💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 496
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 445
Ха на бас, че Радка ще избере старата коалиционна дружка Мирослав. Simple Smile

# 2 446
На Безименните им трябва задължително резиденция следващата седмица, така че най-добре да избере Чикагото. И без това следващата седмица е последна от Фаза 2.

# 2 447
  • София
Радостина и Николета имат предимство пред мъжете. 3 на 2 гласа, повече грошове.
На нея не и трябва глас, а силен човек с който да бият и да се съхранят като племе.
Според мен ще избере или Чикагото или Траян.

# 2 448
Дано Радостина не вземе Сапунджиева. Трябва да е ненормална, за да го направи, но Пекинката така им е промила мозъците, че няма да се учудя

Пекин подшушна на Ради да се държи за Ръждавичка...така че тя ще е.

# 2 449
Сякаш Императора губи....и дано.
Радка, ако спечели, ще иска Ръждавичка. Изобщо няма да се замисли да им вземе силата- Чикаго.
Или да върне Мирка обратно Heart Eyes
Дали предварително са изкоментирали в племето, ако спечели какво би направила Радка?

# 2 450
Ако може да излъчат как Миро се бие във финалната битка, а по същото време жена му ражда. Какъв героизъм, каква смелост, каква саможертва. И в турските сериали няма такава емоция.
Почакай. Ще има. Нали им предстои разговор с близките по някое време в последната част. Сигурно ще има пряко включване от родилния дом.
Тцъ, бебето изчака тате да сбъдне мечтата си, да почине и се появи през септември, доста след края на снимките

# 2 451
На 200% съм убеден,че ще дръпне Ръжденцето. Абсурд Чикагото. То ако го направи или е страшно тъпа,или редакторите са и подшушнали какво да прави и тя като добро кученце ще изпълнява заповеди.

# 2 452
Радка няма да избере никой,защото ще заложи на Мартин. А той ще загуби. Няма как да бие Борис.

# 2 453
Разбира се! Няма да рискува с Ръждавичка, защото знае колко е близка с Алекс и Калин.
Миро, обаче, хич няма да е щастлив.

# 2 454
  • София
Още обаче не мога да проумея как е възможно Д-р Пекин, който е централен герой този сезон (топ 5) да не се класира в топ 8?
Обяснете ми...
Виолета и Джаферович успяха, стигнаха до топ 8.

Мисля, че Александър победи продукцията тук. С тази жилетка и стълбите явно са преценили, че ще падне. Виждате, че нямаше гъбки, където и трите жени са много зле.
Обаче Алекс изненада и се спаси.
Според мен продукцията не е очаквала, че Пекин ще сдаде багажа и ще рухне.

# 2 455
Ако може да излъчат как Миро се бие във финалната битка, а по същото време жена му ражда. Какъв героизъм, каква смелост, каква саможертва. И в турските сериали няма такава емоция.
Почакай. Ще има. Нали им предстои разговор с близките по някое време в последната част. Сигурно ще има пряко включване от родилния дом.
Тцъ, бебето изчака тате да сбъдне мечтата си, да почине и се появи през септември, доста след края на снимките
Язък! Щеше да е епично!

# 2 456
  • Русе
И аз така очаквам.

# 2 457
Дали има вероятност Деси да е капитан. Така ще изправят две жени на капитанска.
Едва ли

# 2 458
Надявам се утре да спечели полицайчето. Искам зрелище в Сезон 8, а той ще го донесе. Явно е много подготвен.

Надявам се Рада да загуби.

# 2 459
Още обаче не мога да проумея как е възможно Д-р Пекин, който е централен герой този сезон (топ 5) да не се класира в топ 8?
Обяснете ми...
Виолета и Джаферович успяха, стигнаха до топ 8.

Мисля, че Александър победи продукцията тук. С тази жилетка и стълбите явно са преценили, че ще падне. Виждате, че нямаше гъбки, където и трите жени са много зле.
Обаче Алекс изненада и се спаси.
Според мен продукцията не е очаквала, че Пекин ще сдаде багажа и ще рухне.
Да продукцията игра за трите Жени  и срещу Алекс , като даде бутане на колички и въртете на кубове Simple Smile
И така,  за да не е голяма изненадата на силния Алекс трябваше да е само пъзели играта.
Играта за мен като беше най подходяща за Пекин и Алекс , но и двамата  бяха немощни и трагични на терена.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 22:38 от gerido

Общи условия

Активация на акаунт