💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 958
  • 3 074
  •   2
Отговори
# 1 980
Алекс няма как да мина стълбата с жилетка. Единствен шанс е наказание и след това да обърне в края.

# 1 981
Темата е заорала дъното от обиди по участниците. Май предните сезони не е било така. Предаването стана трудно за гледане покрай безкрайните реклами и предизвестения край на битките. Мъчно ми е за жълтите заради несправедливите условия, в които са поставени. Заради изпитото лице на Алекс, посърналия поглед на Калин, изчезна и аурата на Пекин. Много силен дух има тази жена, очевидно работата й и спортът са я калили, но изолаторът и загубите я пречупиха. Във фейсбук ми излизат клипчета със зеления екип, ами тя грее усмихната. Но... кой каквото си направи... И все пак аман от този изолатор. Просто не е честно!
Стискам палци на Алекс да се пребори въпреки тежката жилетка. Та той е толкова по-тежък от тези три жени, защо му е още тежест, и това е ужасно нечестно.
Алекс ми е любимец от самото начало заради дар словото, което е признак на висока интелигентност. Оказа се че има и много силен дух. Надявам се да е финалист!

# 1 982
Кратко, точно и ясно...

# 1 983
  • някъде другаде
несправедливите условия, в които са поставени. Заради изпитото лице на Алекс, посърналия поглед на Калин, изчезна и аурата на Пекин. Много силен дух има тази жена, очевидно работата й и спортът са я калили, но изолаторът и загубите я пречупиха.
Пекин видя , че е свършено с коалицията и. Добре се чувстваше и на изолатора , докато бяха 4 и можеха да номинират останалите.
Смешни са , нямали очи да номинират Калин , а с какво миналата седмица го беше заслужил.

# 1 984
Генерал Ръждавичка и Калин Великолепни блестят на Арената (Ф4)

Скрит текст:

Пуля се пет минути и си викам: Леле, тоя Миро наистина е много добър! Калин се излага!
Докато не съобразявам, че всъщност Миро е син, а Калин жълт.
И нещата си идват на мястото!

# 1 985
  • Bayern
Какво казва Изкуствения интелект за Генерала! 😀😎

Скрит текст:
"Генерал Ръждавичка" е прякор на Симона Ръждавичка, участничка в седмия сезон (2025 г.) на българското риалити шоу "Игри на волята".
Тя е известна със своите силни физически постижения и лидерски качества в предаването.
Коя е Симона Ръждавичка
Участие в "Игри на волята": Симона е състезателка от племето на "Феномените".
Прякор: Прякорът "Генерал Ръждавичка" ѝ е даден заради нейната дисциплина, стриктност и умение да води племето си към победи, често надвишавайки очакванията и побеждавайки дори мъже в предизвикателствата.
Произход на името: Фамилното ѝ име идва от сорт череши.
Професия: Тя е студентка по кинезитерапия и треньор.
Симона се отличава като един от най-силните женски играчи в своя сезон и е ключова фигура в стратегиите и успехите на своя отбор.
Не се доверявай сляпо на Изкуствения интелект . На две места попитах кои са най-впечатляващите жени в Игри на волята,  единия от отговорите беше включил и Микяй Satisfied . Да не говорим, че на въпроса кои са най-силните жени и в двата  отговора изброиха  различни участнички Satisfied

# 1 986
Аз да питам - Мирка как изведнъж се сети че "може да е имало две номинации".
Свише ли дойде тази подсказка?

Симона:
-Безименните са като на паралимпиада едвам едвам и без много зор.
Много си зле, момиче!  На паралимпиада не се движат едвам едвам да не говорим за "без много зор". Ма много си зле!

Ралица:
- Че предните пъти как имахте очи а сега нямате очи!

Пекин:
-Ние с момичетата играеме заедно а не една срещу друга както той твърди.
смях пред телевизорите

Ралица:
-Племето ви издаде смъртна присъда

Фродо аман вече от тия смърти, които за нищо ги нямате. То няма племе има сбирщина. Не е издало никаква присъда, тъй като тройната коалиция, по точно кукловода ѝ,  си беше решила че е време бушоните да бъдат вкарани в действие.
То не беше люлката на смъртта, то не беше колелото на смъртта, то смъртни присъди, редовно някой трябва да се бие до смърт.... Доста крийпи!

# 1 987
Като че ли и преди се питахме, Пекин какво носи в тази раница?

# 1 988
Пекин носи в раницата си злобата, схемите и лошотията си. Много са, тежат и не се побират само в нея, че и раничка трябва.

# 1 989
"Люлката на смърта" ми липсва. Явно няма да я видим този сезон.

Към бъдещите участници, трениращи при оная невзрачна  Михаела - не влизайте в женски коалиции, ще излезнете от предаване с ужасен образ.
В този ред на мисли: Трите клявки се закопаха само и единствено заради заверата на Мишката за женска коалиция с цената на всичко за да се бута напред. Толкова и ги е подготвила за терен.

Страхотен Алекс. Дано са си взели поука и следващият сезон да е малко по-справедлив. Даже предвиждам Изолатор/Блато като втора дестинация във втора фаза да няма.

Седмицата беше ужасна, ужасна. Негледаема.

Разочарована съм от Траян и Дино...Как могат да играят  в коалиция с тоя фикус!?

Калин е прекрасен и разочарован от събитията.

#СезоннаКалин#!

# 1 990
Току що ме освети идеята защо толкова се дразня на трите жълти моми- толкова време само на глава не застанаха, какво ли не изтърпяха и накрая клекнаха пред продукцията. Искрено уважение щях да изпитам, ако си бяха удържали линията до последно!

# 1 991
Добро утро, влюбени, отнесени, разочаровани и очаровани млади хора! Отсега мисля колко корейски и китайски сериали ще имам за гледане като свърши ИВ.
Снощи запомних едно интересно лице- ако може някой да направи гифтче, че тръгвам за работа- как гледаше Николета, когато Алекс говореше за бушоните. Ето от този момент:

Мисля, че едва в този момент и достигна до съзнанието какво прави Пекин. Другата ми тревога е това момиче съвсем ли забрави за сабите, или понеже редакторите не са и казали, че ще е неин ред не си ги носи със себе си?

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 08:28 от victoria vassileva

# 1 992
Довечера отпада един жълт (надявам се да е някоя от клетките) и двете племена стават 4 на 6. Предвиждам победителят (надявам се да е Алекс) в събота на кастинг битката, при познат залог, да плени един син, за да изравнят бройката в двете племена. В противен случай, ако остснат 4 на 6, изобщо няма смисъл да играят битки следващата седмица.
Силите на мъж срещу жена могат да се изравняват и по други начини освен жилетка. Повече тежести за мъкнене, допълнително препятствие и още един куп неща могат да се измислят.

# 1 993
Гледала съм всички сезони без първия. Винаги печели мъж. Осъзнавам, че е много разочароващо заради всички достойни участвали жени. Снощи ме хвана срам докато Сапунджиева се извиняваше на Дино и Траян, за какво им се извиняваш, бе момиче? За това, че те обиждат и те унижават? Дино, Траян и Чикагото много ми паднаха в очите последните две седмици. Недопустимо и неспортсменско поведение. Спомням си Траян какъв фикус и той го играеше при зелените, срамуваше се тихо в ъгъла. Изведнъж много си повярва,че е непобедим и започна да злорадства спрямо другите силни играчи. Сапунджиева, момиче, не позволявай мъже да те мачкат. Никога! Евала на Пекин в това отношение. И на Ръждавичка също.
Мисля, че е време предаването да помисли за отделен финал за мъже и жени. Иначе никога няма да спечели жена.

# 1 994
Ох, Ивайло.. Ивайло... постнал си го е на стори. Предполагам, че е неговия крак това, иначе защо да го пуска... любимец ми е, ама е грозен татуса, да не говорим, че нито Завоевателите, нито продукцията заслужават да се бележи завинаги с техните имена.. ама той си знае...

Общи условия

Активация на акаунт