💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 428
  • 3 074
  •   2
Отговори
# 2 520
А дано да вземе пак в Изолатора Мира, та поне да си изгладува чека Wink

п.с. като оня виц
-много хубава рокличка имаш, кой ти я купи?
- изревах си я😂😂😂

# 2 521
Тая дето се потупва по главата вика за Алекс -  50 годишен чичко, но няма против 50 годишни чичаци да й бутат банкноти в сутиена и да им играе в скута.

# 2 522
Честито на всички! Tada  Вчерашния ден да се обяви за национален празник, Освобождението от Пекинско робство.

Гледам анкетата и виждам, че Радка е влязла да удари по един глас в своя подкрепа Joy

# 2 523
Наистина се шокирах, че Пекин отпадна. Аз досега мислех, че не си дава зор, но явно наистина глада я надви. Тя физически нямаше сили. Не мисля, че психически рухна. В този ред на мисли е крайно време да разкарат тъпия изолатор, който опорочава битките. Как се очаква безименните да бият нахранените феномени с двойно повече мъже, дори и да имаха най-силните жени? И да, виновни са Пекин и компания, че изгониха Ивайло. Обаче Дино май успешно ще я замести като злодей. Много грозно хапе нон стоп Сапунджиева. Неговото си е булинг. Дори няма стратегически елемент. Тя и без това е сама.

# 2 524
Изгледах Пекин при Ваня.Не е чак толкова интересно .Накрая каза ,че фаворитите и за наградата са Ръждавичка ,Миро ,Дино и Калин .От фикусът тепърва ще видим разгръщане ,стратегии и борба,бил уникален.

# 2 525
Изобщо не разбирам този хейт по Пекин ,ако беше мъж щеше да е голЕм играч ,обаче щом е жена е злобна кучка.Рално и доктора правеше същите схеми от ден едно ама на него му викат с уважение доктора ,а на Пекин,която също е "доктор"и боксьор  -кучка и прасЕ в социалките и форумите.  Пекин е най-комплексният и интересен играч за сезона лично за мен ,всяка маймуна може да се катери и да минава халки- тая игра трябва да е нещо повече ...
Най-вече хейта е и  от жени ,което наистина ми изумява .
Ако трябваше да наема един човек на работа като CEO  или за член на семейството ми -без колебание щеше да е Пекин.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 09:22 от No_frame bitch

# 2 526
Кое може да му е уникалното на един фикус? Умее уникално да се скатава и да минава между капките. Не отричам, че е добър на терен, когато реши. Той обаче сам си избра да го играе фокус и няма на кого да се сърди за това. Ще си остане незабележим и незапомнен. Алекса и Мартин миналата години бяха сто пъти по-интересни и забележими от Мирослава.
Радвам се, че Алекс успя да вземе второто място снощи. За останалото вече всичко сте написали, няма смисъл да повтарям.

# 2 527
И аз гледах Пекин в подкаста. Умна и добре възпитана е и умно и добре възпитано направи внушенията, които искаше да направи.
Ами който може го може.
Яд ме е, че потенциал като нея изгърмя в такава ненужна конфигурация - самоцелна женска коалиция. Ако остане поука от последните два сезона и от опита на Силвия Р., Пекин и Ръждавичка, то той е, че най-силните жени биха били най-успешни в близък съюз със силни мъже. Това е извода за мен.

А предварителните коалиции при Мишето са безспорен факт, така че да не ми се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Една сюрия предварително наговорени и цял сезон съпортвани от продукцията. Ами няма как да станете симпатични. Това не е редно дори за това Шоло!

# 2 528
Радостина сега ще познае кастинга и ХОП ще набута Симонка при тях.
Но няма значение това. Важното е че главата на ламята е отсечена.
Чикагото очквам като види че я няма да изкрещи: Главата на ламята е отсечена!:expressionless:

# 2 529
Кратка беше радостта ми от отпадането на Пекин. Радостина капитан, грошове, пленяване на син, вероятно Мирослав, тоест отново женското дуо/трио ще води парада. Нищо хубаво не очаквам следващата седмица.
Пекин беше може би най-дразнещият играч този сезон, обаче поне игра играта - нечестно, манипулативно, но не се криеше, заемаше позиция. За разлика от този, чието име запомних някъде в средата на втория месец.

# 2 530
  • София
За мен объркването с товаренето и разтоварването на количките си е по вина на продукцията.
Николета чакаше количка и просто взе на Алекс натоварената, за да не губи повече време. Радостина пък взе на Пекин и ако я беше разтоварила, то докторката щеше да ѝ се наложи да я товари пак за връщането. Във всеки случай щеше да има ощетен и затова ги оставиха. Накрая просто Николета показа, че мисленето не е нейният спорт. Но пък Павката можеше да ѝ подскаже по-рано.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 09:49 от Пак тя

# 2 531
И аз не разбрах защо Пекин реши да играе по този начин. Още в самото начало - женска коалиция, женски финал и прочие щуротии. Нищо против, но ако самата тя беше заобиколена със силни жени. Пекин беше силна в началото и можеше да стигне до финалите. Собствените ѝ решения я доведоха до лоши локации и отслабване. Можеше да я запомним по друг начин, защото тя има качества и на терен, и като акъл, но уви...

# 2 532
Кратка беше радостта ми от отпадането на Пекин. Радостина капитан, грошове, пленяване на син, вероятно Мирослав, тоест отново женското дуо/трио ще води парада. Нищо хубаво не очаквам следващата седмица.
Пекин беше може би най-дразнещият играч този сезон, обаче поне игра играта - нечестно, манипулативно, но не се криеше, заемаше позиция. За разлика от този, чието име запомних някъде в средата на втория месец.
Ще се изкефя другата седмица да има елиминационна капитанска и Радка да изхвърчи от игрите с всичките си 250 гроша без да ги е похарчила. Муахахааха...

# 2 533
Гласувах в анкетата.

Сега малко разбор само на женският каст. Ще бъда изключително коректна, без да влагам емоции.

Рада - държи си на думата това момиче. Рядко срещано явление. Заради това заслужава уважение. Иначе е пълна скръб.

Николета - много е силна на терен и е адски разсеяна. Типична блондинка. Ако се съсредоточи ще събере голяма фенска база, ама горе нема никой. Иначе е сладка.

Пекин - ами нито я харесвам, нито не я харесеам. Безрарична история. Ако беше играла социалната игра по друг начин щяхме да я видим в топ 8.

Симонка - най-силната жена на терен някога в игрите. Емоционална, чувствителна и лесно манимуполируема от интервюращите зад кадър.

Сапунджиева - жена без характер. По- слаба на терен от всички гореизброени жени. Няма място на този етап на играта в племената, наред с Рада.

#СезонанаКалин#!

# 2 534
Отпадането на Пекин хем ме изненада хем не. От една страна - главен герой. В момента в който Мира се махна, ролята свърши и продукцията обърна гръб и то се видя и по двойните номинации чрез Ралица. Мисля че и тя го разбра. Целта на тази последната женска коалиция май ще излезе една - да се осигури чадър за победителя до финалната седмица. Няма да забравя като фикуса припадаше на блатото ( Кристиян после каза че се е преструвал) и Пекин го виждаше за първи път май и каза : ама как ти на номинации- ти си финалист. Уффф.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 09:56 от koremche

Общи условия

Активация на акаунт