💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 285
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София
Сладък рошльо, много го обича камерата това момче Blue Heart Yellow Heart

Жив и здрав да е оператора, поне той си е изкарал заплатата тоя сезон. (За разлика от психолози и сценаристи).

# 2 791
Страшна реч дръпна Радка - да използваме мъжете да продължим, пък после да покажем жените колко сме силни JoyWeary
Срам ме е, като ги гледам тези недоразумения, те как се гледат, не знам.

# 2 792
  • софия
Мирко Потника Trollface крои шапка на Ръждето Blue Heart
Сега ще 'и дръпнат и Трайчо.
Ако са на номинации Ръждето ще е на битка със сигурност. А ако е с Деси, дори и анулета няма да си ползва, толкова е уверена. Уффф, страх ме е за Ръждето.

Мирко бил много умен и страхотен стратег - вика Пекин. Ванчето - "не се видя до сега, ама то коалициите си вървяха и нямаше нужда той да се намесва, може би" . Аааа, намесваше се - усмихва се ПекинА. Разказа, че тя много се е колебала още за първата номинация на Калин, но тогава Мирко, по-известен като стратега, бил задължително за Калото да номинират (когато уж се издъни пред него че ще е номинеран). На нея и било кофти и до последно се колебаела.

Мирко  - много странен и нескопосан сторилайн, един такъв закърпен. Всичко изглежда сякаш са го вмъкнали допълнително, включително и самия Мирко.... Joy

Топ 8 или 9 на обединението?
Пускам Радка/Деси/Мирко да си ходят.
Другите са ми задължителни за топ 8.
След това, ясно - новите индивидуални нагласвации идат. Grinning

Браво на Марто днес.

И каква страхотна мажоретка беше Дино с ПолиПенко Joy
А Радето - и за размятане на помпони май не става ...

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 22:13 от freespirit

# 2 793
  • София
Снимката на спящия Калин Heart Eyes Не чета много из фейса и другаде, но тук има армия фенове тоз младеж хубав. Пупу! Все така прекрасен да е! Наистина не знам дали са очаквали такова нещо.

# 2 794
Ето къде ще се разгърне Мирка. В понеделник на битката. Просто ще го забележат в отбора и ще му дадат роля. Е, не ключов пост, че му е лошо, ама някакъв там. И той ще блесне, че е играл този път.

Не знам какво трябва да стане, че да се хареса тоя човек на драгия зрител.

# 2 795
Сладък рошльо, много го обича камерата това момче Blue Heart Yellow Heart

В момента и артист нямаме такъв красавец , закъсахме го с кино и сериали 🤪

# 2 796
Иначе, за епизода — Джар Джар се закопа. Да избереш Траян пред Ръждавичка е безумие от стратегическа гледна точка за нея и Тъполетка. Нали беше кралица на блатото — жената, изкарала не знам си колко седмици там, и накрая, заради едната територия (дето досега хич не я бъркаше), е готова да хвърли всичко на вятъра.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 22:16 от ropfkgfgfgu23284

# 2 797
Дяволче, това са въпроси, достойни за анкета според мен.

1.Ако не беше изтекъл спойлерът за Миро, щяхте ли да имате негативно мнение за него, както в момента?

2.Кои играчи от този сезон ще бъдат запомнени?

Ще ти отговоря в аванс Grinning

1. Да, щеше, но след финала. Дотогава нямаше да знаем, че съществува.
2. Всички от настоящия състав на племената, с изключение на Мими и Сапунджиева.

# 2 798
В цялата дандания с жълти и спасяването на двете силни жени, забравих Дино.
Горкия. Ще се разстрои много като му вземат другарчето Траянчо.
Дано удържи. Много се смея с него.
Цирк Дьо Солей Joy

# 2 799
  • София
Както предположих - Мартин би и Траян е жълт. Аз пък си го харесвам Мартин, преди това и Рълев харесвах. Но и двамата бяха добри в цялата игра, не се страхуваха от битки. А Мирка хем незабележим, хем няма кой знае колко индивидуални победи.
И да, ако не бях видяла спойлера, щеше да ми е незабележим и неприятен, заради държанието му в различните коалиции и най-вече в последните седмици с жълтите.

# 2 800
Стана ми любопитно на колко години е Джар Джар. Отварям на първа страница да видя и пише, че е на 23 години. Леле, майко. Без да обиждам, но тя ми прилича поне на 40–44-годишна жена.

# 2 801
  • София
Оф, все забравям да го напиша, за Пекин и измислената й драма с Калин. Тя жената наистина и първата седмица не искаше да го номинира, много ясно си спомням. Опита няколко пъти да го обясни на коалицията, вика "не мога да гласувам за Калин, момчето не заслужава, дрън-дрън" и г-н Потник веднага я прекъсва с гробовен глас "няма проблем, ние сме три гласа, стигат ни за да го номинираме" No Mouth Тук си ме представете с оцъклената физиономия на Ивайло. Мирославе - гадно, подло и гнусно същество! Та не разбрах защо Пекин беше изкарана големия злодей в случая с Калин, но не беше тя - кака ви Мирка беше, с прякор Подмолната. Пфу! Блестял той, блести с противното си излъчване на умряла мида.

# 2 802
Някой страдаше, че Мимето бил заслабнал. Ми не е. Той си е такъв някакъв, щрокав. Абе мъж-антимечта.Много гаден навик има да си опипва сисите.
разликаа от тук и когато излезе от изолатора е 20+кг
много хейт за Миро но със сигурност е силен и на едно ниво с Траян и  Калин. Мога да измисля битка за всеки от тях така че  да бие другите двама. Може би са сравними с императора. От този сезон Давид и Любо ми изглеждаха също мега силни но бързо ги сготвиха.

# 2 803
Ей така...Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 2 804
  • София
Не споря, че е силен. Противен е и "стратегията" му е противна. Това ще бъде най-мразения победител Евър, убедена съм. Знаех го още като видях спойлера и отказвах да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт