💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 418
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 595
Някой беше писал за завърналото се пламъче в очите на Калин. Там е и свети. Пак племе ще гради милият, защото вярва в доброто, но с този материал...

Опс.. защо Калинчо намига на Ради??..пуска трепкащи  мигли ли???...Шегувам се...
А сега да изкажа възмущението си...Павката е мега..супер..НЕ можещ водещ...Не го харесах от първия път,дори в Сезам.Не може да обхваща играчите по терена, говори подигравателно,и обижда с епитети играчите, та чак не се и чува какви ги брътви.. Димо беше класи над него,нищо не му обягваше.Та и затова се стигна до най-пошлата игра до момента ,във всички игри...Бясна съм..
За Пекин,какво да кажа,...първо не е толкова силна,а след блатото изглеждаше немощна на количка и куба,но на въжената стълба си хвърчеше сякаш не е никак изнемощяла.. Ха сега де,кое е вярно...изнемощяла ли е,или и писна и иска да си ходи,че отвсякъде я натиснаха.Но се радвам,че се махна,рядко неприятна жена..Алексчо,ами той си беше много истински в битката,дори да издишаше на моменти,крепеше го това ...че Пекин е последна.Радостинка просто е тарикатка на дребно,но пък наградата и е огромна..А за последната бяла птица,какво да кажа...милото толкова няма връзка с главния,че не е истина.
Като цяло...най-лошата и натамънена игра,за всички сезони,отвратена съм.

# 2 596
Не мога да повярвам, че ще защитя Пекин, но защо според някои Миро излиза голям стратег и гений на социалната игра, а Пекин, под чиято пола се кри половин сезон, обра всичките негативи? Колко хора избута напред тая жена - да, с неправилна нагласа и с гонене на силните,  което обричаше подопечните на глад и мизерия, НО ги избута. А Мирко в момента, в който захлеби, реши, че е бита карта и я отписа - грозно си беше...

# 2 597
  • София
Аз не виждам как Радостина ще добута до топ 8, въпреки това което написах.
Просто има много слабости на доста от елементите. Тя е средно ниво на трасе, но към под средното. Визирам за ниво за ИВ. Навсякъде другаде си е топ. Просто такива трасета и игри като в този формат никъде другаде няма.

Иначе е ясно, че ако изобщо се класира в топ 8 ще изгърми сред първите. То идеята е да бъде там. След това се оправяй сам.

Виктория дето завърши пета си остана с копаенето, а мъжете вече бяха приключили целия полуфинал. То беше трагикомична гледка да я гледаш до тези топ атлети.

# 2 598
Аз не мисля че Ради е кукловодът. Малко  като теорията че Джар-Джар е сит лорд. Ако са я бутали е за да бъде лейтенант на Пекин и племето не безимените беше конструирано за да може Пекин да стане Големия Злодей. Ради ще е милионер в лилаво до сливането и тогава ще отпадне и ще си даде грошовете на някой важен. Битката беше направена Алекс да не спечели и Пекин да е последна. Може би са мислели че Николета ще спечели но не ги бърка да е Ради. Като следваща линия ми ичглежда че Ради ще вземе чикагото; жълтите ще са на резиденция и в сините ще започне конфликт може би Ръждавичка и Миро vs. Дино И Траян като основни герои.

И аз мисля, че на Радка богатството след обединението ще попадне в "правилните" ръце - на богопомазания фикус. А той ще си купи с него едни предимства за финала, та да се елиминира всякаква опасност случайно да загуби.

#СезонанаКалин#!

# 2 599
Аз не виждам как Радостина ще добута до топ 8, въпреки това което написах.
ами те са 10 така че почти е добутала. Може да отпадне на капитанска другата седмица, но мисля че сините ще ядат голям пердах следващите битки

# 2 600
Това, че Радостина е кукловодът на блатото, е ясно още от първите подкасти с отпадналите на блатото. Не Шопа, а Радостина е заформила коалицията там.

# 2 601
Аз го писах няколко пъти вече, че тази Радостина ми е много съмнителна и явно има някаква протекция

Имаше преди доста време един потребител, който не спря да ме осмива, че предположих, че Радостина е с протекции и е бутана, защото е човек на Биляна Йотовска. Това беше още в зародиша на Радините вълнения и простотии. И се фръцна обиден, че тука сме обиждали доброто момиче (дето винаги поздравява, нали ахахах) и сме били злобари. Ами не веднъж вече имаше ситуации, които потвърждават моето мнение. Особено подарената й снощи победа. Че и капитанство, и грошове...

