно... Дали Николета няма да се уплаши и да извади сабите, за да се измъкне от номинация?
Може. Николета е непредвидима.

# 1 869
  • София
Ще бъде идеално утре Пекин да отпадне и да не е вечен капитан с 2та гласа.Трябва обаче да стане невиждан и неочакван обрат на събитията, че да падне от Радка и Николетка..

# 1 870

Имаме трима оригинални феномени все пак: Ръждавичка, Траян и Чикагото.
Като реално Чикагото е от ден първи син. Ръждавичка дойде в началото на втората седмица когато насмете една сгурия топ жени, а Траян дойде следк кастинг битката в края на втората седмица.

Simple Smile
Ама Ръжденцето не мисли така, Дяволе.

# 1 871
  • В Града на липите
Пекин прилича на сдъвкана и изплюта.
Точно така изглеждаше и Ивайло на последния съвет.

Радостинке, признай си, че не искаш Калин за съперник. Остави ги сега тия очи и други органи.

# 1 872
На Ръждата корема като на бременна булка
Тя почти сама с толкоз мъжове!:laughing:
Но от друга страна, жени сме  повечето и си знаем - то циклистност, то заддръжки на червата ...

# 1 873
  • София
Хехе, казах ли ви??? Simple Smile

Айде сега ме признайте.

Калин е шокиран отзад.

# 1 874
  • София
Е...логично Пекин да иска по-лесни противници

Общи условия

Активация на акаунт