💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 502
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Варна
Отдъхнах си! Няма да слушам вече синхроните на Пекин, и как всички ги е страх от нея. А в началото дори я харесвах.

# 2 431
Очите на Калин светнаха отново

# 2 432
Сега погледнах инстаграма на Мирослава, ами те всички му викат "Мими" Rolling Eyes
Не се учудвам, защо ли....

# 2 433
Съвсем нормално развитие.Продукцията иска да изравни племената и любимеца им слабия Мартин да бие.Въпроса сега е кой ще вземе Радка от другото племе 😄

# 2 434
  • Някъде там...
Все едно слънцето изгря след буря!

Я, този от кастинг битката е познат на мъжа ми. Световен шампион по джудо. Сериозен бил, цял живот спортист.

И каква изненада, пак ще преливаме синя кръв. Този път трябва да вземат територията.

# 2 435
  • София
Радостина каза, че ще следва завета на Пекин.
Но дано няма повече дрязги при племето на Безименните, че там атмосферата беше доста отровена. Това е отразява и в игрите.

# 2 436
Очите на Калин светнаха отново
Наспа се, почина си, изкара едни 4-5 часа сам на спокойствие- как няма да светнат😆

# 2 437
  • София
Още не съм ви дочела - а сега се сещам, че и не догледах края на епизода след последните реклами - но да си кажа, че и аз "думи немам да издумам".
То Забравета, която как не си забрави главата някъде по трасето; то правила, които са според как дойде и какво (не) види Павел; то блатна Радка капитанка Confounded...

# 2 438
Най-добре да вземе Чикагото, но защо ли имам усещане, че ще дръпне Ръждето, да са си пак трички, и пак да колят и бесят ама този път само една седмица ...

# 2 439
Все едно слънцето изгря след буря!

Я, този от кастинг битката е познат на мъжа ми. Световен шампион по джудо. Сериозен бил, цял живот спортист.
Само дано не го прецакат ,за да бутат пак Маргарин

# 2 440
Сякаш Императора губи....и дано.
Радка, ако спечели, ще иска Ръждавичка. Изобщо няма да се замисли да им вземе силата- Чикаго.
Или да върне Мирка обратно Heart Eyes

# 2 441
Най-добре да вземе Чикагото, но защо ли имам усещане, че ще дръпне Ръждето, да са си пак трички, и пак да колят и бесят ама този път само една седмица ...
Кой ще коли и беси?Симона никога няма да предаде Калин и Алекс😂🤦Това ще е най голямата и грешка.Единствено Десислава ще бъде с тях и би я избрала ако мисли за гласове.

# 2 442
  • София
Мартин като нищо може да падне утре. Той не е нещо особено.
Борис идва от полицейската академия. Явно е инструктор. Там са много добри. А ето сега чета, че е бил световен шампион по джудо.

# 2 443
Дано Радостина не вземе Сапунджиева. Трябва да е ненормална, за да го направи, но Пекинката така им е промила мозъците, че няма да се учудя

# 2 444
Не съм гледала предни сезони на Игрите, но този Мартин много хилав ми изглежда, дори не е жилка в сравнение с пича от полицейската ...

Ясно е, че сигурно има два дубъла и те залагат и на двамата , и после задължително изравняване на племената.

Няма как да има териториална с 4 на 6 племена, нали ?

Общи условия

Активация на акаунт