💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 345
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 625
Предвиждам, че накрая ще обявят Мирослав за най-великия стратег на сезона, но на мен неговата стратегия на игра много ми напомня за един друг играч от “ Островът на стоте гривни”, мисля че се казваше Алекс, който си призна накрая, че е питал чат GPT коя е най-ефикасната стратегия за стигане до финал в подобно риалити. И чат GPT му казал: не се набивай на очи, не показвай възможностите си, остави другите да те подценяват, пести си силите и разни други такива. И той стигна финала. Нищо чудно и Миро да си е говорил с AI преди Игрите. Едно към едно ми е 😁🪴

И си мисля, че може би нямаше толкова да ме дразни, ако поне на синхрони обясняваше действията и поведението си като част от стратегия. Защото иначе излиза, че той просто е такъв човек. А сега, когато остават 2 седмици до финала, дори и да изкарат нещо такова, никой вече няма да повярва. Да не говорим за очевидно отчаяните опити на продукцията да му изчисти образа, използвайки жена му. То и Траян се ожени онзи ден, очевидно много влюбен,  ама той нещо не можа да вземе думата от Мирцата. 🤣
Каквото и да е чел, каквото и да е планирал, нямаше да работи без мощна подкрепа от продукцията - на всички фронтове. Даже подозирам, че те са му изготвили тая "стратегия ". И сега командироват пратеници навсякъде да я обясняват и възхваляват. Глупости. Скатавка-стратег като Мирко в друг сезон продукцията отдавна да го е сготвила, ако не беше "техния" човек, и то показно, с набиване на канчето, че си прави сметките без кръчмаря. Нещо като Иванушка в тоя.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 15:16 от MikasaA

# 2 626
За мен Мирка е зет на някой от продукцията. Бебето трябва да се подсигури и затова са го пратили там, за да му дадат парички. Не изгледах снощи сърцераздирателния личен разказ на Мирка, но то ми е ясно, че бременната жена и бебчето ще имат по-големи заслуги за победата, отколкото Мирка. Живи и здрави да са!
Тцъ,опитай пак.Нито е нечий зет,нито пари му трябват за да отгледа бебето си
Миро, ти ли си?

# 2 627
Чакалкаста е заорал дъното с този рекламен постинг на новият каст с любимия ми Морунов. Само не разбирам защо използва лицето на Калин и го хейти....За да е по гледан ли!? За Калинката червен хилс, а за Фикуса, че е номер 1...Ужаасссс... Ще изгледам заради Морунов и ще го отследвам Чакала навсякъде... Ужасен е станал просто. Не мога да го позная.

Пуснах си го до половината но не издържах .Абсолютните глупости повтарят сезона бил слаб , труден за гледане , през половината подкаст дори не говорят за игрите а ако говорят не коментират сезон 7 а старите сезони , Тая Ясмин с култовия и въпрос дали този сезон играчите са слаби като дори най добрия този сезон (визарат калин )не е бил нищо уау сравнение със силните играчи от минали сезони .Също коментира че рейтинга падъл .

# 2 628
  • София
Чакала го отследвах, не че скоро съм му слушала подкастите, но от това, което разказвате даже не си е заслужавало.
    Ето снимки от фейсбук, за хубава събота
    [/list]
      [/list] Хавай едишън (Калинката го няма...)

# 2 629
      Ето я Радка модела, специално за всичките й фенове Grinning

# 2 630
      Аааайде, чао на Чакала, отследвах го отвсякъде, то и без това не се бях сещала скоро за него.
      Така и не еволюира тоя човек, бе, все на едно място тъпче.

# 2 631
      • Be realistic - plan for a miracle.

Но пък кадър на Калинката е избрал един път 🫠

Затова пък Мирка е с “ака ми се” лице.

# 2 632
      Да не би Радка да е играла кючек на някои от продуцентите, че така я бутат напред....

# 2 633
      Едно е сигурно при кастърите..Ако не са коректни и бълват змии и гущери губят фенска база. Толкоз.

#СезонанаКалин#!

# 2 634
      Цял сезон ме е срам да попитам, но сега събрах смелост - Какво представлява този "бикини-фитнес"?

# 2 635
      Едно е сигурно при кастърите..Ако не са коректни и бълват змии и гущери губят фенска база. Толкоз.

#СезонанаКалин#!
      Еми
      Чакала никога не е имал фенска маса да ти кажа .Особено с подкаста 😂Така и не се получи,а сега е и по-зле.

# 2 636
      Цял сезон ме е срам да попитам, но сега събрах смелост - Какво представлява този "бикини-фитнес"?

Може би да покажат мускули по гащи...Laughing

Ани много са му дълги подкастите и са пристрастни, некоректни. И да е имал фенска база, вече тотално се закопа в последните си кастове.

Неделчо, след като разбра, че Калин му е фен и следва "Българ" какво ли ще каже и ще коментира ли въобще нещо!?

# 2 637
      • София
      Неделчо харесва и сезона,и Калин.Относно Мирка каза,че той спокойно може да отиде някъде и никой да не отбележи липсата му.После отива на финал и вдига чека Grinning

# 2 638
      Да се включа и аз в дискусията, няма да коментирам, дали Миро добре се представя на терена или е добър в стратегическата игра, обаче е толкооооваа скучен като образ, не знам продукцията какво толкова намира в него, че да го пази до сега....Една сълзлива история за бременната жена  и толкова....нали уж на продукцията са й важни цветните образи, защо иначе сготвя рано- рано някои играчи във всеки сезон....И сигурно пак ще трябва да слушаме тая история в по- следващата история като дават близките им, уф........Поне се надявам да видим тогава и семейството на Калин, та да ни се оправи вкуса....

# 2 639
      Не следя нито един подкаст и дори не знам тези хора какви са, тъй като гледам от два сезона насам. Очевидно е, че голяма част са зациклили в техните сезони, не гледат внимателно, правят повърхностни анализи, или пък са неспособни да тушират пристрастията си. Мисля си, че спокойно могат да бъдат игнорирани - няма да е голяма загуба.

ПП. Снимките на Радка направо са за скрит текст, подскочих на стола като ги видях. Scream

Общи условия

Активация на акаунт