💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 171 197
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 760
Добре, де като  сте толкова силни жените, защо пленяваш мъж и чакаш мъж да ти помогне.  Вземи Деси или Ръждавичка.

# 2 761
  • В Града на липите
Веднъж да послуша разума Радостина.
Траян е най-правилния избор.
На бас че на териториалната битка накрая ще има пъзел Grinning
Е, не познах, обаче ще е голямо шоО Sweat Smile

# 2 762
Те и на Макс не дадоха втори шанс. А беше красавец, като гръцки бог.

# 2 763
Горкия Траян. При тея кокошки.  Добре,че е една седмица

# 2 764
Фукльото си е фукльо. Абе спечелил си , какво толкова се изтъкваш. Ще се намериш майстора и ти.

# 2 765
Оф, ма моля ви, това е Мими до Шопа. Всички му казват Мими (вижте социалните му мрежи преди ИВ), не го правете зорлем мъж.
Всички му казваме "Миро"

Айде бе Grinning
Скрит текст:

# 2 766

Е, не познах, обаче ще е голямо шоО Sweat Smile

Цирк дьо Солей 🤡😂

# 2 767
Алекс и каза да плени Траян, Пекин и вика дръж се за Ръждавичка и Рада-жабата .мрън мрън Траян - офСЪ

# 2 768
  • София
Пфф, 50 на 50 съм за територията.
Не, по-скоро 60 на 40 за Безименните, амаа си е близко.
То не е толкова важно де. Не остана както се казва. Имат 4 дена преди обединението. Дори и Феномените да отидат на Изолатора няма да е проблем за тях. Но пък ще е добре и справедливо, Безименните поне в тези 4 дена да се нахранят като хората, изкъпят и поспят на меко.

# 2 769
  • Някъде там...
Жълта резиденция в понеделник. При сините не останаха мъже със силен втори етаж. А си имат и скатавка
Траян, Алекс и Калин си се имат. Стават 3 на 3 гласа, обаче жените са с грошове и саби.
Ако паднат на елиминационна, като нищо двама мъже ще са на пангара. А при сините няма да се учудя ако са двете жени... Зависи кой ще е капитан.

# 2 770
  • София
Алекс и каза да плени Траян, Пекин и вика дръж се за Ръждавичка и Рада-жабата .мрън мрън Траян - офСЪ

Еми не й се стои вече на изолатор, да не е тъпа. Не само Алекс и ние тук ръснахме акъл да вземе Траян.

# 2 771
  • София
Радка, ако наистина имаше мозък, трябваше да си вземе Мирка, хем е що-годе мъж, хем им е от коалицията..
Но Алекс я посъветва да вземе другият пъзелист и Феномените да останат без такъв..Хубаво, че все пак го послуша, но това пак не им е застраховка, защото те двете имат 3 гласа, плюс нейният капитански наклон...ако се стигне до номинации..

# 2 772

Браво на Мартин,той и предния сезон би беше от фаворитите,а сега доказа,че не се е отказал...тренира си момчето и поддържа форма.Зарадвах се и на пленяването на Траян.Като цяло поизравниха силите, и може да са на резиденция .Очаквам да не са на съвет от първа елиманационна.Да видим каква ще е изненадата на капитанската,ще си ходи ли някой в къщи.Ако Ради има правото да избира,кой ще носи битката,Калин си е с абонамент за нея.

# 2 773
Добре че Рада не взе Мимето. Не мисля че той би се раздал за жълтите както ще го направи Траян. Дано жълтите са на резиденцията. Просто вече не е човешко.

# 2 774
  • София
Еми Мартин, макар повечето да не го харесват, на мен беше по-скоро безразличен, никак не е слаб. Не е като Гешев примерно физически, но определено не мога да кажа, че е бил слаб на арената.

За Траян - и аз познах. Колебаех се малко между него и Чикагото - но прецених, че за Чикагото няма да посмее да рискува. Най-вече, защото той, за разлика от Траян,  е казвал не веднъж, че си е син докрай и 100% ще играе с Калин и Алекс.

Иначе ето и за това много ме е яд на тъпата продукция, че направиха Радостина капитан. Не стига, че нарушилата правилата и И заради нея невинни се оказаха в изолатора, а я наградиха въпреки това, но и отнеха шанса да видим последна хубава и равностойна капитанска битка. Защото и Симона да е капитан - ще гледаме красиво преминаване на трасето от нея, а Радостина далеч зад нея - освен ако продукцията и тук не си нагласи нещата де. Същото и с мъжете от сините. Деси минимално, но все пак и тя смятам, че е по-добра от кралицата на блатото.
Остава вариант две - пак да се изпрати заместник, което няма да ме учуди чак толкова, но някак очаквам елиминационна да е. А, чак толкова нагли не вярвам да са - на такава битка заместник да играе и рискува, макар че не е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт