💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 665
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Bayern
Дяволо,
Попитах ИИ коя е Ръждавичка и ми отговори съвсем друго - силен участник. Нищо повече. И биография.
Безкрайно уважавам къртовския труд, който влагаш, за да правиш темата, Сони също.
Никой не смее да ти го каже открито, но с крайното си  пристрастие само губиш. Години наред и хиляди умни анализи и точни коментари, а сега?
След години Ръждавичка ще се споменава като "силна жена, участвала в сезона на КАЛИН."
Аз във всеки пост възхвалявам Калин, но не претендирам за обективност. И без бой признавам, че гледам сезона единствено заради това аниме. Уникален е! Не  заради силата, а заради вътрешната светлина, която излъчва.
Да го сравним с мрънкалото Ръждавичка? Особено като беше на изолатора?
А, забравих. Може да остане в историята и като "екзекутора на Лапунов".

#сезонанаКалин#!
Според мен Дяволо знае много добре, че Ръждата  ще я помнят малко хора, а още по-малко ще я помнят с нещо хубаво. Точно затова все повтаря, че досега такава жена не е имало , това е като на Пекин мантрата ние сме силни  , всички се страхуват от нас ... Така и той вярва, че повтаряйки го ще ни убеди в правотата си. На мен лично ми беше много забавен един пост на Дяволо, когато Ръждата си удари крака - Ръждавичка с тежка травма отвя Пекин Simple Smile  Нито беше тежка травма, нито е отвяла някого, просто поведе с малко.

# 2 026
Тя пък краварката трябва да е една от най-бесните на Пекин. Пекин я продаде за няколко сребърника и то с лека ръка.

# 2 027
  • Някъде там...
При Гала винаги са на обратното мнение от общоприетото явно. Joy Звучи ми пак като кризисен ПР.

# 2 028
Дечо... кой беше този, че и трибуна му дават Grinning Не може да стъпи на малкия пръст на Алекс, но нека си говори. То не можеш да спреш тъпите хора се излагат.

# 2 029
Знаете ли, какво ми се иска?

Алекс да спечели елиминацията.
Да отиде на кастинг битката и да познае победителя.
Да спечели правото да си открадне син.
Да вземе Чикагото.

Мисля, че е време за малко смут в синьото племе. Искам ги без комфортната втора опция за номинации. Ще ми е интересно да видя как ще се прегрупират тогава.

# 2 030
Тя пък краварката трябва да е една от най-бесните на Пекин. Пекин я продаде за няколко сребърника и то с лека ръка.
Точно и това ме учудва. Сега и сваляла шапка, Пекинката била направила женска революция, мале-мале(((
Оставете го Дяволчето, той е мъж, всеки сезон се влюбва виртуално в някоя по-подготвена и не сваля гарда)) Иначе е точен и топ, прави кориците , всичко и гори за предаването и темата, ама по женската му любимка...там не пипай))
То и за Калин става същото с женската аудитория, ама той наистина покрива всички изисквания и социална игра, за на терена да не говорим. Лапунов същия беше, ама много щяха да им станат двама Калиновци на продукцията, единият беше излишен и удариха по Лапунов, а Наталка куклата и ръждата доволно приеха подадената щафета за гонене и повтаряха като папагали думите на Ралица , което си беше абсолютна лъжа, ама...толкова мозък имат и двете или така им беше изгодно.

# 2 031
Aз и друго се чудя. Като ги дават как едните са седнали пред входа и обсъждат стратегии. А другите уж са вътре. Ма то всичко се чува.
И обратното, вътре сигурно кънти като говорят.

Те тия и петимата са толкова изнемощели от глад, напрежение и омраза едни към други, че според мен хич не им пука дали другите ще ги чуят. Но да, ситуацията е комична, признавам.

Ръждавичка между другото набара мекото на хляба. Тя почти не е видяла кофти локации, съвети (със всичките им интриги, сплетни и коалиции) и като цяло си просто на почивчица в Резиденцията и ходи там по 1-2 часа на ден за една физзарядка на арената.

Тя една седмица на Изолатор и орева света. Представям си ако беше на Пекин или на Рада на мястото, щеше да е озверяла като диво животно от глад. Сигурно щеше да разфасова и да сготви Калин с картофи (или с джанки, че май са по достъпни в случая)

# 2 032
  • Bayern
Ръждата ще остане в историята като една много силна жена на терен, която си опропасти образа с мрънкане и забиване на ножове в гърба. Това е, няма какво друго да е.

Тук мога да добавя единствено, че е най-силната жена в историята на Игри на Волята. Единственото, което и попречи да бъде любимката на сезона от женски пол е, че сготви Лапунов и сега готви нож на Чикагото.
Повечето не я харесахме още в началото , когато освен че показа грозния си характер, два пъти гласува срещу Калин !  на номинационен съвет. Защото стратегията й още от началото е да се гонят силните играчи. Та хората си я хранеха в интернет много преди да изгони Лапунов, но в нейния инстаграм негативните коментари се трият.