П.с. добавям и наказанието на елиминационната битка, дето вися като дроб и не можеше да мине. Ако нямаше наказание, да си е у дома отдавна...

# 2 602
  • София
Напълно заслужено е в анкетата Мирослав. Като не ви харесва не го гласувайте.
Блесна на териториалната битка когато прелетя с лекота през трасето.

И с какво точно блесна? С какво "блесна" повече от Дино на бутането, че го няма Дино в анкетата, а фикуса пак посаден? Слагай всички като ще си толкова "обективен".

Ами не го гласуваме, ти си го пиши колкото искаш.

Не ми отговори защо за пореден път описанието ти на представянето на Калин е толкова негативно и тенденциозно? Или щото той не блести? Хич даже!

# 2 603
Дяволче, никой не искаше да гласува за Миро на съвета не защото много го харесват, а защото го съжаляваха. Така се получава, когато го играеш безпомощен и че си пред припадък. Сега обаче припка от енергия, е поне, доколкото му позволяват да я покаже. Те даже на една битка не го пуснаха да излезе да се бие, защото знаеха, че е автоматична точка за другия отбор. Ама да, от харесване ще да е!
Страшна актриса е Мирка...

# 2 604
Аз го писах няколко пъти вече, че тази Радостина ми е много съмнителна и явно има някаква протекция

Имаше преди доста време един потребител, който не спря да ме осмива, че предположих, че Радостина е с протекции и е бутана, защото е човек на Биляна Йотовска. Това беше още в зародиша на Радините вълнения и простотии. И се фръцна обиден, че тука сме обиждали доброто момиче (дето винаги поздравява, нали ахахах) и сме били злобари. Ами не веднъж вече имаше ситуации, които потвърждават моето мнение. Особено подарената й снощи победа. Че и капитанство, и грошове...

П.с. добавям и наказанието на елиминационната битка, дето вися като дроб и не можеше да мине. Ако нямаше наказание, да си е у дома отдавна...

Джар джар какво общо има с Йотовска?

# 2 605
  • София
Извинявам се,сега гледах битката,наистина Радостиня я взима.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 13:44 от avicom

# 2 606
Някой беше писал за завърналото се пламъче в очите на Калин. Там е и свети. Пак племе ще гради милият, защото вярва в доброто, но с този материал...

Не се сдържах да не го цитирам. Великолепен е.

Незнам от къде се пръкна тая защита към МиркА Фикуса!? Та той цял сезон се скатава, скри се под полата на Пекин, не е поемал никакви сериозни и отговорни постове. Чист мишок. Ако не беше Дяволо да го възхваля, никой нямаше да му обърне внимание, защото на мишките никой не обръща....
Фикуса тепърава щял да се разгръща...Laughing За кога!? 2 седмици остават до финала...Сега ли ще го прави...2 месеца и половина какво прави!? Криеше в коалиции и под полата на Пекин...Ай сикир. И последните 2 седмици щял да се разгърне (тук умирам от смях).

#СезонанаКалин#!

# 2 607
  • тук, на мястото си
Моя сценарий за другата седмица.
Радостина сигурно ще вземе Сапунджиева. Капитан на сините ще бъде Миро, във вторник ще острани Рада и ще вземе грошовете, ще бъде първия в игрите с 450 гроша.
На елиминациите Калин ще отстрани Сапунджиева.
Последната седмица - Калин, Алекс, Чикаго, Дино, Траян, Мирослав, Ръждавичка, Николета.
Всичко това ако не направят някой капан на Симона.

# 2 608
Капитан на сините ще бъде Миро, във вторник ще острани Рада и ще вземе грошовете, ще бъде първия в игрите с 450 гроша.

С най-много грошеве в Игрите е била Елизабет в Сезон 3 със близо 700 гроша.

# 2 609
  • София
Той Миро няма 1 глас за себе си на съвет освен когато искаше да ходи на битка. Там беше ясно вече.
МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!
А когато беше със Йоанка на онази наредената битка по двойки срещу Чикагото и Гордиенко май много удобно забравяш този съвет. Точно тогава такааааааа му се ходеше на битка, че чак забрави да брои до 4. JoyJoyJoy
То бива бива пристрастност, ама дори и най-близките му роднини на фикуса имато по реалистична представа от теб.
А тези анкети аз не гласувам видя ли Фикуса във отговорите за "Играч на седмицата". Ще се изненадам ако е събрал сумарно и 20 гласа от всички седмици, но всяка седмица си присъства. Дано поне са ти дали някой лев да го лансираш толкова много Joy

Общи условия

Активация на акаунт