💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 321
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 880
Подозирам, че има по-голям шанс да гледаме отново Борис, отколкото да гледаме отново Мартин.

# 2 881
Много се жали как били прецакали Калин, ама той като изпрати Шопа на блатото нямаше такива приказки. Тука все едно е някакъв форум на 15- годишни ученички, точещи лиги.

# 2 882
Скрит текст:
Ако Миро има някаква заслуга този сезон, тя е именно пленяването на Калин. Даде на чаровника екранно време и го прати при кадърния оператор в Изолатора. Simple Smile Докато дремеше в Резиденцията, нищо не успявах да събера, а сега всяка вечер имам разкошни жълти калинки. Ето малко от тях за радост на всички. Yellow HeartBlue Heart

Това ми е спящата/сънената серия.  

Дълбоко спящ Калин, завит и с гръб към групата.

Калин след като операторът му е казал, че ще заснема събуждане и трябва да се поотвие малко, защото в Бг мама ще оценят по достойнство позата тип "корица на секси роман за вампири".

Калин отваря очи с усилие, вижда Триглавата ламя и иска да се скрие накъде.

Пуска едно сънено "Добро утро" и ги пита как са. Защото е готин, а не защото заслужават.

Шъ мъ уморите, бе! Laughing Държа да кажа, че аз съм му ФЕН на това момче. Искам да го гледам как скача от скали и се мята на обръчите! Да си го гледа сънен гаджето му!

Това за протокола! Bowtie

Но тъй като така или иначе го повдигате на въпрос /провокаторки!/ - най-сладките му сънени снимки са от Резиденцията, когато се будеше до Николета! Blue Heart
https://www.vbox7.com/play:98efbe91db

Ох, да. Какъв сладък епизод. Събуждания, кафета, хубаво настроение около масата. Лапунов си е още там. Sad 

# 2 883
  • София
За следващата седмица:
Траян Непобедими отново капитан. След това набързо ще прегласуват и ще дадат шанс на Миро най-накрая да хване капитански пост. Или Дино и той е хитра скатавка. Само 1 капитанство цял сезон. Но залагам на Мирослав.
Безименни на резиденция
Феномените малко да опънат телцата на Изолатора преди Финалната седмица, където всички ще са на Резиденцията.
Капитанската битка ще е елиминационна и Мирослав ще прибере грошовете на Радостина.
В края на седмицата в зависимост от развитието на номинационните битки ще имаме женски дуел. Или Николета срещу Сапунджиева или Ръждавичка срещу Сапунджиева. Ръждавичка не знам дали ще има смисъл да използва анулета, защото няма да има проблеми да ги отстрани. Но тя ще си прецени.
Сапунджиева ще бъде елиминирана

+/-

+++
Ръждавичка

За първи път в историята въвеждам 3 плюса!
Специално в чест за Генерала!
За поочеесттт! Blue Heart

++
Нямам

+
Траян, Чикагото, Калин, Миро и Николетка

= / +
Дино, Алекс и Сапунджиева

=
Нямам

= / -
Радостина

-
Нямам

--
Нямам

Генерални прогнози:
То не остана вече, но топ 3 е ясен: Ръждавичка, Калин и Миро, но наистина и аз се чудя как ще бие Миро. Да кажем, че са равностойни с Калин, но не, Калин е по-комплексен според мен. Но аз съм писал много пъти, всеки може да падне. Понякога някои дребни елементи решават битките или някоя специфика в битката.
Видяхте и на Траян и Калин. Калин беше по-добър на 4 от 5-те елемента в битката, ама загуби нали?
Ей го вчера Ливърпул пада с 0:3 на Анфийлд от Нотингам. Какво да ви кажа...
Но да, Миро е ясен вече. Особено след онзи кадър в който го дадоха как обясняваше на Траян за годините си в Канада и голямата си любов. Ей така от нищото. Никакъв шанс за някакъв друг изход.
И те не не го правят за първи път... Не се научиха.
Догодина един съвет от мен:
Пуснете много убедителни и фалшиви спойлери, но да звучат убедително и дори с някакви фейк кадри.
На поне 5 силни човека разкажете личните истории още във Фаза 1, после ги повторете отново.

Топ 3
1. Миро
2. Калин
3. Ръждавичка

Топ 5
4. Чикагото
5. Траян

Топ 8 (финално племе)
6. Николета
7. Дино
8. Александър

Топ 10
9. Сапунджиева
10. Радостина

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 14:23 от Diavolo

# 2 884
Много се жали как били прецакали Калин, ама той като изпрати Шопа на блатото нямаше такива приказки. Тука все едно е някакъв форум на 15- годишни ученички, точещи лиги.
Да, бе, не ни е срам! Satisfied
Всъщност аз го жалих Шопа. Но за Шопа беше ясно, че е само временно на блатото. Никой не се съмняваше в това, а също така и в бъдещата среща на двамата за реванш.
Но Шопа имаше сериозен здравословен проблем и отпадна!

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 13:07 от Гарганела

# 2 885
  • гр.София
Забавни сте. Култ към личността на всяка страница.
( И аз съм от фенклуб Калин. Но си трайкам, да не го урочасам. Другите хубавци са Лапунов, Траян, Ивайло)
Борис снощи- много добре сложен, радост за окото.
За Миро. Аз го забелязах на първата битка,в която племената минаваха гъбки,месомелачката и стената за катерене- впечатли ме как леко мина всичко. После и Дяволо много хълца по него в тая битка .
Но останалото му присъствие в предаването ми е анти във всеки един момент.

# 2 886
В днешно време, когато хейта е толкова актуален, че чак се смята за задвижваща сила, увеличаваща зрителския интерес, КАЛИН И ФЕНОМЕНИТЕ доказаха, че може да се обединим и чрез симпатии и любов.
Да напомня, че форумът гърмеше с положителни постове за Калин още първата седмица, без да има кой знае колко екранно време. Забелязахме го без някой да се опитва да му гради имидж, че продукцията даже и го скриха като не му позволиха да отиде на елиминация първите две седмици. Ако победителят се избираше чрез вот на зрителите, Калин щеше да спечели с 95%.

# 2 887
Всъщност сега като се замисля много кофти стана, че сюжетната линия с Шопа пропадна. Най-вероятно го готвиха за връщане в синьото племе /на мястото на Чикагото/.
Сините с Шопа щяха да станат един адски интересен тим - един казан от емоции и интересни случки. Язък!

# 2 888
Не ми беше много жал, че замина Шопа на блатото, така е, защото той вече ми беше влязъл в отрицателния наратив като персонаж със схемите при Завоевателите, не го исках и в сините особено, но съжалявам, че отпадна по медицински причини, защото чисто физически беше добър на арената. Определено беше един от най- впечатляващите играчи, особено предвид габаритите му, а с лекота минаваше елементи, които са сила на доста по- компактни и дребни играчи от него.

# 2 889
Абе предпочитам да гледам злодеи като Шопа, отколкото злодеи като Миро. Шопа си беше чаровник.

# 2 890
  • София

Ние сме млади по душа Joy

# 2 891
Ще получа сърцетуп от снимките на Великолепният Калин.

Относно Шопара: Той не е казал на продукцията, че има стар здравословен проблем. Излъгал ги. И за това, че е скрил и не е казал дори на мед.екип, когато го вдигаха за тизи проблем, а каза, че там го е получил.
Тази инфотмация гарантирам за 100% достоверност. Шопа отпадна заради собсвената си глупост и криенето на стара травма. Толкова за тоя злобар!

А стратегическият ход на Калин да го прати на блатото беше брилянтен!

Iceman усещам много завист у теб, че Калинката ни е толкава харесван...Laughing

#СезонанаКалин#!

# 2 892
Пахха къде е Шопа, къде е Калин. От самото начало твърдях, че Шопа има аура на селски тарикат, то и така се оказа. Калин е СЛЪНЦЕ!!! Blue Heart Нямат база за сравнение и еднакво отношение. Какво да жалим за поредния злобар и интригант, не ми се мисли какво щеше да е, ако беше останал... брр...

Значи тука като се хейти, сме злобни лелки/баби. Когато хвалим някого, а.к.а. Калин, сме загорели ученички. Последно??? Joy

# 2 893
По сценарий Шопа щеше да се върне точно след 4 дни - при първата битка за излизане от блатото. Мал шанс, за който най-малко вина има Калин. И ако Шопа не го разбира...ми толкова му е капацитета. И това беше почти в началото на Игрите, а не точно преди финалната права. Толкоз.

Не се точат лиги, по-комплексно е, по-дълбоко.

#СезонанаКалин#!

# 2 894

Ние сме млади по душа Joy
Добро утро! Или е вече обяд? Нищо по човешко от това да си харесваме някого. Не виждам никой да точи лиги по Калин. Но на хубавото лошо ли да кажем?
Хайде да кажа нещо, което не му харесвам на Калин- тревожи ме, че екстремните фотографии, които публикува могат да тласнат неопитни самоуверени тийнове да "повторят". Малко трябва да селектира какво на коя публика показва, но и той си е още дечко.
Така, а сега да кажа, че възхищението ни към Калин е много човешка емпатия, желание за справедливост, негодувание как ни се натрапва образ, който сам по себе си не е интересен, не е харизматичен. Ние искаме ТВ да ни вълнува, да ни очарова, че дори като Пекин да ни даде почва да я "нахейтим". Но на това нещо М. всичко отскача като билярдна топка... Сиреч е "черна дупка"- поглъща енергия и създава негативи. С Шопа имах същото усещане и се радвам, че отпадна (дано си е здрав)...

Общи условия

Активация на акаунт