# 2 033
Много хубаво свири Дечо при Гала, занесъл е китарката.
И говори само положително. За блатото не е казал една лоша дума, каза, че не разбира това мрънкане, имало страхотна гледка преди склона надолу, езерце, патица с малки патенца, няколко лебеда, било му много спокойно като е сам. И пак би се върнал там, извън предаването. На фона на мрънкането на всички, това звучи направо уау.
Но ако помните, когато той отиде на изолатора, веднага намери позитивите... каза "равно е, имате подслон, няма комари" (за разлика от блатото). Предполага се, че по-едър човек е с по-голям стомах и усеща глада по-изострено и че ще мрънка за храна, но точно той не го направи.
Адмирации от мен.

А на д-р Коеджикова адският диалект в "На кафе" направо кърти Grinning

# 2 034
  • Бургас
ЖДНБ!  Дечо с гордост обяснява, че Пекин се съветвала с него!!! Той изобщо мисли ли! Вижда ли реално нещата! Тя си го е прикотквала, а той се има за фактор! Колкото и на мен да ми се драйфа от женската коалиция, не мога да отрека, че Пекин е умна и знае как да "четка" хората. Дечо, не си бил фактор, а просто глас на съвета! И това с което ще те запомня е как се смях, когато висеше като прани гащи на варелите и се чудеха как да те свалят! Честно казано и аз бих била същата картинка, но имам реална самоотценка и за това си седя пред телевизора.

# 2 035
Някъде във фейсбук ми беше попаднало едно мнение (явно на някой човек, близък до семейството на Калин), че майка му е физически подготвена като него, само че е жена. В коментара пишеше още, че тя би могла да бъде потенциален победител и то жена в Игри на Волята.
Сигурна съм, че майка му е прекрасен човек и жена, както и чудесно тренирана. Но дори да го е родила много млада, сега трябва да е в средата на 50-те си години. А ми повярвайте, че това е сериозна възраст с всякакви физиологични и други изменения. Бях една от малкото, които оценяваха Виолета на терен и в социалната игра, но годините са си години...

"Слънчевата" Симона миг преди за захапе мъжката богомолка за главата:

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 10:47 от victoria vassileva

# 2 036
Кой беше тоя Дечо?

# 2 037
Не, не. Тримата казаха, че Алекс не е кавалер, мъж и т.н. , като Гизем по-умерено се изрази. Дечо не търпял такива хора много да говорят и така да нападат. Вета направо намаза с мед Пекинката.
Комплексари ги наричат трите жаби в изолатора , като ревяха там. Пекинката нарече Алекс и Калин комплексари, другите две кимаха съгласни. Дадоха кадри от разговорите им, бях го пропуснала това как ги нарече и затова го написах. Но при Гала тримата изобщо не отразиха обидите на Пекинката, а тона и говора на Алекс, както и думите на Калин, че ще ги накажат с Алекс или нещо такова. С две думи бяха за Пекинката и тримата, най-вече Дечо и ветеринарката и Гала се съгласи с тях. Та...имаме женска революция с предводител Пекина според вета, бе направо я излъска. Беше преднамерено за мен , нарочно направено, явно в Нова са разбрали колко са обичани, та ту Ралица и Павел нещо си говорят и оправдават, ту при Гала някакви защитници се подвизават, другите минават ей-така. С Лапунов беше много вяло интервюто и виждах колко неудобно се чувстваше Гала, беше като глътнала бастун.
ПП. Аз не помня Дечо да е бил в един съюз с Пекинката , та да се съветвала с него. Беше при феномените за малко и изгоря. Бил 17 в игрите май каза, постигнал мечтата си и т.н. Те не са играли заедно, кога Пекинката се е съветвала с него не знам. Та той влезе последен на блатото нов и си отвися там да отслабва. После при разпада или кога отиде за седмица -две при феномените и изгоря. Толкова участва 2 седмица реално в игрите.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 10:45 от Папунка

# 2 038
Един, който влезе стотина кг и отслабна със 17 кг докато излезе.
Каза, че ще има премиера на "Песента за блатото", на 5 декември, когато бил финалът на ИВ.

# 2 039
Това което най-много ме дразни при Ръждавичка, са синхроните ѝ. Толкова подигравателни, ехидни и надменни. При никой друг от играчите няма такива. Да, има сплетничене, коалиране, заговори, но толкова подигравки, няма при никой друг. А имаше потенциал, защото е силна, но той и Мартин императора е силен, но.....

Общи условия

Активация на акаунт